Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hlásím první bezproblémovou noc
.
Jinak s tou „adopcí“ nového exempláře milovaného muchláčka máme v rodiě dobrou zkušenost, když neteř ztratila svého oblíbence, jeli pro nového na otočku z Plzně do Prahy a Linda si pak nového vzala, omuchlala a povídá „hmmm, vypranej. jako novej.“
![]()
Papu, SZ došla v pořádku, dokonce hned obě dvě ![]()
Až se zkulturním
půjdu na poštu ![]()
Teda přečetla jsem peripetie s Muchláčkem a jsem v úžasu jaká krásná spolupráce je mezi Vámi.Děkuju za to,že jsem si mohla tak krásně počíst.Jste hodné.
Ali
Hlásím víkend bez muchláčka a bez problémů, dneska ho šoupnu do pračky a může se vydat na cestu
![]()
cappy muchláček je zde!! ![]()
Moc děkuji a veřejně tě vyzývám, abys mi napsala číslo účtu nebo nebo vymyslela něco pro malého, co bychom mu za to poslali ![]()
Přišlo v pravou chvíli, jelikož malá akorát šla spát a já toho jedinýho nmohla najít, ta už byla uřvaná a vzteklá, já lítala po bytě jak blázen a hledala všude. Našla jsem ho u míši v postýlce, nevím jestli ho tam hodila malá, nebo on (občas jí ho rád schová, nebo jí ho vezme a kouše, jako ona, ale běda jak šáhne ona na jeho medvěda
), dala jsem ho Anetce, ta nadšená a v tu chvíli přišla pošťačka s novým ![]()
Mmch je to teda dost rozdíl, ten náš už je děsně jetej, sto let nepranej
![]()
Fakt moc díky! ![]()
katko to bě taky ![]()
A všem ostaním co mi nabízely muchláčky jiné, stejně děkuju
![]()
papu píše:
cappy muchláček je zde!!
Moc děkuji a veřejně tě vyzývám, abys mi napsala číslo účtu nebo nebo vymyslela něco pro malého, co bychom mu za to poslali
No jak říkám nádhera!
„Veřejně Tě vyzývám!“To se mi líbí
![]()
Papu, no to ani omylem, žádné číslo účtu nepošlu ![]()
Mně to dělá ohromnou radost, když můžu někomu pomoct.
Můj sice nechápe a vždy, když dělám nějaký dobrý skutek, tak jen kroutí hlavou, ale já jsem přesvědčená, že někdo prostě musí začít, abychom se k sobě začali konečně chovat jako lidi - nepodváděli se a neokrádali.
Možná jsem naivní, ale já tomuhle prostě věřím ![]()
Muchláček byl téměř jako nový, u nás opravdu nevyužit, prala jsem ho jen jednou, když jsem ho koupila, od té doby na něj nikdo nešáhl.
Jestli pro mě něco chceš udělat, prosím o fotku tvojí malé dcerky, jak je spokojená s novým muchláčkem ![]()
cappy já taky ráda někomu nezištně pomůžu (a chlap to vidí podobně jako tvůj, no nejsou na hlavu
), tak zrovna mě vůbec nenapadá co,ale kdybyste třeba vy využívali něco co taky leží nám ![]()
Fotku určitě pošlu, jen to možná bude trochu trvat, momentálně je pořád usoplená ve staých hadrech, tak až jí přestane téct z nosu a trochu jí zkulturním
![]()
Jo, jinak přes den jsem jí dávala nového muchláčka, aby ho trochu „zajela“, když se bouchla do hlavu, tak brečela, dala jsem jí ho, ona ho hned zakousla a tulila se…po chvíli se tak nedůvěřivě začala dívat…zkoumala ho, různě obracela a potom řekla „éďa“ (pak už umí jenom mama a tata) a zase to přitulila, po chvíli zase zkoumala…
Při spaní nastal problém, že nemohla zabrat a ječela pořád…pak jsem jí přinesla toho starého, nejdřív ho odstrčila, ale hned ho zase přitáhla k sobě, zakousla a usnula
![]()
Takže bude muset ty nové ještě trochu víc omudlat a ušpinit
![]()
Holky, nenarazily jste teď někdy v DM na usínáčka - opičku? Měli i více zvířátek, např. slon, ovečka, byla to taková dečka uprostřed sepnutá a na tom hlava zvířátka. Nebo kdyby měl někdo na prodej, byla bych moc vděčná ![]()