Sháním muchláčka z DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
5.2.10 09:05

Hlásím první bezproblémovou noc :).

Jinak s tou „adopcí“ nového exempláře milovaného muchláčka máme v rodiě dobrou zkušenost, když neteř ztratila svého oblíbence, jeli pro nového na otočku z Plzně do Prahy a Linda si pak nového vzala, omuchlala a povídá „hmmm, vypranej. jako novej.“ :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
5.2.10 09:09

Papu, SZ došla v pořádku, dokonce hned obě dvě :mrgreen:
Až se zkulturním :roll: půjdu na poštu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.2.10 12:15

Tak muchláček je na cestě, v pondělí by měl dorazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
6.2.10 12:24

Teda přečetla jsem peripetie s Muchláčkem a jsem v úžasu jaká krásná spolupráce je mezi Vámi.Děkuju za to,že jsem si mohla tak krásně počíst.Jste hodné. :kytka: :kytka: :kytka: Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
8.2.10 07:56

Hlásím víkend bez muchláčka a bez problémů, dneska ho šoupnu do pračky a může se vydat na cestu :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.2.10 08:16

Musím souhlasit s Alicí :palec: skoro jsem se rozbrečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
8.2.10 13:57

cappy muchláček je zde!! :dance:
Moc děkuji a veřejně tě vyzývám, abys mi napsala číslo účtu nebo nebo vymyslela něco pro malého, co bychom mu za to poslali :wink:

Přišlo v pravou chvíli, jelikož malá akorát šla spát a já toho jedinýho nmohla najít, ta už byla uřvaná a vzteklá, já lítala po bytě jak blázen a hledala všude. Našla jsem ho u míši v postýlce, nevím jestli ho tam hodila malá, nebo on (občas jí ho rád schová, nebo jí ho vezme a kouše, jako ona, ale běda jak šáhne ona na jeho medvěda :roll: ), dala jsem ho Anetce, ta nadšená a v tu chvíli přišla pošťačka s novým :-)
Mmch je to teda dost rozdíl, ten náš už je děsně jetej, sto let nepranej :oops: :oops:

Fakt moc díky! :huban:

katko to bě taky :huban:

A všem ostaním co mi nabízely muchláčky jiné, stejně děkuju :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17745
8.2.10 14:05
papu píše:
cappy muchláček je zde!! :dance:
Moc děkuji a veřejně tě vyzývám, abys mi napsala číslo účtu nebo nebo vymyslela něco pro malého, co bychom mu za to poslali :wink:

No jak říkám nádhera!
„Veřejně Tě vyzývám!“To se mi líbí :palec: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.2.10 14:08

Papu, no to ani omylem, žádné číslo účtu nepošlu :-P
Mně to dělá ohromnou radost, když můžu někomu pomoct.
Můj sice nechápe a vždy, když dělám nějaký dobrý skutek, tak jen kroutí hlavou, ale já jsem přesvědčená, že někdo prostě musí začít, abychom se k sobě začali konečně chovat jako lidi - nepodváděli se a neokrádali.
Možná jsem naivní, ale já tomuhle prostě věřím :oops:

Muchláček byl téměř jako nový, u nás opravdu nevyužit, prala jsem ho jen jednou, když jsem ho koupila, od té doby na něj nikdo nešáhl.

Jestli pro mě něco chceš udělat, prosím o fotku tvojí malé dcerky, jak je spokojená s novým muchláčkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
8.2.10 14:33

cappy já taky ráda někomu nezištně pomůžu (a chlap to vidí podobně jako tvůj, no nejsou na hlavu :roll: ), tak zrovna mě vůbec nenapadá co,ale kdybyste třeba vy využívali něco co taky leží nám :think:

Fotku určitě pošlu, jen to možná bude trochu trvat, momentálně je pořád usoplená ve staých hadrech, tak až jí přestane téct z nosu a trochu jí zkulturním :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
papu
9.2.10 15:19

Jo, jinak přes den jsem jí dávala nového muchláčka, aby ho trochu „zajela“, když se bouchla do hlavu, tak brečela, dala jsem jí ho, ona ho hned zakousla a tulila se…po chvíli se tak nedůvěřivě začala dívat…zkoumala ho, různě obracela a potom řekla „éďa“ (pak už umí jenom mama a tata) a zase to přitulila, po chvíli zase zkoumala…

Při spaní nastal problém, že nemohla zabrat a ječela pořád…pak jsem jí přinesla toho starého, nejdřív ho odstrčila, ale hned ho zase přitáhla k sobě, zakousla a usnula :mrgreen: :mrgreen:

Takže bude muset ty nové ještě trochu víc omudlat a ušpinit :palec: :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
827
27.8.10 21:39

JAKEJ MUCHLÁČEK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
12.8.15 20:30

Holky, nenarazily jste teď někdy v DM na usínáčka - opičku? Měli i více zvířátek, např. slon, ovečka, byla to taková dečka uprostřed sepnutá a na tom hlava zvířátka. Nebo kdyby měl někdo na prodej, byla bych moc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.8.15 21:00

Mame slona. Uplne nehraneho…kdyby pomohl… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
12.8.15 21:32

Meli jsme ty hnede opicaky dva. Podivam se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510