Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jeden muchláček z DM se mi tu válí, bohužel to není tenhle medvídek. Nezvykla by si malá i na jiného?
Ahoj, my máme přesně toho samého a Ondra s ním sice spí, ale hit číslo jedna to není, to je slon z Tesca
. Zkusím mu ho na pár nocí sebrat a když se po něm nebude shánět, tak se domluvíme,jo? ![]()
Katko, jo to budeš zlatá, ale hlavně aby malej neměl nějaký trauma ![]()
Taky máme úplně stejného, pokud opě ztratíš, obrať se na mě
nic bych za něj nechtěla, Maty takové „hračky“ nemusí
Cappy, ale já byc s ho vzala i tak, teda nechci vypadat jako hamna, ale my nutně potřebujeme jednoho v kočárku, jednoho u babi, dva doma…
Papu, tak mi v SZ pošli adresu, zítra mám cestu na poštu, pokud by sis ho doma sama oprala, mohla bych odeslat již zítra.
Já to naprosto chápu, máme toho Tesco slona, Ondra je bez něj úplně nebohej (tedy spíš my
). Strááášně dlouho jsme ho nemohli sehnat v druhém exempláři, ale teď jsem tam viděla jednoho skoro úplně stejného, jen má jiný vnitřek uší, a co myslíte? Koupila jsem hned dva
.
papu: Jakmile projdeme zatěžkávací zkouškou, napíšu a pokud to bude vše OK, pošleš mi adresu, jo? Jsem ráda, že aspoň jednoho už máš jistého, ale dva by určitě neuškodili
.
Máme taky takového medvídka - ale ne přesně s tímhle obrázkem, jo a taky má červený čumáček… Tak jestli to nevadí, můžu taky poslat, když mi hodíš adresu do SZ. ![]()
cappy došla sz?? ještě to zkusím, nějak se mi to neobjevilo, že to odešlo…
bohunko toh červeného vím kterého myslíš, toho má u babi a teda v nouz si ho vezme, ale už to děsně zkoumá a ksichtí se, úplně takovej výraz, tímhle mě chcete šidit ![]()
sou to smradí co
![]()
Papu, přeju ti ať to malá neprokoukne a „adoptuje“ i cizího muchláčka
. Kamarádka koupila též v DM svému Adámkovi druhého, protože se na toho původního už nemohla koukat - i po vyprání byl značně nevzhledný, ocucaný a osahaný. Měla radost, že ho ještě měli, ale Adámek to poznal, prostě nevoněl „po jeho“ a bylo vymalováno
. Tak držím palce
.
Ahoj všichni,
sháním přesně takového muchláčka, viz foto. Už se neprodává a malá je na něm závislá, sehnala jsem jednoho přes mmb,ale už ho zase ztratila, takže má jednoho a to je děsně málo
Třeba někomu leží doma nevyužitý.
Díky. http://img5.rajce.idnes.cz/…uchlacek.jpg