Sháním muchláčka z DM

papu
4.2.10 09:18

Sháním muchláčka z DM

Ahoj všichni,
sháním přesně takového muchláčka, viz foto. Už se neprodává a malá je na něm závislá, sehnala jsem jednoho přes mmb,ale už ho zase ztratila, takže má jednoho a to je děsně málo :oops:
Třeba někomu leží doma nevyužitý.
Díky. http://img5.rajce.idnes.cz/…uchlacek.jpg

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
4.2.10 10:18

Jeden muchláček z DM se mi tu válí, bohužel to není tenhle medvídek. Nezvykla by si malá i na jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.2.10 10:30

Bohužel, je to děsná konzerva :roll:

• Citovat
  • Upravit
papu
4.2.10 11:58

Ma, díky, ale ona je zatížená na tuhle barvu právě :cert:

• Citovat
  • Upravit
781
4.2.10 12:05

Ahoj, my máme přesně toho samého a Ondra s ním sice spí, ale hit číslo jedna to není, to je slon z Tesca :). Zkusím mu ho na pár nocí sebrat a když se po něm nebude shánět, tak se domluvíme,jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.2.10 12:24

Katko, jo to budeš zlatá, ale hlavně aby malej neměl nějaký trauma :wink:

• Citovat
  • Upravit
781
4.2.10 12:26

Snad ne, už jsem muchláčka vyndala z postýlky a uvidíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
4.2.10 12:30

Taky máme úplně stejného, pokud opě ztratíš, obrať se na mě ;-) nic bych za něj nechtěla, Maty takové „hračky“ nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.2.10 12:44

Cappy, ale já byc s ho vzala i tak, teda nechci vypadat jako hamna, ale my nutně potřebujeme jednoho v kočárku, jednoho u babi, dva doma…

• Citovat
  • Upravit
21897
4.2.10 12:46
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
4.2.10 12:50

Papu, tak mi v SZ pošli adresu, zítra mám cestu na poštu, pokud by sis ho doma sama oprala, mohla bych odeslat již zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
4.2.10 16:59

Já to naprosto chápu, máme toho Tesco slona, Ondra je bez něj úplně nebohej (tedy spíš my ;) ). Strááášně dlouho jsme ho nemohli sehnat v druhém exempláři, ale teď jsem tam viděla jednoho skoro úplně stejného, jen má jiný vnitřek uší, a co myslíte? Koupila jsem hned dva :palec: .
papu: Jakmile projdeme zatěžkávací zkouškou, napíšu a pokud to bude vše OK, pošleš mi adresu, jo? Jsem ráda, že aspoň jednoho už máš jistého, ale dva by určitě neuškodili ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
4.2.10 17:48

Máme taky takového medvídka - ale ne přesně s tímhle obrázkem, jo a taky má červený čumáček… Tak jestli to nevadí, můžu taky poslat, když mi hodíš adresu do SZ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.2.10 20:14

cappy došla sz?? ještě to zkusím, nějak se mi to neobjevilo, že to odešlo…

bohunko toh červeného vím kterého myslíš, toho má u babi a teda v nouz si ho vezme, ale už to děsně zkoumá a ksichtí se, úplně takovej výraz, tímhle mě chcete šidit :cert:

sou to smradí co :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
225
4.2.10 20:22

Papu, přeju ti ať to malá neprokoukne a „adoptuje“ i cizího muchláčka :lol: . Kamarádka koupila též v DM svému Adámkovi druhého, protože se na toho původního už nemohla koukat - i po vyprání byl značně nevzhledný, ocucaný a osahaný. Měla radost, že ho ještě měli, ale Adámek to poznal, prostě nevoněl „po jeho“ a bylo vymalováno :dance: . Tak držím palce :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí