Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@shaunovecka
jasný chápu, ceny nejsou konečné, určitě bysme se domluvily. já bych byla jedině ráda, že se toho zbavím, jen mi to tu leží… ![]()
@milktea
To je škoda.
Ale i tak děkuji. Určitě poslouží někomu jinému. ![]()
@Dory22 píše:
@shaunovecka
Na holčičku něco nechceš? Mám tu vel. 98 a 104. Větší teď nosíme. Ale mám to u rodičů a pojedeme tam až před Vánoci. Za dopravu bych nic nechtěla. Stejnak, kdybych to vezla zase někam, tak zase projedu.
Tak jsem volala mamce. Nedalo mi to, ale řekla, že si to vzala sestřenice pro její dceru. Vždycky si to takhle předáváme co dostaneme. Tak se omlouvám. Ale určitě ti zde někdo pomůže. ![]()
@Dory22
V pohodě. Vůbec se neomlouvej a úplně to chápu. I tak ti děkuji. ![]()
@shaunovecka ty jo, já teď přetřídila skříň a nějaké kousky v téhle velikosti tam asi mít budu. Pytle už mi leží třetí den v baráku, nejsem totiž schopná je odvést na charitu ![]()
Tak já to prolezu a dám vědět, jo? ![]()
Byla ses podívat někde v sekáčích - hrabárnách? Oblečení je tam za pár šupů. Určitě by se ti to vyplatilo víc, než platit na netu za zboží plus poštovné ![]()
@Ignácie U nás nic není. Je to mini městečko (ani poradny obchod tu nemáme). A jelikož jsem se přistěhovala do téměř neznáma, tak okolí moc neznám. A jsem odkázána jen na autobus. V týdnu se moc nikam nedostanu a o víkendu skoro zase nic nejezdí. A bůhví kam bych dojela.
A co by se ti ještě hodilo? Když už nemohu pomoci s oblečením, tak třeba s něčím jiným. Hračky pro malou? Nebo tobě nějakou drobnost? Alespoň trochu na zlepšení nálady. ![]()
@Dory22
Já nepotřebuji nic mimo toho oblečení. Důležitější je malá.
Mohou být klidně i hračky. Jen ne plyšové (těch jsem měla plný pytel) a sama jsem je před časem dávala paní do útulku pro pejsky a část jedné mamince do herničky). Případně dcera ráda tvoří, maluje apod. Takže cokoliv s tím spojené.
![]()