Sháním tašku

1196
26.8.24 08:20

Sháním tašku

Zdravím vespolek, už hodně let shání tašku přes rameno. Včera jsem přesně ten typ viděla ve filmu Život s Helenou…nosila ji tam, černá, takový jako spíš vak s kruhy na popruhu. Ty kruhy bych tam ani mít nemusela, ale ten tvar a velikost…Vše co jsem zatím viděla, je buď malé, nebo má malé ty poruhy přes rameno, nebo to má ty popruhy až k pasu, prostě jsem zatím nenarazila na nic co by vypadalo tak jako ta taška z filmu. Nevíte někdo, jak takovou najít? název typu tašky? nebo klidně přímo odkaz na eshop? Mnohokrát děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2339
26.8.24 08:51

Problém je, že film je z roku 2004 tj 20 let zpět v té době se nosily kebelky na rameno (ne přes rameno to je jiný typ kabelky) s kratkým pouzkem i objemnější…

Tento typ kabelky se nejmenuje přes rameno přes rameno je kabelka typu Cross fit tj s páskem dlouhá ty hledej typ kabelka do ruky ideálně vintage protože dnes se prodávají jiné typy.

https://www.kabelkyslaskou.cz/…e-love-pink/

není to jednobarevná kabelka ale je to podobný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
26.8.24 09:07

@ludmilaadamkova to jsem si taky říkala, že to bude problém, ty roky :mrgreen:. Ale tuhle tašku nemyslím, nosila tam ještě jednu, velikou a černou https://www.csfd.cz/…nou/prehled/ je vidět v tom videu, tak tu jsem měla na mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
26.8.24 09:40

Oslov nějakého výrobce kabelek z Fleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
26.8.24 09:47

@vedma007 no jooo, díky za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.8.24 09:57

Tyhle kabelky taky miluju, jo blbě se shání, koukni na stránky “kabelkyodhrabenky” a italskou značku Mazziny. Je teda dražší, ale vydrží roky a jsou ze super kůže. Už jsem to řešila i tak, že jsem si koupila velkou kabelku vyhovující tvarem a jednou si k ní nechala od vyrobce pásků ušít ucho a jednou koupila v sekáči kožený pásek a přetvořila ho.
Jo, a bonprix má podobnou v šedobéžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.24 20:00

Myslíš něco takového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...