SHEIN nebo TEMU?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
13.11.23 16:32

SHEIN nebo TEMU?

Ahoj holky, mate zkušenost s nákupy na TEMU? Chci objednávat teď nějaké vánoční srandy apod a jde mi hlavně o to, co třeba bude rychleji. Popřípadě je TEMU bezpečné? Jak to hodnotíte? Moc děkuji :palec:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5810
13.11.23 16:38

Poslední tři objednávky mám z Temu a paráda. A vše přišlo asi do 10 dní, buď domů nebo do nejbližší zásilkovny (vybírají to sami podle adresy).

Já tam brala věci na Halloween, to tam byl úplnej ráj pro mě :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.11.23 16:50

Já jedu Temu, přítelkině Shein. Podle toho co mi říká a ukazuje občas za cenovky, je Shein možná o něco levnější, na druhou stranu, když tam něco nakupuji já, tak mám představu co chci, vyhledám a zaplatím. Ona místo toho brouzdá, hledá mezi nejlevnějšími věcmi třeba i za 50 Kč a vkládá si to do košíku a stráví tím třeba 2-4 dny, než si ho nějak naplní… takže je to možná tím.
Kvalita? Hele na prvních několik nošení to bude určitě dobrý. Včetně doplňků. Jestli by to vydrželo celý rok pravidelného používání, těžko říct. Ale rychlost dopravy, cena a kvalita dohromady neporovnatelná s čímkoliv, co seženeš v českých eshopech, včetně výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.23 16:54

@Deeli zrovna dneska mi přišel balík, doručení do týdne, pohoda. Kraviny na tvoření, úložné boxy atd.. je to v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.11.23 17:09

Zrovna mám objednávky u obou. Temu včera letělo sem. Podle toho jejich plánu to tady má být snad 16. 11. Objednávala jsem ve čtvrtek ráno. V ten den i Shein. Tak jsem zvědavá, co ve skutečnosti přijde dřív.
Temu mi přijde krapet lepší, přehlednější. Ale asi je to jen pocit.
A rozdělili mi to do 4 balíků na Temu. Shein jde jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.11.23 17:11

U Temu se mi líbí, že posílají sms, že zásilka byla odeslána. U Shein mi nic takového nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.11.23 18:18

Děkuji! Tak vyzkousim Temu, snad to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.23 08:18

Dcera si vybrala nějaké oblečení na Temu - teplakovou soupravu a pyžamo. Ještě jsem tam nikdy neobjednavala. Je to stejné jako Aliexpress? Co kvalita? Te se dost desim. A co velikosti? Ani Aliexpress nebyl vždy přesný. Nechci vyhodit peníze za něco, co nebudr sedět. Tady nemůžu nic podobného sehnat.

• Citovat
  • Upravit
15453
19.11.23 08:19

Chtěla jsem dat oživit diskuzi a klikla jsem na anonym.

Dcera si vybrala nějaké oblečení na Temu - teplakovou soupravu a pyžamo. Ještě jsem tam nikdy neobjednavala. Je to stejné jako Aliexpress? Co kvalita? Te se dost desim. A co velikosti? Ani Aliexpress nebyl vždy přesný. Nechci vyhodit peníze za něco, co nebudr sedět. Tady nemůžu nic podobného sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.23 19:09
@Agurii píše:
Pokuď jste si apk už stáhli nebo ji stáhnou tepve chcete, nachází se v ní kolo štěstí.

Když kliknete na můj odkaz: 🎁Můžeš přijmout mou pozvánku? Po přijetí se můžeš také připojit k události!
 https://temu.com/…R4VraFvBDihw

Nebo použijete kód:
492815421

tak za to oba něco dostaneme :)
za uživatele co už je tak 1-3kč, ale vytočit se dá až po stovkách!
můžete mi je poslat taky, kliknu vám na ně a dostanete ještě víc :srdce: :srdce:

@admin zaspamovala Emimino. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.12.23 19:11
@topazio píše:
@admin zaspamovala Emimino. :zed:

moc se omlouvám, není za tím vůbec špatný záměr :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.23 19:12
@Agurii píše:
moc se omlouvám, není za tím vůbec špatný záměr :oops:

Jdi někam se spamem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.12.23 19:16

Snažila jsem se tu zprávu napsat co nejmileji, sama jsem hledala jestli někdo někde svůj kód nesdílel nebo jestli není nějaké vlákno kde si je navzájem sdílí, a protože jsem nic nenašla, napadlo mě že napíšu na nějakou diskuzi a tahle mi přišla nejlepší. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.23 19:18
@Agurii píše:
Snažila jsem se tu zprávu napsat co nejmileji, sama jsem hledala jestli někdo někde svůj kód nesdílel nebo jestli není nějaké vlákno kde si je navzájem sdílí, a protože jsem nic nenašla, napadlo mě že napíšu na nějakou diskuzi a tahle mi přišla nejlepší. :oops: :D

Cpeš to všude. Přečti si pravidla Emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.12.23 19:19

Dala jsem to jen na vlákna, která se zabývají TEMU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák