Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prvně prosím o anonym, chodí sem rodina s nechci, aby si mě někdo s tímto spojil.
Na začátek napíšu že vím, že to zní „bláznivě“, ale… Před čtvrt rokem jsem se nechala nejlepší kamarádkou přesvědčit k tomu, abych s ní zašla ke kartářce. Nikdy jsem tomu nějak nevěřila, ale ona mi řekla takové věci které nemohla vědětbylo by o až děsivé… Popsala můj vztah s rodiči, sourozenci, prostě vše.
Nejvíce mě zarazilo a stále mi to vrtá hlavou, že řekla že do rodiny koncem roku „přibude“ dítě.. A zároveň (ptala sjems e zda-li někdy budu mít holčičku) mi řekla, že budu mít holčičku, ale že dojde v podstatě k tomu, že nějaká duše musí odejít, aby ke mě ta holčička „přišla“. Před krátkou dobou zemřela babička a já jsem prostě ve sledu všech událostí zapomněla ob den vzít antikoncepci (tedy jsem nevzala rovnou dva prášky). A teď mám obavu aby se nenaplnilo to, co bylo „vyrceno“ kartářkou. Máme totiž dvě malé deti a ano vím, že jsou ty prášky má blbost, ale prostě ta smrt babičky a do toho všeho jednomu dítěti rostou zuby takže prášek byl zrovna to poslední na co jsem myslela.
Omlouvam se za sloh a děkuji všem co dočetli až sem.
Buď v klidu a na každodenní brání HAK si dej budík.
Já myslela, že se zas jde někdo zeptat na jméno pro dítě z turecké telenovely.
Shoda nahid.
Nelíbí. ![]()
@MrsNorris píše:
Já myslela, že se zas jde někdo zeptat na jméno pro dítě z turecké telenovely.
Shoda nahid.
Nelíbí.
Tak to jsem umřela
![]()
Pokud by mělo do konce roku přijít dítě, tak už někdo musí být v 7mém měsíci… Takže tvoje to asi nebude. Jeden prášek by nic udělat neměl, pokud ji jinak bereš řádně. Za mě, kartářky jsou jen zdatné laické psycholožky. Moji svagrove už toho navykladala, 2/3 z toho se vůbec nestaly a zbytek jí podle mě spíš vsugerovala. Třeba, že ji čeká tělesná změna, no tak začala jist zdravě a hýbat se. Zhubla a tím se to pro ni vyplnilo… ![]()
Kartářky mají schopnost jakéhosi naciteni se, většinou proto tdobte trefí minulost, pritomnost a někdy i odhadnou budoucnost.
Do konce roku má do rodiny přibýt dite? Tak buď v klidu, to nestihnes
@Kfětoslava píše:
Do konce roku má do rodiny přibýt dite? Tak buď v klidu, to nestihnes
tak ona ne, ale třeba ještě překvapí manžel ![]()
@vokishka píše:
tak ona ne, ale třeba ještě překvapí manžel
Prvně prosím o anonym, chodí sem rodina s nechci, aby si mě někdo s tímto spojil.
bylo by o až děsivé… Popsala můj vztah s rodiči, sourozenci, prostě vše.
). A teď mám obavu aby se nenaplnilo to, co bylo „vyrceno“ kartářkou. Máme totiž dvě malé deti a ano vím, že jsou ty prášky má blbost, ale prostě ta smrt babičky a do toho všeho jednomu dítěti rostou zuby takže prášek byl zrovna to poslední na co jsem myslela.
Na začátek napíšu že vím, že to zní „bláznivě“, ale… Před čtvrt rokem jsem se nechala nejlepší kamarádkou přesvědčit k tomu, abych s ní zašla ke kartářce. Nikdy jsem tomu nějak nevěřila, ale ona mi řekla takové věci které nemohla vědět
Nejvíce mě zarazilo a stále mi to vrtá hlavou, že řekla že do rodiny koncem roku „přibude“ dítě.. A zároveň (ptala sjems e zda-li někdy budu mít holčičku) mi řekla, že budu mít holčičku, ale že dojde v podstatě k tomu, že nějaká duše musí odejít, aby ke mě ta holčička „přišla“. Před krátkou dobou zemřela babička a já jsem prostě ve sledu všech událostí zapomněla ob den vzít antikoncepci (tedy jsem nevzala rovnou dva prášky
Omlouvam se za sloh a děkuji všem co dočetli až sem.