Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj mamči, plánujem cestu do Prahy a ráda bych se mrkla ještě po zbytku výbavičce…doporučte mi nějaký pěkný shopík, kam mrknout…
dík
No já oblečky nakupuju v C&A nebo H&M, což je téměř v každém velkém obchodním centru. Tyhle obchody jsou i na Václaváku. Ale zas kvůli těmhle obchodům nemusíš jezdit do Prahy, ty už jsou snad v každém větším městě…
jestli chceš něco fakt spešl tak běž do Kotvy, tam je to teď celý nový. ![]()
No máme tam cestu kvůli něčemu jinýmu, tak to chci spojit… mysleta jsem spíš vyloženě nějakou dětskou speciálku jako babiez nebo malvik atd…ne jen hadříky… ![]()
@Pisina83 píše:
No máme tam cestu kvůli něčemu jinýmu, tak to chci spojit… mysleta jsem spíš vyloženě nějakou dětskou speciálku jako babiez nebo malvik atd…ne jen hadříky…
tak malvík není přímo v Praze, ale v Hostivici, to je kousek od Prahy. jinak je nějaký Špuntík v Radootíně, ale tam jsem nebyla
@Pisina83 super je detsky dum v kunraticich, detsky raj ve vysocanech, eshopbaby u metra haje… vsechny jsou kamenne a najdes je i na netu ![]()
@Natálka26 píše:
@Pisina83jestli chceš něco fakt spešl tak běž do Kotvy, tam je to teď celý nový.
a je tam třeba Armani kids, což jinde asi v Praze neuvidíš ![]()
V Babiez i Dětském domě jsou fakt ochotní, poradí a je to tam velké, takže celkem výběr, oba doporučuju ![]()