Sick days
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hele já mám 5 dni ročně a je to tady každému šumák.
Kolikrát si ho nahlasim i dopředu a nikdo to neřeší. Jen jednou se me vedoucí zeptal, ze jak vím, ze mi za měsíc bude blbě, tak sem řekla, ze den predtim jdu zapíjet narozeniny
u nás platí i o víkendu a státní svátky. Taky valime každý den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@sagina A pokud máš celou dovolenou rozplánovanou-tzn. objednaou, zaplacenou-a nezbývají "volné " dny, tak si musíš vzít neschopenku i na jeden či dva dny? To je smutné, že má člověk sick days jako bonus, ale je zavřený vlastně v kleci a témeř neulapitelný.
My nemáme sick days vůbec a ano, pokud už ti nezbývá dovolená, musíš si zkrátka vzít neschopenku na jeden nebo dva dny… Takže jak to ve skutečnosti vypadá? Samozřejmě si neschopenku na dva dny nebereme, ale jdeme do práce, i když nám není dobře. U mě to jednou byla parádní rýma, ale jinak se to nijak nestává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsme firma, ale škola. Můžeme čerpat na akutní věci - ráno zavolám, že nepřijdu, protože je mi špatně. Pracujeme v prostředí, kde ve zvýšené míře kolují různé virozy, i střevní, tak abychom k vůli 1 nebo 2 dnům nemuseli řešit neschopenku.
Navazovat na víkend to může, ale během těchto dní nesmíme nikam trajdat, protože kdyby se někomu něco někde stalo, je velký průšvih.
Vedení přihlíží k tomu, že každý má právo si to vyčerpat. Kdo to nestihne, toleruje se, že zůstane doma a uklízí, hlídá vnouče nebo jiná domácí aktivita, ale není možné jet na výlet.
Jsme opakovaně upozorněni, že pokud to někdo poruší, těmto bonus bude odebrán všem zaměstnancům.
- Citovat
- Upravit