sieťované popôrodné nohavičky

50
26.9.05 10:51

sieťované popôrodné nohavičky

Ahojte maminy,
chcela by som sa poradiť ohľadom popôrodných nohavičiek. Kúpila som si tie sieťované Chicco a chcela by som ich pred pôrodom vyprať. Len neviem, či sa prať môžu, lebo ani na škatuľke ani na nohavičkách nie je žiadna vysačka. Ale zdá sa mi dosť nehygienické, použiť ich po pôrode nevypraté, hoci sú to len jednorázovky.
Ako ste to „riešili“ vy???
Ryšulka 35.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
948
26.9.05 10:57

Ryšulko -

nevím teda přesně, jakou značku jsem měla, ale v pohodě jsem je prala, jen v ruce, promnula jsem je v mýdle, moc je nenatahuj, spíš jen tak propláchni a opatrně vymačkej, snadno schnou, teď je pěkně, tak to budeš mít raz dva suché. Já je měla jen opravdu první dva tři dny, pak jen na vizitu, ale každopádně jsou výborné, nedovedu si představit hned první den se soukat do normálních.

sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
26.9.05 11:01

ještě jsem zapomněla - dají se použít i víckrát, na kamarádčino doporučení jsem si tenkrát koupila jen troje a přepírala a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
26.9.05 11:25

Ahoj Rysulko,
ja jsem mela nejake neznackove z lekarny a normalne jsem je prala i v pracce…pouzivala jsem je dlouho, mozna i mesic, protoze jsem rodila v parnem lete a byly mi prijemnejsi :-). Nebala bych se je normalne vyprat na 40st.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.9.05 11:26

Tyto kalhotky jsem taky normálně prala a vypadají pořád stejně. Ale radši jsem je prala v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.9.05 10:38

Ahojte,
dakujem za rady! Vyprala som ich vcera v pracke na vlne na 40ke a su uplne v pohode :wink:
Rysulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
27.9.05 13:23

Ahoj Rysulko,
jeste jsem ti chtela rict, ze sitovane kalhotky davaji zdarma i v porodnici. Ale nevim jestli vsude. Napr. v Praze Podoli davaji dvoje na den (ale tu nejvetsi velikost, me byly velke) a tak mi dokonce zbyly na dalsi porod :)
Hodne stesti pri porodu a zdraveho mimiska preje Marki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
6.12.05 09:54

Měla jsem patery a i tak jsem je v porodnici několikrát přepírala (v ruce a mýdlem a bylo to v pohodě). První dny jsem si je převlíkala i 3× za den, silně jsem krvácela, takže se často ušpinily :( Nicméně nosila jsem je ráda a dobrovolně prvních cca 14 dnů, bylo to příjemnější než klasické kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.12.05 10:12

Já jsem síťovky přepírala v ruce, po pár dnech jsem je vyhodila. DO pračky jsem je nedávala. Nosila jsem je celé šestinedělí. Na doma je používám i při MS, je to příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.12.05 14:14

Ahoj.

Síťovky jsem velmi ráda a dobrovolně používala několik týdnů po porodu. Rodila jsem císařem, a normání se mi i doma shrnovaly na jizvu (takové menší bříško mi zůstalo). Měla jsem obyčejné z lékárny a přepírala v ruce. V zimě na topení byly hned suché. V pohodě vydrží celé šestinedělí.
Jen manžel se smál nad „úžasným modelem“. :lol:

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.12.05 15:08

Beruško, manža jim říkal antikoncepce :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.12.05 08:55

Jo, je pravda, že jsou opravdu slušivý :lol: Nicméně když jsem při jejich nákupu ironicky utrousila před paní prodavačkou v lékárně, že jsou fakt „fešácký“, tak mi odvětila, že ona by jim po porodu bývala dala ráda přednost, ale za nich (byla ve středních letech) ještě nebyly, takže musely chodit v porodnici „bez“, jen s vložkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.12.05 09:16

To bez a z vložkou si moc dobře pamatuju i já. Před šesti lety jsem ležela v Opavě v porodnici po potratu (21.tt :cry: ) a tam mě taky nutili marodit jen tak s vložkou. 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí