Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosim, nevite, kde v Praze /nejlepe P4/ zapujcuji odsavacku?
A kolik stoji pujceni na den?
Jeste jeden dotaz - mate nekdo zkusenost s navstevou laktacni poradkyne doma? Kolik se plati za navstevu? Mate nejakou dobrou zkusenost s konkretni poradkyni /nejaky kontakt?/ ?
Dekuji
Ahojda,
odsávačku zapůjčují přímo v laktační lize. A to dokonce myslím, že tu elektrickou Medelu. Ta je dobrá. Půjčení stojí asi 70 Kč na den. Já si tam půjčovala váhu, odsávačku ne, ale přesné informace najdeš na www. kojeni. cz.
Na začátku jsem měla hrozný problémy s kojením a skvěle mi pomohla paní Ivana Fischerová. Chodí přímo k tobě domů, pokud chceš, a je moc ochotná radit kdykoliv. Tel. na ní je 603 938 189 (má ho takhle zveřejněný i v seznamu laktačních poradců na www.kojeni.cz). Myslím, že její návštěva stála 400 Kč a strávila se mnou min 2 hodiny.
Takže to vyzkoušej.
Jana
Ahoj,mám doma téměř novou jen párkrát používanou odsávačku Baby Nova je pístová a není elektrická.Věnuju ji za symbolickou cenu,pokud budeš mít zájem tak se ozvi!
Dekuji za tip - zatim to nepotrebuji, ale jak tak ctu a posloucham zkusenosti maminek, tak mam dojem, ze ma kazda problemy s kojenim a ma bud malo nebo moc mleka a je potreba odsavat, tak chci mit nejake informace predem.
Ja jsem teda spise mela na mysli pujceni nejake odsavacky za normalni cenu, kterou bych si vyzkousela a pak pripadne koupila, pokud by vyhovovala - tato elektricka stoji snad 20tis., to je sila. Ale i tak je to super tip.
Ty sis pak zadnou odsavacku nekupovala? Ja ji mozna budu potrebovat i tak, protoze planuji chodit kazdou sobotu na nemcinu a to pak bude manzel malou krmit /doufejme materskym mlickem/.
Ahojky,
zrovna včera jsem četla o zapůjčování odsávaček článek, tak Ti posílám odkaz …
Jen jsem chtěla říct, že asi ne všechny maminky mají moc nebo málo mléka… My s tím třeba problém vůbec nemáme a množství mléka si Pavlík reguluje spolehlivě sám ![]()
(Tak si nedělěj předem starosti
)
A teď ten odkaz : http://www.9mesicu.cz/index.php?…
(je tam i odkaz na výběr jejich odsávaček vč.cen, žádné dvacetitisícové „hrůzy“ se tam nekonají
http://www.9mesicu.cz/index.php?… )
Ahoj Petulo,
ja jsem nasla tu cenu na medela.cz
K016.2014 MEDELA Lactina Select - elektrická odsávačka mateřského mléka 19 748 Kč 20 735 Kč
To je ta, kterou pujcuji v laktacni lize,tak me to docela vydesilo.
Ja teda asi jeste pockam, jak se to vyvrbi v porodnici a pak se rozhodnu.
Kazdopadne diky moc za odkazy.
Lucys, já tomu nechtěla věřit a utrácet za „drahý“ Avent. Ale jejich odsávačka byla pro mě nejvhodnější.
Laktační jsem měla doma nekolikrát, řekla mi,že finance nechá na mě - takže jsem jí poslala na účet částku, která dělala cca 200 za hodinu. A mě fakt moc pomohla,navíc byla vždy na telefonu.
Ahojky,
prosím o radu. Máte zkušenost, že jste si půjčovali odsávačku na MM a jaký tip? Mám problém spíš z toho hygienického hlediska jestli je to vhodné. Děkuji za radu a názor.