Síla ovulačního testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
14.2.13 20:11
@werumka píše:
Je to jednoduché, protože každá žena má trochu jinou hladinu LH v době ovulace. Někomu může citlivost 20 ukazovat ovulaci celý cyklus a musí používat třicítku. Ovulační testy se jinak dělají pouze od citlivost 20, desítky se nedělají.

ale dělají, wondfo jsou jedny z nejlepších ovulačních testů na trhu a jsou citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.2.13 20:14
@Anonymní píše:
@werumka no právě :roll: jsem v zahraničí a tady se da koupit i 10test ovu tedy. kdezto tehu test desitkovejani omylem :zed: :zed: jsem prave 4dny po ocekavane ms a nic.mam tu jen 25tehu testy ale ty jsou bile :nevim: :nevim: me jen udivilo to ze mam uz pred ms normalne uplne byli ovu test no :nevim: jinak diky a vysvetleni :kytka:

pokud jsi čtyři po vynechání ms, tak by ti pozitivitu ukázal každý těhu test už s pravděpodobností 90%..když jsem byla těhotná tak ode dne vynechané ms a prvních || na testu, jsem zkoušela různé testy kdykoliv během dne a vždy byly pozitivní ;) existuje teorie a je podložená nejenom mnou ale spoustou jiných maminek, že pokud jsi těhotná, ovulační test ti vyjde pozitivní=testovací čárka stejně silná jako kontrolní nebo silnější, ale většinou je to třeba až týden po vynechání ms…a pokud by jsi chtěla brát ovu test jako bernou minci místo těhu, musela by jsi udělat víc, aby ti sílil, ale je to jenom teorie, těhu test bude jistější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.13 20:15

@Hejhulka25 Můžeš mi na to hodit odkaz, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.2.13 20:17
@werumka píše:
@Hejhulka25 Můžeš mi na to hodit odkaz, prosím?

jasně :)
www.sebetesty.cz

vlevo si najedeš na ovulační testy-dělají se i těhu wondfo, taky je mají :palec: a vybereš si z nabízených, wondfo je citl, 10, one step tuším 20 a ten americký 25..já používám jak ovu tak těhu jenom wondfo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.13 20:21

@Hejhulka25 Já jsem asi fakt blboučká :mrgreen: ale kde je napsáno, že je to desítka?
Wondfo je americká firma, One step britská. One step se právě dělají v tom rozmezí 20-50 IU/ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.2.13 20:25
@werumka píše:
@Hejhulka25 Já jsem asi fakt blboučká :mrgreen: ale kde je napsáno, že je to desítka?
Wondfo je americká firma, One step britská. One step se právě dělají v tom rozmezí 20-50 IU/ml.

blbá nejsim napsáno je to na testech, tam nikde :lol: :lol: ale to se všeobecně ví, že je to desítka, tenkrát mi to poradily holky z diskuze, která tu byla xlet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 20:28

@Hejhulka25 diky za tip ale zase nesouhlasim. u prvniho tehu jsem se testila tim samym testem to proto ze jsem ale nemela paru ze existuje nejaky rozdil v citlivosti :lol: a prvni DUŠÍK byl az koncem 6tt :zed: COZ ja jakoby jeste nejsem takze to beru zž rezervou ale kazdy ma jinou zkusenost takze tak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115
14.2.13 20:29

@Hejhulka25 Aha, no já měla Wondfo jen 25 jednotkový, tak proto… Oni k tomu někdy dávají hcg testy desítkový, ale s desítkovými LH testy jsem se nesetkala, ani se mi to nepodařilo zjistit na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.2.13 20:29
@Anonymní píše:
@Hejhulka25 diky za tip ale zase nesouhlasim. u prvniho tehu jsem se testila tim samym testem to proto ze jsem ale nemela paru ze existuje nejaky rozdil v citlivosti :lol: a prvni DUŠÍK byl az koncem 6tt :zed: COZ ja jakoby jeste nejsem takze to beru zž rezervou ale kazdy ma jinou zkusenost takze tak :kytka:

taky jsem psala, že je to jenom teorie ;) a wondfo mi nikdy pozitivitu neukázaly, neměla jsem možnost je jako těhotná vyzkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.2.13 20:31
@werumka píše:
@Hejhulka25 Aha, no já měla Wondfo jen 25 jednotkový, tak proto… Oni k tomu někdy dávají hcg testy desítkový, ale s desítkovými LH testy jsem se nesetkala, ani se mi to nepodařilo zjistit na netu.

co mám ze zkušenosti já, tak musí být desítky, protože minulý měsíc jsem měla ovular, ty jsou 20 a byly mnohem méně výraznější ty čárky, na wonfu krásně pozitivní i snad o den dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.13 20:31

@Hejhulka25 A nebylo to třeba jen dřív na trhu? Tahle citlivost? Všude totiž nacházím jen tohle: http://www.ovulacnitesty.cz/ovulacni-testy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.13 20:33
@Anonymní píše:
@Hejhulka25 diky za tip ale zase nesouhlasim. u prvniho tehu jsem se testila tim samym testem to proto ze jsem ale nemela paru ze existuje nejaky rozdil v citlivosti :lol: a prvni DUŠÍK byl az koncem 6tt :zed: COZ ja jakoby jeste nejsem takze to beru zž rezervou ale kazdy ma jinou zkusenost takze tak :kytka:

Já bych opravdu ještě počkala, někomu se to HCG zvyšuje hodně pomalu na začátku… testovala bych hcg testem jen obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.13 20:39

@Hejhulka25 Uf, tak jsem jedny takove v Americe našla :mrgreen: Jsou to nějaké no name, ale to je jedno. Už jsem byla fakt zmatená jak lesní včela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 21:01

Tak jazkusim rano opet test a pak pokud nedorazi ms tak az zase v nedeli to uz by tam neco melo byt stopro :pankac: diky diky diky :* :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.13 11:28

Tak poslusne hlasim dnes sice dusik na tt ale ted jsem zacala dost spinit takze se rozjidi ms…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex