Síla ovulačního testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
15.2.13 11:29
@Anonymní píše:
Tak poslusne hlasim dnes sice dusik na tt ale ted jsem zacala dost spinit takze se rozjidi ms…

některé testy dělají duchy pořád a nic to neznamená ;) máš fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 12:28

@Hejhulka25 nevim tohlese mi nezda falesne ale zase se rozjizdi ms tak nevim no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16908
15.2.13 12:30
@Anonymní píše:
@Hejhulka25 nevim tohlese mi nezda falesne ale zase se rozjizdi ms tak nevim no :nevim:

je to moc malinký, ale je tam..a co je to za test? některé špiní nebo krvácí i v těhu, záleží jestli jenom špiníš nebo je tam i čerstvá, červená krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 13:02

@Hejhulka25 no cervena byla jentrochu ale ne vyslovene ruda neco mezi cervenou a ruzovou :nevim: ale uz to zas prestava :roll: tak nevim co to je :nevim: ta fotka je malicka protoze jsem odrizla bordel okolo :P stejne to podle me nedopadne

• Citovat
  • Upravit
16908
15.2.13 13:03
@Anonymní píše:
@Hejhulka25 no cervena byla jentrochu ale ne vyslovene ruda neco mezi cervenou a ruzovou :nevim: ale uz to zas prestava :roll: tak nevim co to je :nevim: ta fotka je malicka protoze jsem odrizla bordel okolo :P stejne to podle me nedopadne

tak to vyfoť na bílým papíře u okna-já se nafotila testů :lol: :lol: držím pěsti, to by mohlo být uhnízďování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 13:10

@Hejhulka25 15dpo uz by melo byt asi uhnizdene? uz jsem to vyhodila abych na to porad necucela :lol: kazdopadne me i boli bricho takze nic z toho :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex