Šíleně protivné děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.22 09:21

Ahoj, ja mam stejne deti. To je proste vnitrni nastaveni. A lidi, co ti tady nadavaji za vylety, si to vubec nedokazou predstavit, oni to neznaji, tak hledaji chybu v tobe. Najdi si stranky Narocne dite, je i skupina na Facebooku, to mi trochu psychicky pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
7112
29.8.22 09:30

Výlety jsou ok, akorát, že děti jsou možná zahlcené a neváží si toho. Těžko poradit, vybalancovat to musís sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
29.8.22 09:34
@Kelsey píše:
Neznám děti ve věku tvých, kterým by nestačila malá kaluž (malý bazén), hračky do ní, stříkací pistol. Možná mají všeho moc. Pak si neváží ničeho. Takže ubrat dřív, než ti vyrostou rozmazlenci, kterým se ničím nezavděčí.

Taky se mi to tak jeví.
Největší blaho jsou pro naše děti obrovské louže po traktoru v lese, ve kterých se můžou rachat, házet kaminky a tak…les je pro naše děti vůbec super zábava. Klády, domecky, borůvky..

Jezdíme. po různých atrakcích, ale.tak nějak uměřeně a děti se.fakt těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 13:03
@Kelsey píše:
Neznám děti ve věku tvých, kterým by nestačila malá kaluž (malý bazén), hračky do ní, stříkací pistol. Možná mají všeho moc. Pak si neváží ničeho. Takže ubrat dřív, než ti vyrostou rozmazlenci, kterým se ničím nezavděčí.

Ja jsem ta anonymni s tou ruzovou lilii (nebo co to je), jak pise o narocnych detech. Neznate, neumite si to predstavit a to je pochopitelne. Zakladatelka za to fakt nemuze. Bohuzel nemam radu, neda se s tim totiz nic delat, jen pockat, az vyrostou. Fakt kaluz nestaci, ani 10 kaluzi a 10 strikacich pistoli. Ale co psaly zenske ze skupiny, tak z narocnych deti vyrostli uzasni lide, velmi ohleduplni a citlivi k potrebam ostatnich. To me drzi na nohou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.22 19:57
@edding400 píše:
Taky se mi to tak jeví.
Největší blaho jsou pro naše děti obrovské louže po traktoru v lese, ve kterých se můžou rachat, házet kaminky a tak…les je pro naše děti vůbec super zábava. Klády, domecky, borůvky..Jezdíme. po různých atrakcích, ale.tak nějak uměřeně a děti se.fakt těší.

Mým dětem bohužel ta kaluž stačila tak v roce. Teď najdou 250 důvodů, proč ječet a ve výsledku je úplně jedno, jestli jsme u kaluže nebo v disneylandu. Když už se přenesu přes jejich komentáře, proč tak daleko, proč kaluž, fuuj, to je hnusný apod. Tak dávám pět vteřin zábavě, než starší mladšího nakrmí bahnem a můžeme jít domů, pro mě práce s čištěním věcí a vynervení všichni. (To nechci působit negativně, ale bohužel, u nás každodenní realita). Nic je nebaví, u všeho si dělají akorát nechutné naschvály, když já začnu zábavu, jakože postavíme si lodičky, budem je pouštět, postavíme hráz na potoce, vyhrabeme kaluž - vůbec to nedělají, prostě jen se neustále hašteří, shazují se do té vody, hází po sobě kameny, pořád akorát nervy. :zed: když je nechám svému osudu, nemíchám se do té zábavy, je to to stejné. Asi by se pozabíjeli. Starší je strašně hrubý, mladší to těžko nese. Přitom můžu tisíckrát opakovat, trestat, zakazovat, vysvětlovat a nic. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8302
30.8.22 13:12

Děti jsou odrazem svých rodičů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.8.22 13:50
@Zeoli píše:
Děti jsou odrazem svých rodičů. :nevim:

Toho se rádi drží rodiče, kteří mají bezproblémové děti. Často mi říkají známí, jak jsme jako rodiče super a že je to na našich dětech vidět a jak je to všechno naše zásluha. Ale houby s octem. Máme štěstí, obrovské štěstí - a) že naše děti mají pohodovou povahu a b) že ti známí zrovna nevidí, když naše děti nebo my nemáme zrovna dobrý den. Nesrovnávám teď rodiny, které své děti týrají nebo jim nějak ubližují s těmi normálními. Mluvím jen o normálních rodinách, co dávají svým dětem to nejlepší, co dokážou. A je běžné, že i v takových rodinách jsou děti, které prostě víc brečí, jsou nespokojené se vším okolo, perou se spolu, hádají. Jako jo, děti krásně zrcadlí chování svých rodičů, mají v sobě jejich geny…ale také mohou být jejich pravý opak, mít úplně jiné potřeby a touhy. A dobrý rodič prostě hledá cestu, jak to celé ukočírovat, zeptá se na radu na internetu a dozví se, že původce všeho zlého je on… Ach..jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.22 20:42
@Masina píše:
Toho se rádi drží rodiče, kteří mají bezproblémové děti. Často mi říkají známí, jak jsme jako rodiče super a že je to na našich dětech vidět a jak je to všechno naše zásluha. Ale houby s octem. Máme štěstí, obrovské štěstí - a) že naše děti mají pohodovou povahu a b) že ti známí zrovna nevidí, když naše děti nebo my nemáme zrovna dobrý den. Nesrovnávám teď rodiny, které své děti týrají nebo jim nějak ubližují s těmi normálními. Mluvím jen o normálních rodinách, co dávají svým dětem to nejlepší, co dokážou. A je běžné, že i v takových rodinách jsou děti, které prostě víc brečí, jsou nespokojené se vším okolo, perou se spolu, hádají. Jako jo, děti krásně zrcadlí chování svých rodičů, mají v sobě jejich geny…ale také mohou být jejich pravý opak, mít úplně jiné potřeby a touhy. A dobrý rodič prostě hledá cestu, jak to celé ukočírovat, zeptá se na radu na internetu a dozví se, že původce všeho zlého je on… Ach..jo.

Díky! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12882
31.8.22 08:26
@Masina píše:

Připomíná mi to rodiče, kteří hrdě hlásí, že nechtěli být otrokem mimina a tak NAUČILI miminko spát hned po příchodu z porodnice pěkně samo v postýlce :D

Si říkám jo určitě :lol: Měli kliku, že to jejich miminko náhodou tolerovalo, a místo aby děkovali nebesům, tak se vytahují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
31.8.22 12:57

@Liberalissima Jo jo oni celkově ty rodiče kteří mají zrovna štěstí na pohodové děti si myslí že je to jejich zásluha a ono houby s octem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
31.8.22 13:18

Taky jsem si kdysi myslela, že povaha dítěte je zásluhou výchovy. Dokud se kamarádce nenarodila její vlastní tchýně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí