Šíleně suchý ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
2.2.14 18:49

Taky mám suché ruce ale jako hodně praskaj mi do krve. A co mi docela pomáhá na noc mazat propolisem s vepřovým sádlem a dneska mi radila kamarádka at zkusím červenej garnier krém a párkrát jsem se namazala a docela uleva. A pokud ani to nezabere tak mi jiná kamarádka radila toto .Jinak mě Neutrogena nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
2.2.14 18:54

@Veveruska87 priteli bohuzel neutrogena nepomaha, vyskoci mu jeste k tomu vyrazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.14 18:54

Hlavně když je to neparfémované, pak to může dost bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
2.2.14 18:55

@trckaludmila22 já jsem psala že mě neutrogena taky nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
2.2.14 18:57

@Veveruska87 omlouvam se chtela jsem napsat, taky nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.2.14 18:59
@Veveruska87 píše:
Taky mám suché ruce ale jako hodně praskaj mi do krve. A co mi docela pomáhá na noc mazat propolisem s vepřovým sádlem a dneska mi radila kamarádka at zkusím červenej garnier krém a párkrát jsem se namazala a docela uleva. A pokud ani to nezabere tak mi jiná kamarádka radila toto .Jinak mě Neutrogena nepomohla

Kdysi jsem dostala na obličej a strašně mě to po namazání pálilo.

• Citovat
  • Upravit
23847
@3HE píše:
to je zajímyvé, já jsem to zkoušela s bílou vazelínou a nic moc… že by ten měsíček tak zabíral? :think:

No já si ještě koupila vazelínu s konopím a to trochu pomohlo, ale žádná hitparáda, takže bych řekla, že ten měsíček tam tu funkci mít bude :nevim: výsledek o mnoho lepší. Jo používala jsem z DM zn Balea.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982

To jsem psala já, s tou neutrogenou, to je zajímavé, já mám tuhle zimu ty ruce fakt lepší. No možná je to i tím, že teď beru delší dobu hořčík, na problémy s krční páteří, měla jsem vždycky i hodně roztřepené a lámavé nehty a teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.2.14 19:00

Jinak suchý ruce mám taky, ale za mě - lepší suchý, jak mastný.

• Citovat
  • Upravit
11626
2.2.14 19:04

@trckaludmila22 on na to trpí i brácha a neutrogena nepomáhá ani jemu. Mě zatím pomohlo jen to co jsem psala a že jsem toho zkusila hodně
Za mě lepší mastný než toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.2.14 19:13

@Veveruska87
Taky si myslím, že mít suché ruce není lepší, mě to teda praskalo nejvíc pod těmi nehty na bříškách, ale ty červené hřbety jsem měla taky. Teď to fakt nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.2.14 19:14
@Veveruska87 píše:
@trckaludmila22 on na to trpí i brácha a neutrogena nepomáhá ani jemu. Mě zatím pomohlo jen to co jsem psala a že jsem toho zkusila hodně
Za mě lepší mastný než toto

Tohle mám když si zapomenu vzít ven rukavice :zed: takže i to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
2.2.14 19:14

Pritel to ma opravdu osklive, kdyz nekam jdeme tak se i stydim ale vim ze za to nemuze chudak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.2.14 19:15

Já to mívám v mrazech

@Gina108 myslíš zimní, ne gumový :think:.

• Citovat
  • Upravit
11626
2.2.14 19:16

@Gina108 já rukavice nosím a ještě ke kočárku používám ten rukávník a i tak praskají a jsou suchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek