Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky mám suché ruce ale jako hodně praskaj mi do krve. A co mi docela pomáhá na noc mazat propolisem s vepřovým sádlem a dneska mi radila kamarádka at zkusím červenej garnier krém a párkrát jsem se namazala a docela uleva. A pokud ani to nezabere tak mi jiná kamarádka radila toto .Jinak mě Neutrogena nepomohla
@Veveruska87 priteli bohuzel neutrogena nepomaha, vyskoci mu jeste k tomu vyrazka
@trckaludmila22 já jsem psala že mě neutrogena taky nepomohla ![]()
@Veveruska87 píše:
Taky mám suché ruce ale jako hodně praskaj mi do krve. A co mi docela pomáhá na noc mazat propolisem s vepřovým sádlem a dneska mi radila kamarádka at zkusím červenej garnier krém a párkrát jsem se namazala a docela uleva. A pokud ani to nezabere tak mi jiná kamarádka radila toto .Jinak mě Neutrogena nepomohla
Kdysi jsem dostala na obličej a strašně mě to po namazání pálilo.
@3HE píše:
to je zajímyvé, já jsem to zkoušela s bílou vazelínou a nic moc… že by ten měsíček tak zabíral?
No já si ještě koupila vazelínu s konopím a to trochu pomohlo, ale žádná hitparáda, takže bych řekla, že ten měsíček tam tu funkci mít bude
výsledek o mnoho lepší. Jo používala jsem z DM zn Balea.
Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:00
To jsem psala já, s tou neutrogenou, to je zajímavé, já mám tuhle zimu ty ruce fakt lepší. No možná je to i tím, že teď beru delší dobu hořčík, na problémy s krční páteří, měla jsem vždycky i hodně roztřepené a lámavé nehty a teď ![]()
Jinak suchý ruce mám taky, ale za mě - lepší suchý, jak mastný.
@trckaludmila22 on na to trpí i brácha a neutrogena nepomáhá ani jemu. Mě zatím pomohlo jen to co jsem psala a že jsem toho zkusila hodně
Za mě lepší mastný než toto
@Veveruska87
Taky si myslím, že mít suché ruce není lepší, mě to teda praskalo nejvíc pod těmi nehty na bříškách, ale ty červené hřbety jsem měla taky. Teď to fakt nemám ![]()
@Veveruska87 píše:
@trckaludmila22 on na to trpí i brácha a neutrogena nepomáhá ani jemu. Mě zatím pomohlo jen to co jsem psala a že jsem toho zkusila hodně
Za mě lepší mastný než toto
Tohle mám když si zapomenu vzít ven rukavice
takže i to pomůže ![]()
Pritel to ma opravdu osklive, kdyz nekam jdeme tak se i stydim ale vim ze za to nemuze chudak ![]()
@Gina108 já rukavice nosím a ještě ke kočárku používám ten rukávník a i tak praskají a jsou suchý