Šíleně suchý ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
14.11.12 00:13

Ahoj, přidávám se do komuinkace.
Taky jsem měla takto popraskané ruce plné vyřážek..

Po týdnu používání 3 nejmenovaných krémů se viditelně vše zlepšilo a po dvou týdnech naprostá paráda-bez příznaku..
Potřebujete kůži na rukou promastit, zbavit se zbytků staré kůže a hydratovat krémem.
Mám na to přípravek (není nejlevnější, ale účinky jsou stoprocentní) v případě zájmu se můžeme domluvit přes zprávy (jsem tu nová a nevím co všechno tu můžu publikovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
14.11.12 07:32

Ahoj nečetla jsem diskuzy, ale mě dělaly vysušené ruce jar na nádobí. Tak zkus třeba acover. Taky do porodu nic a po porodu jak struhadla, ale já to měla tím jarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
14.11.12 07:33

A ještě jsem chtěla říct, že mě pomohla jen indulona za 30kč, tak to zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.11.12 08:08

Taky jsem chtěla ještě doplnit, že je dobrý mýt se kvalitním mýdlem, zkusila jsem nějaký levný tekutý z rossmana a hrůza, potom jsou strašně vysušující antibakteriální mýdla (modrý radox, protex). já si kupuju na ruce dětský sprcháč bez mýdla (DM Babylove, Penny Babytime).

Drahý prostředky jsou zbytečný. Možná tak na noc, a i to si myslím, že stačí ta indulona, ale přes den, kdy si ten krém stejně potom furt smýváš a potřebuješ fungivat a nemít mastný ruce,, se mi fakt osvědčila ta pumpičková Balea na ruce. teď mám malinovou a je k sežrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
14.11.12 09:12

Ještě přidávám odkaz na jednu starší diskuzi, tam je taky hodně rad, i když většinou stejných, jako tady. :)

https://www.emimino.cz/…rukou-91182/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.11.12 08:57

@gaabca Pokud ty krémy sama neprodáváš nebo nevyrábíš, tak je tu klidně můžeš jmenovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.11.12 12:09

@Bersaba
ahoj, no právě že prodávám ;)
je to od firmy Mary Kay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.11.12 13:24
@gaabca píše:
ahoj, no právě že prodávám ;)
je to od firmy Mary Kay

V tom případě raději mlč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta 278
21.11.12 10:04

Weencaa: Rok po porodu jsem bojovala taky se suchýma a popraskanýma rukama do krve, až mně doma dokopali na kožní. No a doktorka už od dveří - no máte ty ruce pěkně zřízený…a napsala slabé kortikoidy Afloderm mast na zaléčení. A mazat dle potřeby a hlavně na noc Lipobase Repair, koupíš v lékárně - sice dražší, ale zabrala, cca 150,– za 30g. Dělá se i ještě menší balení. Tich 30g vydrží tak na měsíc, tak můžeš vyzkoušet. Od té doby mám klid. Před tím jsem vyzkoušela vše možné i nemožné…

• Citovat
  • Upravit
8975
2.2.14 18:15

Devcata pritel ma extra suche ruce, myslite ze by mu pomohl nejaky zabal, treba parafinovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.2.14 18:19

@trckaludmila22 nevím, zda to tu v diskuzi už nepadlo, ale já přes zimu mám ruce hrozný a dělám si na noc zábaly z měsíčkové vazelíny, na to bavlněné rukavice a super :palec:
Parafín jsem nezkoušela. Jde to i v domácím použití, nebo se musí někam k manikérce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.2.14 18:26

Ja myslim, ze parafinovy zabaly by mohly pomoct, ale delat si to denne doma. Jednou za cas to nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.2.14 18:34
@Gina108 píše:
@trckaludmila22 nevím, zda to tu v diskuzi už nepadlo, ale já přes zimu mám ruce hrozný a dělám si na noc zábaly z měsíčkové vazelíny, na to bavlněné rukavice a super :palec:
Parafín jsem nezkoušela. Jde to i v domácím použití, nebo se musí někam k manikérce?

to je zajímyvé, já jsem to zkoušela s bílou vazelínou a nic moc… že by ten měsíček tak zabíral? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.14 18:34

Skočila jsem na kožní, nechala si předepsat Lipobázi (100g), zaplatila za ní nula nula nic (teda jen regulační poplatek, neplatila jsem ani za recept), mám ji doma pomalu dva roky a jsem spokojená - stačí namazat na noc a druhý den jsou ruce v pohodě. moje ruce dostávají zátěž, od sava, přes dezinfekční mýdla až po jiné hodně vysušující věci a jednu dobu mi praskaly až do krve. a opravdu mi stačí jedna dvě noci s Lipobází na ruce a jsou zase v pořádku… vlastně je to jen vazelína s něčím, hodně to promašťuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.2.14 18:40

Taky mívám v zimě hodně suché ruce, teda měla jsem, ještě loni to byl děs, ta kůže, občas mi to i popraskalo na těch bříškách, pod nehty. Tuhle zimu jsem začala používat Neutrogenu krém na ruce (modrou) a je to tak o 100% lepší :pankac:
Teď jsem dočetla diskuzi a dívám se, že kdekomu ta Neutrogena nevyhovuje, tak že by to bylo něčím jiným u mě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek