Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@trckaludmila22 píše:
Pritel to ma opravdu osklive, kdyz nekam jdeme tak se i stydim ale vim ze za to nemuze chudak
taky se stydím za ruce je to fakt hnus mám je celí šupinkatý a popraskaný ![]()
@Veveruska87 Tak přesně takhle vypadají moje ruce. Už jsem z toho docela nešťastná. Navíc mám novorozence, takže se tomu máchání ve vodě prostě nevyhnu ![]()
@kopretina11 píše:
@Veveruska87 Tak přesně takhle vypadají moje ruce. Už jsem z toho docela nešťastná. Navíc mám novorozence, takže se tomu máchání ve vodě prostě nevyhnu
já mám 4 měsíční takže chápu
@Veveruska87 Je to hrůza, viď. Teď jsem si schválně koupila mýdlo od seba med, tak je to malilinko lepší, ale kostka mi vydržela ani ne týden ![]()
Ahoj, nečetla jsem diskuzi celou, tak to tu možná už padlo. Na hodně vysušené ruce zabírá tekutý glycerin - v drogerce za pár kaček. A krém z trávy - ale domácí.
Já nemám ani tak suché ruce jako kůžičku kolem nehtů a to brutálně, trhá se mi a dost to bolí. Teď používám na noc Indulonu modrou nebo Infadolan do bavlněných rukavic. Jenže jsou hodně těsné, mám dlouhé prsty a tak v noci když se vzbudím je musím sundat, případně ráno dlouho trvá než mi zmizí ty otlaky
. Mažu co najdu, mám krémů plno, ale žádná hitparáda to není. Mám i zmiňované Mary Kay a jako ta vazelínka není špatná, ale pak na něco sáhnout
. No ale než plné balení tak raději vzorky.
Máma je má také jak struhadlo, myje nádobí několikrát denně, na WC chodí co deset minut a pořád myje ruce. Krémy nepoužívá vůbec ![]()
Tak mě se na suché ruce osvědčila olivová indulona a od avonu krém na ruce s bambuckým máslem. Hlavně také nosím rukavice, aby byli ruce chráněné před mrazem, chladem. Oni vysušování dělají i tekuté mýdla takové ty klasiky moc ne.
@trckaludmila22 To bych se musela zeptat kámoše, já sama ho nedělám, jen si ho od něj beru. Ale je úžasnej, hrozně mastnej a na ruce působí fakt neuvěřitelně.
@MaJiKa píše:
@Jemys
Z trávy jako z trávy venku, nebo z marjány?
jasný že z marjány. Co jsem slyšela je dobrej ale nemám kde sehnat domácí a ten co se koupí normálně v obchodě prej nic moc
.Škoda ![]()
@trckaludmila22 Zjistím to od něj a dám vědět. Poslala bych Ti, ale mám už jen poslední kelímek ![]()