Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte některá taky nějaké šílené těhotenské chutě jak já
![]()
Já když byla tak v 8-9 měsíci, tak jsem bývala spíš už doma a to jsem teda žrala! Muž mi snad skoro každý den musel kupovat tu velkou nutelu
a taky jsem měla hrozný chutě na ovoce ![]()
Já jsem pořád jedla meruňky a nanuky, dívím se že syn není Eskymáček
a nejvíc mě naštvalo když už jsem chlapa o půlnoci donutila jít do Tesca pro meruňky a on mi donese broskvééééééé
![]()
Zrovna jsem před hodinkou dojedla rajčata zalitá octem a k tomu pomeranč. Jinak u syna mi strašně moc chutnala šunka s jogurtem, teď taky dost často plácám, včera jsem z jedné misky jedla třešňový kompot a kyselé okurky… atakdále, atakdále. Chutě šílené, stejně jako u prvního těhotenství, žaludek mám naštěstí kachní a snese všechno, to je na tom těhotenství nejúžasnější. ![]()
No chcte slyšet opravdu příšerné chutě???
já nemůžu projít kolem prášku na praní
a teď jak nasněžilo, tak mám děsnou chuť na sníh
nenápadně chodím a nabírám do hrstičky, snad z toho nic nechytnu ![]()
Pamatuju si že sem furt jedla miňonky, čokoládový věnečky, jogurty, nanuky, marlenky… aaaaa, chcu zpátky pupííík
![]()
@Ajuschak píše:
No chcte slyšet opravdu příšerné chutě???já nemůžu projít kolem prášku na praní
![]()
![]()
a teď jak nasněžilo, tak mám děsnou chuť na sníh
![]()
nenápadně chodím a nabírám do hrstičky, snad z toho nic nechytnu
ten žlutej není citronová zmrzlina!!!
![]()
@ohýnek to mě muž slíbil že mi donese maliny z práce, dělá šéfkuchaře. A on na ně zapoměl, no já jsem myslela, že zešílím. Furt jsem se nervila a on to nakonec vzdal a sjel mi pro maliny, a taky mi radči vzal pár čokoládek navíc
asi abych ho nechala vyspat ![]()
@ohýnek myslím, že o broskve byli super výkon ![]()
začíná mě mrzet, že sme se přestěhovali z Prahy do města, kde má tesco jen do desíti… ![]()
Já měla chutě vždycky ve 3. měsíci..u prvního těhotenství jem byla úchylná na obalobaný hermelín s bramborovou kaší, obědvala jsem ho několik týdnů v kuse ![]()
a u druhého jsem zase byla jako divá po rybách, taky to trvalo asi měsíc. každý den jsem musela mít něajkou rybu, ale jiný maso jsem zase nesnesla, vepřovýho max. kousínek, a z kuřecího se mi úúplně zvedal kufr..trvalo to asi měsíc
přitom normálně jsem všežravec, a kuřecí můžu ![]()
@111verunka111 ![]()
@K9Girl ale aspoň do desíti, já se přestěhovala do vesnice, kde není ani obchod ![]()
@ohýnek ajeje takže v noci chodíte po sousedech jestli nema někdo zbytek meruněk?:D
No jo holky, ale furt jsou to chutě co můžete uspokojit, to já se musím násilím držet, jinak bych se do toho Persilu pustila
a při prvním těhu jsem to ke konci měla taky - na prášek, na popel nebo ohořelé dřevo
musela jsem mít něco co by mi křoupalo a skřípalo mezi zubama, nakonec jsem ze zoufalství křoupala mletou kávu přímo z plechovky ![]()