Šílené těhotenské chutě :-)

1137
12.2.13 22:51

šílené těhotenské chutě :-)

Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte některá taky nějaké šílené těhotenské chutě jak já :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111verunka111
12.2.13 22:55

Já když byla tak v 8-9 měsíci, tak jsem bývala spíš už doma a to jsem teda žrala! Muž mi snad skoro každý den musel kupovat tu velkou nutelu :D a taky jsem měla hrozný chutě na ovoce :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
12.2.13 22:56

Já jsem pořád jedla meruňky a nanuky, dívím se že syn není Eskymáček :-D a nejvíc mě naštvalo když už jsem chlapa o půlnoci donutila jít do Tesca pro meruňky a on mi donese broskvééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436
12.2.13 22:57

Zrovna jsem před hodinkou dojedla rajčata zalitá octem a k tomu pomeranč. Jinak u syna mi strašně moc chutnala šunka s jogurtem, teď taky dost často plácám, včera jsem z jedné misky jedla třešňový kompot a kyselé okurky… atakdále, atakdále. Chutě šílené, stejně jako u prvního těhotenství, žaludek mám naštěstí kachní a snese všechno, to je na tom těhotenství nejúžasnější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 23:02

No chcte slyšet opravdu příšerné chutě??? ;) já nemůžu projít kolem prášku na praní :lol: :lol: :lol: a teď jak nasněžilo, tak mám děsnou chuť na sníh :cert: :zed: nenápadně chodím a nabírám do hrstičky, snad z toho nic nechytnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
12.2.13 23:03

@ohýnek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A šel druhým kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92

Pamatuju si že sem furt jedla miňonky, čokoládový věnečky, jogurty, nanuky, marlenky… aaaaa, chcu zpátky pupííík :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
@Ajuschak píše:
No chcte slyšet opravdu příšerné chutě??? ;) já nemůžu projít kolem prášku na praní :lol: :lol: :lol: a teď jak nasněžilo, tak mám děsnou chuť na sníh :cert: :zed: nenápadně chodím a nabírám do hrstičky, snad z toho nic nechytnu :think:

ten žlutej není citronová zmrzlina!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
12.2.13 23:04

@K9Girl nešel :mrgreen: po tom co viděl můj nepříčetný výraz šel raději spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
12.2.13 23:09

@ohýnek to mě muž slíbil že mi donese maliny z práce, dělá šéfkuchaře. A on na ně zapoměl, no já jsem myslela, že zešílím. Furt jsem se nervila a on to nakonec vzdal a sjel mi pro maliny, a taky mi radči vzal pár čokoládek navíc :D asi abych ho nechala vyspat :D

• Citovat
  • Upravit
917
12.2.13 23:11

@ohýnek myslím, že o broskve byli super výkon :mrgreen:
začíná mě mrzet, že sme se přestěhovali z Prahy do města, kde má tesco jen do desíti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.2.13 23:16

Já měla chutě vždycky ve 3. měsíci..u prvního těhotenství jem byla úchylná na obalobaný hermelín s bramborovou kaší, obědvala jsem ho několik týdnů v kuse :lol:
a u druhého jsem zase byla jako divá po rybách, taky to trvalo asi měsíc. každý den jsem musela mít něajkou rybu, ale jiný maso jsem zase nesnesla, vepřovýho max. kousínek, a z kuřecího se mi úúplně zvedal kufr..trvalo to asi měsíc :lol: přitom normálně jsem všežravec, a kuřecí můžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
12.2.13 23:16

@111verunka111 :mrgreen:
@K9Girl ale aspoň do desíti, já se přestěhovala do vesnice, kde není ani obchod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
917
12.2.13 23:20

@ohýnek ajeje takže v noci chodíte po sousedech jestli nema někdo zbytek meruněk?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.2.13 23:22

No jo holky, ale furt jsou to chutě co můžete uspokojit, to já se musím násilím držet, jinak bych se do toho Persilu pustila :mrgreen: a při prvním těhu jsem to ke konci měla taky - na prášek, na popel nebo ohořelé dřevo :cert: musela jsem mít něco co by mi křoupalo a skřípalo mezi zubama, nakonec jsem ze zoufalství křoupala mletou kávu přímo z plechovky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí