Při pohybech plodu občas rozkmitané břicho

Anonymní
12.2.13 13:41

Při pohybech plodu občas "rozkmitané" břicho

Ahoj,
možná bude znít můj dotaz blbě, ale nevím, co to je a třeba má někdo stejnou zkušenost.. Už se musím zeptat, protože v těhotenství člověka napadají různé paranoidní věci a zbytečně se pak trápí. :zed:

Od cca 25tt se mi občas stane, že se mi břicho při pohybu miminka jakoby rozkmitá. Není to to typické „kopání“ miminka, ale spíš jakoby se tam nějak otřásalo, či co. 8o Rozklepání, rozkmitání… Samozřejmě se pokaždé zapomenu doktorce zmínit. :roll: Ještě jsem to nikdy v těhotenství neměla, takže netuším, co to je. Trvá to tak dvě vteřiny, dýl ne.

Měl to taky někdo z vás? Patří to mezi normální pohyby? Co tam to miminko dělá? Škytavka to není, ta se projevuje jinak…
Moc děkuju za případnou odpověď!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
12.2.13 13:45

Neotřepe se? Nám se někdy stane, že se celý zatřese. Mamka říkala, že se třeba může leknout nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 13:47

Jo jo, přesně tak, je to jakoby se zatřáslo, celý…
Ale dělá to často. :nevim: Tak mě hned přepadl strach, co to je. :oops:
Vyšetření dopadají dobře, vše je dle dr ok.. Ale tohle mě mate. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
12.2.13 13:58

Neboj, naše to taky dělá, sice ne často, ale cítila jsem to několikrát. Pak ještě nevím co tam dělá, ale kolikrát cítím rukou vodu, jak tam jsou bublinky…to mám spíš divný pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.2.13 14:30

A nemas treba vic plodovky? To pak kazdy pohyb brisko roztrese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 14:33
@dani24687 píše:
Neboj, naše to taky dělá, sice ne často, ale cítila jsem to několikrát. Pak ještě nevím co tam dělá, ale kolikrát cítím rukou vodu, jak tam jsou bublinky…to mám spíš divný pocit…

Bublinky? 8o To jsou věci. :think:

@svycarka píše:
A nemas treba vic plodovky? To pak kazdy pohyb brisko roztrese…

Měla jsem, teď už mám prý spíš tak normální množství..
Miminko má standartní počet pohybů, krásně roste, všechno, ale tohle mě vždycky vyleká, jak to neznám.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
15404
12.2.13 14:34

Jo, cítím bublinky, jen přiložím ruku na břicho a cítím, jak jdou bublinky… Jinak já mám plodovky spíš méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.2.13 14:38

Neboj se to urcite nic neni…ja mela naopak malo plodovky a to jsem maleho citila fakt az u kolen ;) navic me dost tvrdlo bricho, takze jsem od 20 tt mela nutkani neustale behat do spitalu, ze rodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.2.13 14:39

@dani24687 mozna si tam mimis prdickuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.13 14:40

@svycarka Víš, že to mě taky napadlo :mrgreen: když se mu to dělá u zadku, tak možná, ale někdy se to dělá i dole u hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 14:42

Tak snad to nic není, ale teda vyplaší to. :oops: Možná je to i tím, jak těhotenská „představivost“ co by to mohlo být funguje na 100%. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
6050
12.2.13 14:45

@svycarka jj to mám já, nadbytek plodovky a mimčo tam lítá přesto že už je dost velký, a přesně je to ten pocit jako by roztřeseného břicha je to asi tím jak tam škubne nebo rychle hejbne tak se ta voda rozvlní :nevim: ale kontroly jsou v pořádku tak to neřeším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.13 14:45

Tak to my si z toho děláme srandu, jednou můj přišel z hospůdky a dal mi usu na břicho a v tu chvíli se právě zatřepal, tak jsem si dělala srandu, že říká „fůj, táta smrdí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.2.13 14:46
@dani24687 píše:
@svycarka Víš, že to mě taky napadlo :mrgreen: když se mu to dělá u zadku, tak možná, ale někdy se to dělá i dole u hlavy :mrgreen:

Ty jsi ještě v kuse koukám? Včera z toho nic nebylo? Já byla dnes u dr a začíná se mi dělat nalevka, čipek ale jinak drží (furt 35mm a nalevka 1×1 cm). K tématu. Mně to dělá běžně, když ležím, jako by se otočila a břicho se mi tak divně zvlní. Ale nenapadlo mě to nikdy řešit teda, prostě pohyby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.13 14:48

@Seizdra :? drží se mě zuby nehty, bolest na noc přešla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie