Šílenej tlak a píchání, 41.týden těhotenství

478
28.12.12 09:31

šílenéj tlak a píchání

Holky,
jsu 41tt a dnes v noci mě vzbudilo píchání jako by čípek, nebo jako… no ne v podbříšku, ale úplně dole, měla jsem pocit, že malá šťourá a praskne mi voda. No a i teď mám ten tlak takovéj jinéj dole, než normálně. Může to něco znamenat? Už jsu z toho nešťastná a možná se moc pozoruju, ale fakt už nemůžu. U prvního mě vyvolávali na začátku 42tt, ale tohle jsem teda neměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1337
28.12.12 09:39

Já tohle měla několikrát před porodem, bylo to nepříjemný. Taky jsem měla pocit, že mimino tam někde šťourá. Kolikrát to pěkně bolelo. Ale nemyslím, že by to nějak přímo souviselo s porodem. Nicméně nezbývá než čekat. Moc ti přeju, ať se to brzy rozběhne. Taky mi to už lezlo na bednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.12.12 10:12

Ahoj u mě to bylo začátek porodu asi se tam něco děje takový píchání, šťourání potom hlenová zátka trochu špinění a nakonec začaly bolesti po 5 min. v rozmezí třech dnů. Přeju pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.12.12 10:15

Tak já tlaky a píchání na čípek měla od cca 32tt. Nic to neznamenalo, rodila jsem plánovaně v 39tt. Ale nepříjemný to bylo dost, pomáhalo lehnout si a „hlavičku vyklepat“ aby netlačila na čípek. NBěkdy to zabolelo tak, až se mi udělalo zle a nebyla jsem schopná udělat krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.12.12 12:34

Jssem 37+5 a tlak a píchání mám tak od 34tt každý den večer skoro nemůžu chodit jak se to nepříjemné a bolí to. Porod zatím v nedohlednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
28.12.12 16:40

Ahoj, já mám to píchání taky. Dneska jsem 38/4 tak uvidíme jestli je to před porodem nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
5052
2.1.13 16:39

Holky jak jste na tom? Já byla dnes na kontrole otevřená na špičku prstu k porodu to zatím prý vůbec nevypadá. Mám strašné tlaky jako by mi tam, někdo bodal dole nůž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
3.1.13 14:42

Ahoj, tak já mám přesně to samý. Není to píchání pořád, ale často a dost to bolí. Prý je to jak se děloha připravuje na porod a jak mimčo tlačí. 31. jsem s tím byla kvlůli tomu přes noc v nemocnici a druhý den mě pustili domu s tím, že jsou to jen poslíčci.

• Citovat
  • Upravit
63
28.2.21 16:19
@majinka69 píše:
Holky,
jsu 41tt a dnes v noci mě vzbudilo píchání jako by čípek, nebo jako… no ne v podbříšku, ale úplně dole, měla jsem pocit, že malá šťourá a praskne mi voda. No a i teď mám ten tlak takovéj jinéj dole, než normálně. Může to něco znamenat? Už jsu z toho nešťastná a možná se moc pozoruju, ale fakt už nemůžu. U prvního mě vyvolávali na začátku 42tt, ale tohle jsem teda neměla… :nevim:

Tohle jsem hledala je to strašný :( :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí