Co vám pomohlo vyvolat porod?

luciee9
27.12.12 20:50

Co vám pomohlo vyvolat porod?

Ahoj, chci se zeptat co vám pomohlo vyvolat porod? Už mám po termínu, nepomohl ani hamiltonův hmat, teplá koupel, procházky, sklenka vína, dřepy, vyběhnutí schodů a ani sex. Tak se Vás chci zeptat, co Vám pomohlo? Zda je tu ještě nějaká věc, jakou zkusit. :think: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
27.12.12 20:52

@luciee9 :mrgreen: asi návštěva po který jsem si přišla netěhotně - ještě v 19hod jsem jim říkala že mi je ten den opravdu fajn a přesně o půlnoci rup a už se jelo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
27.12.12 20:54

@LN13 návštěva pro kterou jste si přišla netěhotně? :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2331
27.12.12 20:55

@luciee9 :mrgreen: jo :mrgreen: prostě když přijeli tak jsem si říkala jak mi je poprvé za celé těhotenství fajn, nic mě nebolelo, byla jsem odpočatá a fit - dobře jsme si popovídali a pak najednou :mrgreen: jak kdyby to tělo vědělo :mrgreen: tak mi dalo chvilku klidu a v noci se jelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.12.12 21:00

Mně asi myšlenka na vyvolávání :mrgreen: v pátek určily termín ( mělo se jít vyvolávat v úterý) a mně v neděly asi strachem praskla voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.12.12 21:00

@LN13 jé ja měla uplně to samé, jen jsem neměla návštěvu, ale byly jsme na vánočním koncertě a ještě k tomu sem se smířila s tím, že v pondělí pujdu na vyvolávani(rodila jsem ve čtvrtek) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.12 21:04

Nic nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
27.12.12 21:12

Kde nepomůžou schody koupel víno a sex tak tam už vážně nevím… něco jsem slyšela seknout si nad kíbl s teplou vodou ale nesmí se to přehnat abys neměla červenej zadek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
27.12.12 21:20

Mě pomohla vyvolat porod vyvolávací tabletka v porodnici :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.12.12 21:22

Mně pomohlo to, že několik dní po termínu manžel onemocněl a já naopak začala přemlouvat mimčo, ať ještě vydrží, než se dá taťka do kupy, ať může být u porodu. No samozřejmě mě hned v noci s horečkou vezl do porodnice a pak byl vykázán a byla jsem tam na to sama…
Takže někdy je fakt lepší trpělivě čekat a nepokoušet osud :D Ale přeji, ať už to brzy přijde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.12.12 21:22

Mě pomohl hamillton :think:
ale jestli nemáš porodní cesty připravené, tak nepomůže ani svecena voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.12.12 21:23
@artepka píše:
Mě pomohla vyvolat porod vyvolávací tabletka v porodnici :lol: :mrgreen:

Předběhla jsi mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
27.12.12 21:24

Mě teda pomohl sex. Ale taky jsem od 32.týdne snědla 100 tobolek pupalky, vypila každej den 2 hrnky malinovyho čaje a jedla lneny semínka. Pak prý pomáhá umyvat si hlavu predklonena přes vanu (že máš jenom hlavu nad vanou a tělo mimo) a umýt podlahu v celým bytě hadrem (ne mopem na tyči). A taky chodit třeba půl dne do schodů. Ale nejvíc mě teda asi pomohla psychika. Prostě jsem si řekla v pátým měsíci že porodim o víkendu v noci týden před termínem a vyšlo to přesně. Ale chce to abys tomu opravdu věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.12.12 21:26

Pry pomaha masirovat a mackat prsa, stahuje to delohu a najedou kontrakce…ale to jsem cetla, ja rodim driv nez mam:-)ale asi na tom neco bude, kdyz pri kojeni tak strasne boli bricho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
27.12.12 21:26

nic

Já jsem také zkoušela na vyvolání téměř vše.. potom mi porod vyvolávali a malé se tak nechtělo, že jsem si ještě 3 dny v porodnici poležela a ještě hodinu před porodem jsem se začala zavírat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky