Může čárka na těhotenském testu sílit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
4.4.21 11:03
@Anonymní píše:
@Sencesss to čekání je dlouhé, hlavně teď když jsme zavřený doma, tak se dny vlečou. Ze začátku jsem byla nedočkavá, ale chci si to užívat. :) tak ať je na utz vše v pořádku, kdy jdeš? Mně si dr. pozval znovu příští týden, že už „něco“ uvidí. Já bych osobně klidně mohla počkat déle, věřím, že je vše, jak má, ale alespoň se něco děje.

Je to nějaký dlouhý, vůbec to neutíká. Já jdu právě poprvé v úterý, jsem sama zvědavá, ale doufám, že bude vše v pořádku. Prostě si to užívej a pak ti to uteče i rychleji :lol: já chtěla čekat alespoň do 7tt, ale to už bych se asi zbláznila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
5.4.21 19:29
@Anonymní píše:
@Kajka9
Děkuju za reakci. Zatím jsem doktorce nevolala, ač se nenervuju, že by to nemuselo vyjít. Jsem optimista. :)
Mám asi blbou otázku, ale pokud už máš mimčo, za jak dlouho jsi volala doktorce a objednávala se? Nevím, jak dlouho čekat, jestli týden nebo měsíc. :D

Dělala jsme si test ( u druhé dcery a měla jsem dálnice, za svá dny ještě jeden a pak jsme volala Dr abych se objednala +- za 14 dní a objednala mě za 15 dní a bylo to úplně akorát už viděla i :srdce:..brzo tam nemá cenu chodit to jsme měla u první protože jsem měla být 7 TT a byla jsem jen 5 TT( měla jsme nepravidelnou má) a akorát to byly nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 13:16

@Sencesss tak jak dopadla kontrola? U mě je vše, jak má být. Byl vidět gestační i žloutkový váček a malinkatá tečka :) Na příští kontrolu jdu 8+1. Když jsem našla nepatrnou čárku na testu, tak jsem ani nevěřila, že bych mohla být těhotná a za chvilku už tam bude skoro „hotový“ mimčo :D

• Citovat
  • Upravit
118
10.4.21 08:33
@Anonymní píše:
@Sencesss tak jak dopadla kontrola? U mě je vše, jak má být. Byl vidět gestační i žloutkový váček a malinkatá tečka :) Na příští kontrolu jdu 8+1. Když jsem našla nepatrnou čárku na testu, tak jsem ani nevěřila, že bych mohla být těhotná a za chvilku už tam bude skoro „hotový“ mimčo :D

Já v úterý na ultrazvuku - viděl jen vacek, ve středu na pohotovost a tam mi zjistili embryo 3 mm se srdeční akci, ale hematom, takže zavadim progesteron - utrogestan a musela jsem se preobjednat na gyndu dřív, tak jdu v pátek a tam uvidím a modlím se, že to minco zvládne..je to 50 na 50. Budu ti moc držet pesticky :palec: kdy máš další ultrazvuk? Pak písni co maličké :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 16:07

@Sencesss tak ať to v pátek dopadne dobře. :hug: je to děs, takhle na začátku to člověk nijak neovlivní.
Další ultrazvuk mám až na konci dubna, tak si ještě chvilku počkám. :) ale není asi kam spěchat.

• Citovat
  • Upravit
118
16.4.21 17:46
@Anonymní píše:
@Sencesss tak ať to v pátek dopadne dobře. :hug: je to děs, takhle na začátku to člověk nijak neovlivní.
Další ultrazvuk mám až na konci dubna, tak si ještě chvilku počkám. :) ale není asi kam spěchat.

Ahojky, tak dnes jsem byla na gynde… Podle ms 7+1 TT. Jen jsem se dozvěděla, že embryo a nic nevidí a že mě objedná na vyčištění… Nakonec jsem se s ní domluvila, že to 14 dní ještě necháme… Hned z gyndy jsem se šíleně zesypala a pořád jsem se nemohla smirit s tím, že o mimco opět přijdeme, když před 9 dny byla v nemocnici srdeční akce a 3 mm embryo. No tak jsem brečela ještě dobry 2 hodiny a jela do nemocnice, řekla jsem co se děje a jestli mi to ještě oni zkontrolují, ať mám jistotu a světe div se hematom se zmenšil a embryo 7mm a srdeční akce je. Takže takový šílený den.. na gyndu mám jít na začátku května kdy mi prý dá zadanku na revizi, ale ta snad nutná nebude. Dej pak vědět co ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 13:57

Ahoj, doufám, že to u tebe dopadlo dobře. :hug: ty začátky jsou těžké, sama jsem byla nervózní před kontrolou. Byla jsem ráda, že šel manžel se mnou. Nemáš to jednoduchý.
U nás dopadla kontrola moc dobře, embryo má 1,6 cm, srdeční akce je a dle utz jsem v 7+6. Podle ms jsem 8+1 tak bych řekla, že to odpovídá. Bylo to moc dojemný, dokonce jsme na utz viděli jak se miminko hýbe, plácalo ploutvičkama :D, má dvě „ruce“ a dvě „nohy“. :srdce:
Na další kontrolu jdu v 10+5 na krev a měla bych dostat průkazku. Takže zase nekonečný skoro tři týdny. :D
Už bych to hrozně ráda řekla okolí, ale bojím se, aby se ještě něco nestalo, tak zatím s oznámením čekáme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.21 13:58

@Sencesss zapomněla jsem označit :)

• Citovat
  • Upravit
118
21.5.21 06:59
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Tak nakonec jsem v ten den jela ještě do nemocnice a tam embryo bylo :) dopadlo to zatím dobře, pořád mě trápí hematom, koupila jsem si angelsounds, abych si občas poslechla a byla v klidu. Skvělá věc. Dnes 12+1 ve čtvrtek mě čeká screening, tak snad už bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 12:28
@Sencesss píše:
Tak nakonec jsem v ten den jela ještě do nemocnice a tam embryo bylo :) dopadlo to zatím dobře, pořád mě trápí hematom, koupila jsem si angelsounds, abych si občas poslechla a byla v klidu. Skvělá věc. Dnes 12+1 ve čtvrtek mě čeká screening, tak snad už bude vše v pořádku :)

Také mám ve čtvrtek screening. :D tak dej potom vědět, jak jste dopadli. Já už počítám pomalu hodiny, hlavně proto, že čekáme s oznámením rodině až po screeningu a už to nemůžu vydržet :D jen jsem trochu nervózní, z moči mi přišli a zánět měchýře, tak mám atb a doufám, že příští týden už to bude v pořádku. :)

• Citovat
  • Upravit
31
21.5.21 19:26

Může to mít dobrý konec??

Ahoj holky jsem v nervech. O miminko se snažíme už skoro 2.5roku.
5.5. jsem byla na 3. iui (15DC) po ní jsem zaváděla 3× denně utrogestan. V út jsem měla dostat MS (28DC) a taky že jo začala jsem růžové špinit při utření. Vysadila jsem utrogestan jako 2× předtím ale ms se nerozjela. Pořád spinim prakticky celý den při utření prostě jen toaleťák někdy růžový někdy hnědý. Ve ČT mi to nedalo 4dny ms pořád slabá a večer jsem si udělala test Pepino a byl tam fakt miniduch spíš neviditelný…volala jsem dneska na gyndu tam mi řekli že mám zase zavést utrogestan což jsem udělala ale spinim dál a přijde mi že víc…udělala jsem si teď podvečer test Dr Max a čárka je pořád duch ale už viditelný…nicméně mám strach z toho špinění nějak nevěřím po těch letech že by to mohlo dopadnout…bojím se biochemického nebo mimoděložniho…:frowning2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.5.21 19:27

Může to mít dobrý konec??

Ahoj holky jsem v nervech. O miminko se snažíme už skoro 2.5roku.
5.5. jsem byla na 3. iui (15DC) po ní jsem zaváděla 3× denně utrogestan. V út jsem měla dostat MS (28DC) a taky že jo začala jsem růžové špinit při utření. Vysadila jsem utrogestan jako 2× předtím ale ms se nerozjela. Pořád spinim prakticky celý den při utření prostě jen toaleťák někdy růžový někdy hnědý. Ve ČT mi to nedalo 4dny ms pořád slabá a večer jsem si udělala test Pepino a byl tam fakt miniduch spíš neviditelný…volala jsem dneska na gyndu tam mi řekli že mám zase zavést utrogestan což jsem udělala ale spinim dál a přijde mi že víc…udělala jsem si teď podvečer test Dr Max a čárka je pořád duch ale už viditelný…nicméně mám strach z toho špinění nějak nevěřím po těch letech že by to mohlo dopadnout…bojím se biochemického nebo mimoděložniho…:frowning2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.5.21 20:22

@Nicol 89 ahoj, já když spinila, jela jsem na pohotovost a zjistili mi velký hematom, dali mi jen utrogestan na zavádění 1 na noc a řekli, že víc mi stejně nemohou pomocí, buď se to udrží nebo ne. Nakonec to byl boj, dodržovala jsem klid na lůžku x týdnů a brala jsem utrogestan jak jsem měla. Takže budu držet pesticky a doporučuji ti klid a zavádět - já přestala spinit asi 3 den co jsem jen ležela a zaváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.5.21 20:24

@Nicol 89 u nás snažení přes 2 roky v lednu potrat hned v 5 TT bohužel a v březnu teď jsem otěhotněla znova a po tom všem se zatím držíme. Vím jak ti je, ale měla by si být vážně v klidu a nic nedělat a psychicky klidná ač je to těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.5.21 15:28

Ahoj holky tak update…v úterý jsem byla na kontrolním HCG a to bylo 234 i po silném krvácení s cucky. Doktor doufal že klesne ale po dnešním kontrolním HCG 356. Bohužel roste ale ne dost… Už ani nekrvacim jen sem tam slaboulince zaspinim. Jinak jsem jen unavená a nemám moc na nic chuť, nic mě nebolí, nepicha. Zítra mám nástup do špitálu s podezřením na mimodelozni nebo neprosperující těhotenství…2.5roku snaha a pak takovahle pecka…v nejlepší variantě 3mesice zas čekat než se budeme moct vůbec začít snažit…představa jen jednoho vejcovodu je ještě horší rána ☹️️ nešlo to ani se dvěma…☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí