Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj devcata potrebuji radu nebo zkusenost. Byla jsem minuly tyden u kadernice a davala mi tam stribrny preliv, bomba vlasy. Koukala jsrm v drogerce na stribrny sampon a nevim ktery
poradite jaky je nejlepsi?
Ahoj zadny jsem. nepoužívala ale pracovala jsem v drogerii a nejvic si zákaznice kupovaly a chválily schaumu. Ta sla fakt nejvic ![]()
Schauma. Zkousela jsem jich vice, ale ta mi sedi nejvice. Jen pozor, dost vysusuje vlasy, takze to chce potom kvalitni olej.
@Aneší píše:
Ahoj zadny jsem. nepoužívala ale pracovala jsem v drogerii a nejvic si zákaznice kupovaly a chválily schaumu. Ta sla fakt nejvic
Dekuji vyzkousim ![]()
@cecetka píše:
Schauma. Zkousela jsem jich vice, ale ta mi sedi nejvice. Jen pozor, dost vysusuje vlasy, takze to chce potom kvalitni olej.
Nemam v planu pravidelne pouzivat ale nejaky olej urcite koupim. Spis to musim odchytnout vcas, aby vlasy nechytly do modra ![]()
Já bych doporučila Shaumu. Mam srovnání jen s Matrix a ta Shauma je srovnatelná a za mnohem lepší peníze.
Mám Shaumu, jsem spokojená. Teď je k němu i silver balzám který použiji vždy po umytí a vlasy nejsou vysušené… až mi dojde mám v plánu vyzkoušet elseve - je to taky silver šampon + balzám.
@Alushka.S píše:
Já bych doporučila Shaumu. Mam srovnání jen s Matrix a ta Shauma je srovnatelná a za mnohem lepší peníze.
Ty schaumy silver s ruznyma lidma na obalu jsou stejny nebo se nejak lisi nevite?
Ta shauma je dobra, ja mam nejlepsi zkusenost s tim silver samponem od znacky swiss-o-par, maji v dm i rossmanu. Prvni dva z fotky teda neznam.
@migmina píše:
Ty schaumy silver s ruznyma lidma na obalu jsou stejny nebo se nejak lisi nevite?
Myslím že je to stejné, jen jde o nový motiv. Dříve jsem měla,,jedny lidi" na obalu, teď mám ty druhé a výsledek stejný ![]()
@Kriss Tina píše:
Ta shauma je dobra, ja mam nejlepsi zkusenost s tim silver samponem od znacky swiss-o-par, maji v dm i rossmanu. Prvni dva z fotky teda neznam.
Ten jsem měla taky, není špatný ale přišlo mi že nemá tak výrazný efekt jako ta Shauma.
@migmina píše:
Jsem se musela jít podívat, co za lidi mam na obalu.
mám tam paní a pána, takové starší.
Ani nevím, že jsou různé obaly, takže vůbec netuším, jestli se nijak neliší. ![]()
@Oplatečka me teda belil vic, ale taky mi vic vlasy vysusoval, chtelo to k němu pořádnou péči, ale co se týče toho beliciho efektu se mi zdál účinnější. Ale vyjde to skoro stejně, stejny princip, stejna cenova kategorie…
@Alushka.S píše:
Ted je zrovna v akci v tete tak zitra supajdim pro nej. dekuju
@Oplatečka píše:
Mám Shaumu, jsem spokojená. Teď je k němu i silver balzám který použiji vždy po umytí a vlasy nejsou vysušené… až mi dojde mám v plánu vyzkoušet elseve - je to taky silver šampon + balzám.
Prave jsem se chtela optat co doporucite proti vysuseni, tak to bude rovnou od stejne znacky. Snad to na ty moje vlasy zafunguje