Jaký silver šampon?

2156
14.6.20 18:49

Silver shampoo jaky???

Ahoj devcata potrebuji radu nebo zkusenost. Byla jsem minuly tyden u kadernice a davala mi tam stribrny preliv, bomba vlasy. Koukala jsrm v drogerce na stribrny sampon a nevim ktery :think: poradite jaky je nejlepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
14.6.20 18:51

Ahoj zadny jsem. nepoužívala ale pracovala jsem v drogerii a nejvic si zákaznice kupovaly a chválily schaumu. Ta sla fakt nejvic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
14.6.20 18:55

Schauma. Zkousela jsem jich vice, ale ta mi sedi nejvice. Jen pozor, dost vysusuje vlasy, takze to chce potom kvalitni olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.6.20 19:02
@Aneší píše:
Ahoj zadny jsem. nepoužívala ale pracovala jsem v drogerii a nejvic si zákaznice kupovaly a chválily schaumu. Ta sla fakt nejvic :palec:

Dekuji vyzkousim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.6.20 19:04
@cecetka píše:
Schauma. Zkousela jsem jich vice, ale ta mi sedi nejvice. Jen pozor, dost vysusuje vlasy, takze to chce potom kvalitni olej.

Nemam v planu pravidelne pouzivat ale nejaky olej urcite koupim. Spis to musim odchytnout vcas, aby vlasy nechytly do modra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
14.6.20 19:07

Já bych doporučila Shaumu. Mam srovnání jen s Matrix a ta Shauma je srovnatelná a za mnohem lepší peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.6.20 19:10

Mám Shaumu, jsem spokojená. Teď je k němu i silver balzám který použiji vždy po umytí a vlasy nejsou vysušené… až mi dojde mám v plánu vyzkoušet elseve - je to taky silver šampon + balzám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.6.20 19:12
@Alushka.S píše:
Já bych doporučila Shaumu. Mam srovnání jen s Matrix a ta Shauma je srovnatelná a za mnohem lepší peníze.

Ty schaumy silver s ruznyma lidma na obalu jsou stejny nebo se nejak lisi nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.6.20 19:13

Ta shauma je dobra, ja mam nejlepsi zkusenost s tim silver samponem od znacky swiss-o-par, maji v dm i rossmanu. Prvni dva z fotky teda neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.6.20 19:14
@migmina píše:
Ty schaumy silver s ruznyma lidma na obalu jsou stejny nebo se nejak lisi nevite?

Myslím že je to stejné, jen jde o nový motiv. Dříve jsem měla,,jedny lidi" na obalu, teď mám ty druhé a výsledek stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.6.20 19:16
@Kriss Tina píše:
Ta shauma je dobra, ja mam nejlepsi zkusenost s tim silver samponem od znacky swiss-o-par, maji v dm i rossmanu. Prvni dva z fotky teda neznam.

Ten jsem měla taky, není špatný ale přišlo mi že nemá tak výrazný efekt jako ta Shauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
14.6.20 19:18
@migmina píše:

Jsem se musela jít podívat, co za lidi mam na obalu. :mrgreen: mám tam paní a pána, takové starší. :mrgreen: Ani nevím, že jsou různé obaly, takže vůbec netuším, jestli se nijak neliší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.6.20 19:19

@Oplatečka me teda belil vic, ale taky mi vic vlasy vysusoval, chtelo to k němu pořádnou péči, ale co se týče toho beliciho efektu se mi zdál účinnější. Ale vyjde to skoro stejně, stejny princip, stejna cenova kategorie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.6.20 20:37
@Alushka.S píše:

Ted je zrovna v akci v tete tak zitra supajdim pro nej. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.6.20 20:39
@Oplatečka píše:
Mám Shaumu, jsem spokojená. Teď je k němu i silver balzám který použiji vždy po umytí a vlasy nejsou vysušené… až mi dojde mám v plánu vyzkoušet elseve - je to taky silver šampon + balzám.

Prave jsem se chtela optat co doporucite proti vysuseni, tak to bude rovnou od stejne znacky. Snad to na ty moje vlasy zafunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová