Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, máte některá tyto kloboučky? Já uvažuju a jejich koupi jenomže jsou poměrně drahé. Nikde jsem nenašla jestli se můžou používat normálně místo prsních tampónů po celou dobu kojení nebo jenom když je nějaký problém s bradavkamy a pak zase normálně nosit ty papírové prsní tampóny z drogerie. Máme s malým zrovna moučnivku a nic mi na ní nezabírá, prsa mě pálej, svědej a když se malej přísaje tak je to jak kdyby mi do bradavka napíchal jehly ![]()
Edit: když jste používali na moučnivku canesten, jak často jste mazali bradavky?
@Kaktusanda mám a je to malý zázrak. Ale používala jsem je jen při potížích, jinak ne.
@3mamamina píše:
@Kaktusanda mám a je to malý zázrak. Ale používala jsem je jen při potížích, jinak ne.
Dobře děkuju za odpověď. Můžu se zeptat kolik stály? Já našla nejlevnější za 1700 Kč.
@3mamamina píše:
@Kaktusanda To se omlouvám, cenu nevím. Dostala jsem je.
Kéžby mi je taky někdo dal
je to docela dost peněz a nevim jestli bych to během kojení využila víckrát než jednou na tu moučnivku. Kdyby se dali používat i normálně místo těch obyč. prsních tampónů tak neváhám ale takhle…
@Kaktusanda Upřímně, to bych asi do toho nešla. Nebo zkusit koupit z druhé ruky. Oni jsou výborný na rozpraskané bradavky, ale jestli tě to netrápí, tak nevím, nevím.
@3mamamina píše:
@Kaktusanda Upřímně, to bych asi do toho nešla. Nebo zkusit koupit z druhé ruky. Oni jsou výborný na rozpraskané bradavky, ale jestli tě to netrápí, tak nevím, nevím.
Právě že ne, akorát teď ta moučnivka mi dává zabrat. Prý ty kloboučky ničej hromadu bakterií, jsou na ně výborný recenze ale ta cena… zkusím kouknout po bazarech, třeba budu mít štěstí.
@Kaktusanda Držím moc pěsti
já se s moučnivkou nikdy naštěstí potýkat nemusela a jsem za to moc ráda.
@3mamamina píše:
@Kaktusanda Držím moc pěstijá se s moučnivkou nikdy naštěstí potýkat nemusela a jsem za to moc ráda.
Děkuju
no já jí mám poprvé a doufám že i naposled