Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těžko říct, možná kdybys napsal město tak ti někdo poví konkrétní podnik
nicméně nějaké diskotéky už začínají být přežitek, spousta holek tohohle věku se spíš domluví a udělají si party u někoho doma v partě, nebo se jezdí někam na hory na chatu apod ![]()
Mimo téma, jenom pro moji zvědavost, ty umíráš? Že píšeš že je to tvůj poslední silvestr…
Brno.
No právě, všichni jezdí někam s partou. Jak se má člověk pak seznámit.
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se zeptat, kam chodí na silvestra mladé holky? do těch 23 let.Je mi 24, bez holky… všichni jsou bud s přítelem/přítelkyní nebo někde s partou. Nerad bych skončil doma s rodiči. Navíc je to můj poslední silvestr, tak aspon chci ještě někoho poznat. Díky
Taky poslední ? No záleží asi co od toho čekáš..... Já snad půjdu raději něco dělat, asi na taxika, ať můžu dát nadacím víc…
@Anonymní píše:
Brno.
No právě, všichni jezdí někam s partou. Jak se má člověk pak seznámit.
Tak na silvestra ti žádná holka nepůjde sama někam do baru, to je i docela o hubu… Nemáš žádné kamarády že bys jel s nima?
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se zeptat, kam chodí na silvestra mladé holky? do těch 23 let.Je mi 24, bez holky… všichni jsou bud s přítelem/přítelkyní nebo někde s partou. Nerad bych skončil doma s rodiči. Navíc je to můj poslední silvestr, tak aspon chci ještě někoho poznat. Díky
Proč poslední silvestr?
já jsem nikdy nikam moc nechodila. letos jsem si řekla, že budu doma s rodiči nebo sama, potřebuji se učit na zkoušky. silvestr pro mě není důvod ke slavení ![]()
Ve 23 letech jsme byli v parte kamaradu na nejake chate. Nebo v parte sli na namesti. 23 lete holky maji kolem sebe obvykle spostu pratel, tak cas travi s nimi. Pokud maji kluka tak s nimi nebo s nim a partou pratel dohromady. Pokud jsou to asocialky tak jsou většinou doma.
Samotna holka ti proste ven na Silvestra nepujde.
Nepředpokládám, že jde nějaká holka někam sama. Ale ve dvou, třech… Mám jen jednoho kámoša, tak bychom rádi někde pokecali s holkama. Ale zas být jen dva, to je taky na prd.
A neříkám, že je to jejich chyba. Vím, že je to jen a jenom moje chyba, že jsem sám.
Ahoj, můžu se zeptat, kam chodí na silvestra mladé holky? do těch 23 let.
Je mi 24, bez holky… všichni jsou bud s přítelem/přítelkyní nebo někde s partou. Nerad bych skončil doma s rodiči. Navíc je to můj poslední silvestr, tak aspon chci ještě někoho poznat. Díky