Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetaOV píše:
Spousta dnešních ženy se nechovají jako ženy. Chtějí být na stejné úrovni s muži a to prostě nefunguje a proč? Jde o to, že ve vztahu se nemá bojovat o moc ( bojují tupci a omezenci ). Ženy neumí přijímat úlohy a ženy muži zase neumí přijímat úlohy muže. Proto začnou mezi sebou bojovat o své postavení. Ženy se starají a pečují o teplo domova a zase muž se stará o ochranu a o živobytí rodiny. Pokud jste emancipovaná…tak normální muž s vámi nebude…jedině nějaký submisivní „muž“ který sebou rád nechá vláčet.Musíte slevit ze svých nároků a hlavně musíte přijímout úlohu ženy… V dnešní době sehnat normální protějšek je prostě problém jak ze strany ženy tak i ze strany muže.
Dnešní doba nahrává jen povrchním vztahům.
Co je to proboha za blábol? Bez ohledu na to, že je to psané jak od někoho z pomocné školy, je to totální hloupost. Já se rozhodně nepovažuji za emancipovanou, ale jsem normální žena, co má svou hlavu, své názory a umím dokonce přijímat i úlohy, umím také zastat práci muže do určité míry, pokud nejsem omezena silou nutnou statného chlapa. Partnerství je o toleranci, lásce a pochopení. Ano v tomto s vámi souhlasím, že to není o boji mezi partnery. Každopádně tím, že ze sebe udělá nemyslící domácí puťku rozhodně neznamená, že najde toho kvalitního muže. Spíš najde nějakého ignoranta co jí bude rozkazovat a léčit si na ní své komplexy.
@PetaOV píše:
Spousta dnešních ženy se nechovají jako ženy. Chtějí být na stejné úrovni s muži a to prostě nefunguje a proč? Jde o to, že ve vztahu se nemá bojovat o moc ( bojují tupci a omezenci ). Ženy neumí přijímat úlohy a ženy muži zase neumí přijímat úlohy muže. Proto začnou mezi sebou bojovat o své postavení. Ženy se starají a pečují o teplo domova a zase muž se stará o ochranu a o živobytí rodiny. Pokud jste emancipovaná…tak normální muž s vámi nebude…jedině nějaký submisivní „muž“ který sebou rád nechá vláčet.Musíte slevit ze svých nároků a hlavně musíte přijímout úlohu ženy… V dnešní době sehnat normální protějšek je prostě problém jak ze strany ženy tak i ze strany muže.
a proto si vedle stěžuješ, jak přítelkyně nechce chodit do práce a jenom být doma za tvé peníze?
@Cenarius píše:
Tak uz lovite v docela prebranem rybnice. Ale urcite sance je, ta je vzdycky. Nepropadal bych spatne nalade.
ve 30 probraný rybník?
Když proberu jenom své spolužáky, většina je snad ještě i nezadaných, natož rozebraných.
Je mi 30 a mám opravdu velké množství single kamarádek/bývalých spolužaček, některé ještě vůbec nepotkaly životního partnera, některé po rozchodu po delším vztahu. Nicméně mi nepřijde, že by jim nějak ujel vlak, a hlavně je jich fakt veliké množství, nevidím to jako nějaký neobvyklý jev… ![]()
@PetaOV píše:
Tím jste ukázala kde je problém. Poradíte si sama a vlastně toho muže ani nepotřebujete. V první větě útočíte a urážíte, pak ukazujete, že vlastně zvládnete vše bez chlapa a pak chcete porozumění, lásku…najděte si kamarádku a né muže.
Já mám normálního muže 15 let, nemusím si hledat nikoho. Vy se spíš dívejte co vkládate do příspěvků.
@PaníBovaryová píše:
a proto si vedle stěžuješ, jak přítelkyně nechce chodit do práce a jenom být doma za tvé peníze?
Přítelkyně, kterou nebyl schopen a ochoten požádat o ruku.
ale hlavně, že ten rodinný krb chce a vyžaduje, jako by to byla manželka… ![]()
@PetaOV píše:
Takže abych přijala úlohu ženy, nesmím se starat o ochranu a živobytí rodiny. Dát si na krk cedulku a čekat až se najde někdo, kdo se postará. Abych přijala tu vaši úlohu ženy. Zároveň ale nesmím po chlapovi chtít peníze a aby měl dobrou práci, protože to už bych byla zlatokopka. Zároveň se o sebe ale musím starat, abych se muži líbila
protože který chlap chce doma žábu v teplacích? ![]()
Nějak mi to nevycházda
Takže bych měla jako dobrá žena pocházet z bohaté rodiny, jejichž fond spravuje samozřejmě můj muž. Budu plnit úlohu ženy, zároveň nebudu vydávat peníze ze svého muže, ale protože dostanu kapesné že svého dědictví, můžu si občas vylepšit fasádu, abych vypadala k světu. ![]()
Tak já už vím, proč je zakladatelka
sama. Je to tu totiž samej koňskej úd
@PetaOV píše:
Bože to je zase kyd ![]()
@MamculeVerca píše:
Takže abych přijala úlohu ženy, nesmím se starat o ochranu a živobytí rodiny. Dát si na krk cedulku a čekat až se najde někdo, kdo se postará. Abych přijala tu vaši úlohu ženy. Zároveň ale nesmím po chlapovi chtít peníze a aby měl dobrou práci, protože to už bych byla zlatokopka. Zároveň se o sebe ale musím starat, abych se muži líbilaprotože který chlap chce doma žábu v teplacích?
Nějak mi to nevycházda![]()
![]()
Takže bych měla jako dobrá žena pocházet z bohaté rodiny, jejichž fond spravuje samozřejmě můj muž. Budu plnit úlohu ženy, zároveň nebudu vydávat peníze ze svého muže, ale protože dostanu kapesné že svého dědictví, můžu si občas vylepšit fasádu, abych vypadala k světu.
Tak já už vím, proč je zakladatelkasama. Je to tu totiž samej koňskej úd
A to je Váš problém. Nepsal sem, že máte být otrok, který bude plnit rozkazy svého pána a když bude muž přicházet domů…budete na něj čekat u branky a budete vesele kroutit zadečkem jako poslušná fenečka. Máte spíš problém ve své hlavě.
Chlap chce mít vedle sebe ženu, která si ho bude vážit a nebude brát to jako ortockou práci, když vypere, uvaří a utře prach. A pokud ten Chlap stojí za něco…tak vás zahrne láskou, pozve vás na dovolenou, koupí vám dobrý parfém, utře i to nádobí. Pokud budete mít doma chlapa povaleče a budiž k ničemu tak to je průser.
@Anonymní píše:
Ahojky.
Právě mi bylo 30 a mám velký problém s tím, se s tím nějak srovnat, nebo co ????
Mám doma školáka, jsem samozivitelka z vlastního rozhodnutí. Mám skvělou práci, bydlím v hezkém bytě. Mám se celkově fajn.
Ale nedávno mě docela vyděsilo, že jsem vlastně ve 30 sama. Říkám si, jestli ještě najdu lásku? Je možný v mém věku najít lásku a začít žít jinak? Nebo mám počkat az bude syn,, z domu,,?Nechci vztah za každou cenu, jako kamarádka, co se vloni vdala jen aby nebyla sama. Nebo jiná, která tak moc slevila že svých nároků, že je řada že ten její chlastá jen o víkendu ????… Chtěla bych poznat opravdovou lásku, kterou jsem zažila když mi bylo 16. Ale nejdou takovéhle lásky práce jen v 16ti?
Jako já nehledám, ale napadá mě jestli mě něco takového vůbec čeká. Nejsem na to už stará?
Nemají lásku jen ty, co něco vyloženě hledají?
tohle mi podstrkuje e-mimino, je to stara diskuse, ale nevim co je to za svet,
nejdrive si poridim dite a pak hledam lasku jako pubertacka,
mi to prijde nejake uhozene, cele naruby,
nebo dnes se uz nedospiva pred dvacitkou, ale pred padesatkou, jak vidno
Ja mam 35 a som single. Dnes na mna dosla depka, ze si naozaj nikoho nenajdem.
Myslim, ze vyzeram fajn, sportujem, mam fajn pracu, ktora ma dobre uzivi a este ma bavi. Som stastna a spokojna.
Randim cez zoznamky, inak neviem kde inde by som sa zoznamila. Chlapi maju zaujem, randim casto ale po prvom, druhom rande sa uz neozvu.. ja to citim, ze maju rozbehane na kazdu stranu. Na zoznamke je vela konkurencie..a zien, ktore balia chlapov, skacu im same do postele..tak jasne, ze si to vyberu.
No ako najst chlapa na zivot..rodinu..deti?
@Anonymní píše:
Ahojky.
Právě mi bylo 30 a mám velký problém s tím, se s tím nějak srovnat, nebo co ????
Mám doma školáka, jsem samozivitelka z vlastního rozhodnutí. Mám skvělou práci, bydlím v hezkém bytě. Mám se celkově fajn.
Ale nedávno mě docela vyděsilo, že jsem vlastně ve 30 sama. Říkám si, jestli ještě najdu lásku? Je možný v mém věku najít lásku a začít žít jinak? Nebo mám počkat az bude syn,, z domu,,?Nechci vztah za každou cenu, jako kamarádka, co se vloni vdala jen aby nebyla sama. Nebo jiná, která tak moc slevila že svých nároků, že je řada že ten její chlastá jen o víkendu ????… Chtěla bych poznat opravdovou lásku, kterou jsem zažila když mi bylo 16. Ale nejdou takovéhle lásky práce jen v 16ti?
Jako já nehledám, ale napadá mě jestli mě něco takového vůbec čeká. Nejsem na to už stará?
Nemají lásku jen ty, co něco vyloženě hledají?
omyl
@Lavenderka píše:
Ja mam 35 a som single. Dnes na mna dosla depka, ze si naozaj nikoho nenajdem.Som stastna a spokojna.
nejak si protirecis, depka z nucene single, stastna a spokojena,???
chlapa najit, smula,, vsichni aktivni a vlezli samecci se chteji jen parit a dal nic,
ti troubove a pol-*troubove, ti jsou pro vas nezajimavi, nudni,
ono je tzke pro zesnkou vzit brime odpovednosti i za chlapa,
jak se to zatim, alespon castecne, ocekava od chalpa,
proto uspivaji lhari, psychopati, opilci a pod,
ti nemaji problem se ridit hedlem, slibem nezarmoutis,
ale realita je pak obvykl e jina,
jak se rika, kdyz se chlap neozeni mlady a z hlouposti, pak je tezke ho dostat do chomoutu,
znam par chlapu, kteri jsou nucene sami,
parkrat meli vazne znamosti, ale jak zenska mela pocit,
ze pan to mysli opravdu vazen, tak zdrhly,
takze ono je to asi stejne na obou stranach,
jen se nejak, vy kteri byste radi/rady, nemuzete najit, sparovat,
ten „sum“, ktery vytvari sexualni loudilove a damy s prehnanymi pozadavky,
nejak brani dalsimu vyvoji,
cim jste starsi, tim je to horsi,
jak pro chlapa skousnout netolerantni zenskou,
stejne pro zenskou skousnout zkostnateleho odrostleho mladence,
@Lavenderka píše:
Ja mam 35 a som single. Dnes na mna dosla depka, ze si naozaj nikoho nenajdem.Myslim, ze vyzeram fajn, sportujem, mam fajn pracu, ktora ma dobre uzivi a este ma bavi. Som stastna a spokojna.
Randim cez zoznamky, inak neviem kde inde by som sa zoznamila. Chlapi maju zaujem, randim casto ale po prvom, druhom rande sa uz neozvu.. ja to citim, ze maju rozbehane na kazdu stranu. Na zoznamke je vela konkurencie..a zien, ktore balia chlapov, skacu im same do postele..tak jasne, ze si to vyberu.
Tak to v dnešní době je. Každý si chce jen užívat. Žádné závazky. Většina žen i mužů jdou kamzíci… prostě hory, kolo, běhání, sex, pivko, vínko. Nikdo nemá zájem o běžný normální život. Všichni si chtějí užívat den tak… jako by byl poslední. Magořina.
Spousta dnešních ženy se nechovají jako ženy. Chtějí být na stejné úrovni s muži a to prostě nefunguje a proč? Jde o to, že ve vztahu se nemá bojovat o moc ( bojují tupci a omezenci ). Ženy neumí přijímat úlohy a ženy muži zase neumí přijímat úlohy muže. Proto začnou mezi sebou bojovat o své postavení. Ženy se starají a pečují o teplo domova a zase muž se stará o ochranu a o živobytí rodiny. Pokud jste emancipovaná…tak normální muž s vámi nebude…jedině nějaký submisivní „muž“ který sebou rád nechá vláčet.
Musíte slevit ze svých nároků a hlavně musíte přijímout úlohu ženy… V dnešní době sehnat normální protějšek je prostě problém jak ze strany ženy tak i ze strany muže.