Single ve třiceti?

Anonymní
21.9.19 21:19

Single ve třiceti?

Ahojky.
Právě mi bylo 30 a mám velký problém s tím, se s tím nějak srovnat, nebo co ????
Mám doma školáka, jsem samozivitelka z vlastního rozhodnutí. Mám skvělou práci, bydlím v hezkém bytě. Mám se celkově fajn.
Ale nedávno mě docela vyděsilo, že jsem vlastně ve 30 sama. Říkám si, jestli ještě najdu lásku? Je možný v mém věku najít lásku a začít žít jinak? Nebo mám počkat az bude syn,, z domu,,?

Nechci vztah za každou cenu, jako kamarádka, co se vloni vdala jen aby nebyla sama. Nebo jiná, která tak moc slevila že svých nároků, že je řada že ten její chlastá jen o víkendu ????… Chtěla bych poznat opravdovou lásku, kterou jsem zažila když mi bylo 16. Ale nejdou takovéhle lásky práce jen v 16ti?

Jako já nehledám, ale napadá mě jestli mě něco takového vůbec čeká. Nejsem na to už stará?

Nemají lásku jen ty, co něco vyloženě hledají? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20877
21.9.19 21:23

Tak uz lovite v docela prebranem rybnice. Ale urcite sance je, ta je vzdycky. Nepropadal bych spatne nalade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 21:24
@Anonymní píše:
Ahojky.
Právě mi bylo 30 a mám velký problém s tím, se s tím nějak srovnat, nebo co ????
Mám doma školáka, jsem samozivitelka z vlastního rozhodnutí. Mám skvělou práci, bydlím v hezkém bytě. Mám se celkově fajn.
Ale nedávno mě docela vyděsilo, že jsem vlastně ve 30 sama. Říkám si, jestli ještě najdu lásku? Je možný v mém věku najít lásku a začít žít jinak? Nebo mám počkat az bude syn,, z domu,,?

Nechci vztah za každou cenu, jako kamarádka, co se vloni vdala jen aby nebyla sama. Nebo jiná, která tak moc slevila že svých nároků, že je řada že ten její chlastá jen o víkendu ????… Chtěla bych poznat opravdovou lásku, kterou jsem zažila když mi bylo 16. Ale nejdou takovéhle lásky práce jen v 16ti?

Jako já nehledám, ale napadá mě jestli mě něco takového vůbec čeká. Nejsem na to už stará?

Nemá cenu něco zoufale hledat. Ale čekat že spadne z nebe taky ne. Trocha snahy určitě nic nepokazí a ve třiceti není pozdě ale čas ti holka běží. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.9.19 21:24

Řekla bych, že je to jako se vším v životě něco přijde samo a něcemu je třeba jít naproti. Rozhodně si nemyslím, že jsi stará nebo že tě už nic v životě nepotká. Jsou lidé, kteří se zamilují znovu v 50ti. Záleží jaké máš nároky a očekávání. Pokud nikoho nehledáš tak nehledej, pokud ale nikoho nechceš tak si k tobě těžko najde někdo cestu. Když člověk v sobě má to, že o nikoho nestojí většinou to lidi kolem vycítí. Nemyslím, že musíš čekat až syn půjde z domu, nicméně určitý vhodný výběr, pro dobrý příklad synovi, je namístě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122206
21.9.19 21:26

Nikdy není pozdě. Já jsem se ženil v 33 letech, ve 43 jsem ovdověl. Je mi 47, mám dcerku, které budou čtyři a jsem ve vztahu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 21:27

@Cenarius já ani nelovím, ale říkám si jestli bych neměla? Aby mi neujel vlak nebo něco. Přece jen v 50ti už nikoho nenajdu, i kdybych se přetrhla. Chlapi v tu dobu budou chtít mladší. Vím o čem mluvím, sama jsem randila a téma staršíma, protože chtěli mladší. Teď budu já ta stará, co nikdo nebude chtít :lol:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 21:28

@mrav ale chlapi to mají jinak. Po nich letí ženské i v 60…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 21:32
@Martha03 píše: Řekla bych, že je to jako se vším v životě něco přijde samo a něcemu je třeba jít naproti. Rozhodně si nemyslím, že jsi stará nebo že tě už nic v životě nepotká. Jsou lidé, kteří se zamilují znovu v 50ti. Záleží jaké máš nároky a očekávání. Pokud nikoho nehledáš tak nehledej, pokud ale nikoho nechceš tak si k tobě těžko najde někdo cestu. Když člověk v sobě má to, že o nikoho nestojí většinou to lidi kolem vycítí. Nemyslím, že musíš čekat až syn půjde z domu, nicméně určitý vhodný výběr, pro dobrý příklad synovi, je namístě.

Jasně, máš pravdu. Možná jsem vysílala vibrace typu,, hej já nikoho nechci,,.
Asi přeladím na.. neříkám, že nikoho nechci,, 😁..

:hug:
  • Citovat
  • Upravit
122206
21.9.19 21:34
@Anonymní píše:
@mrav ale chlapi to mají jinak. Po nich letí ženské i v 60…

Do čtyřicítky máš ještě čas. Moje žena porodila dcerku ve svých 38 letech, přítelkyně rodila dokonce ve 40. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.9.19 21:39
@Anonymní píše:
Jasně, máš pravdu. Možná jsem vysílala vibrace typu,, hej já nikoho nechci,,.
Asi přeladím na.. neříkám, že nikoho nechci,, 😁..:hug:

Jo určitě je to o vnitřním nastavení. No a pak koukat, občas na tebe třeba někdo hodí oko, ale kvůli shonu s dítětem a tomu, že nikoho nehledáš si třeba ani nevšimneš zájmu okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.9.19 21:50

Je mi čtyřicet a panice nepropadám, buď to bude nebo nebude, je to hlavně o tvém vnitřním vyrovnání a nepodléhat komentářům, že čas letí, on letí každému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.9.19 21:58
@Anonymní píše:
Ahojky.

Ve 30 máš času dost. Ale asi bych nehledala takovou tu lásku jako v 16… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
21.9.19 22:03
@Anonymní píše:
Ale nedávno mě docela vyděsilo, že jsem vlastně ve 30 sama. Říkám si, jestli ještě najdu lásku? Je možný v mém věku najít lásku a začít žít jinak?

Ne!!! Není. Nikdo nikdo neovdověl, nerozvedl se, neopustil ho partner. Nikdy, nikdy, nikdy, jsi první na světě a zůstaneš na věky sama.
Tohle chceš slyšet??? Užij si to :lol:
Boha jeho, jsou baby, co v tvým věku ani nemají dítě, nebo ještě nenašly partnera na jeho pořízení. Ale každou chvíli je tu nějaká sebestředná chudinka s dítětem nebo nejlíp rozvedená, a výhradně jí jediné na světě se děje tahle fatální nepřízeň osudu :lol:
Holky, holky… Ale v jedné věci máte recht, s tímhle ublíženým postojem moc chlapů nesbalíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.9.19 22:46

Ty to píšeš, jak kdybys byla nějaká stařenka nad hrobem. :lol: Je ti třicet, prober se, nejlepší roky teprv začínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.9.19 11:28

Ve 30 jsi úplně mladá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová