Šířka ramen u dívky 10 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
10.4.23 20:04

Sirka ramen u divky 10 let

Zdravím :mavam:, jakou mají vaše děti šířku ramen kolem 10. roku věku? Naše slaví zítra 10 let a má 34 cm šířku ramen, 143 cm výška, váha 28kg noha vel.35. Je to nudlička dlouhá ale ramena mi přijde že má na svou váhu dost široká. Pište pro porovnání míry vašich dívek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76202
10.4.23 20:08

@helgama to mě teda ještě nikdy nenapadlo měřit šířku ramen, ale malá už spí, lépe řečeno usíná, ramena má dost široká - takže by to bylo zajímavé zjistit, měří 123 cm, je jí 6,5 a trika nosí 134, protože menší čísla jsou jí malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.4.23 20:14

Byl to spontánní nápad změřit šířku ramen :D já mám jen o 3 cm širší ramena než dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76202
10.4.23 20:15
@helgama píše:
Byl to spontánní nápad změřit šířku ramen :D já mám jen o 3 cm širší ramena než dcera

a jak to měříš? prostě krejčovským metrem od ramena k ramenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.4.23 20:22

Krejčovskym ze přední strany přes nejširší body ramen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76202
10.4.23 20:22

@helgama já jsem si naměřila 43-44 cm, ale nevím, jestli to měřím správně, je to zajímavé, jestli si zítra vzpomenu, změřím i dceru,
to jsi asi docela drobounká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.4.23 20:25

Jsme obě drobnější postavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 21:17

Sakra, to jsou statistiky, jsem ji taky musela změřit :mrgreen:
11 let, 149 cm, 35 kilo, ramena 37. Já mám ramena 49, měřím 163 cm a nosím velikost S.
Pardon za anonym, osobní údaje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27
11.4.23 10:34

Mám ramena 53-54cm na 170 cm výšky. Co je mi přes prsa, je zoufale malé v ramenou. Co si naši obchodníci objednají a našije se kdovíkde, prostě nesedí. Zvykla jsem si. K úžasu a nadšení mne přivedla návštěva obchodu s kroji/dirndl/ v Rakousku. Každá dámská košile nebo triko sedělo dobře. Pak jsem i koukala na Rakušanky na ulici a hele, opravdu /Linec/ trošku jiná silueta. Je to JASNÝ - nejsme možná tak úplně zdejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.23 10:37

A u dětí bych si nedělala starosti, mláďata obecně nerostou harmonicky, většina se srovná a doroste s ukončením vývoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
11.4.23 10:41
@psanec píše:
Mám ramena 53-54cm na 170 cm výšky. Co je mi přes prsa, je zoufale malé v ramenou. Co si naši obchodníci objednají a našije se kdovíkde, prostě nesedí. Zvykla jsem si. K úžasu a nadšení mne přivedla návštěva obchodu s kroji/dirndl/ v Rakousku. Každá dámská košile nebo triko sedělo dobře. Pak jsem i koukala na Rakušanky na ulici a hele, opravdu /Linec/ trošku jiná silueta. Je to JASNÝ - nejsme možná tak úplně zdejší :D

Já to mám naopak. Co je mi přes prsa, to je mi v ramenou široké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati