Sirotčí důchod, vaše názory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
26.8.13 23:06

@Becky00
To mi je jasný no..

Vidíš, on mi to pro jistotu nechce říct vůbec :lol: Prej netuší, kolik to je, přitom mu určitě musí jednou za čas přijít nějakej výpis :)

Vím, že je to tak nějak, ale potřebovala bych to vědět přesně, aby se nemohl vymlouvat, že jsme mu dali malej nájem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.8.13 23:11
@Katy15 píše:
@Becky00
To mi je jasný no..

Vidíš, on mi to pro jistotu nechce říct vůbec :lol: Prej netuší, kolik to je, přitom mu určitě musí jednou za čas přijít nějakej výpis :)

Vím, že je to tak nějak, ale potřebovala bych to vědět přesně, aby se nemohl vymlouvat, že jsme mu dali malej nájem :roll:

určitě to ví, musí dokládat každý rok že studuješ a u toho je to jasně napsané. Akorát se vymlouvá :lol:

přesně leda na té sociálce, mají na to svoje výpočty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.8.13 23:15

@Becky00
Asi je tam opět skočím otravovat :lol: Byla jsem tam minulý týden, aby to posílali na můj účet, ale vyřízení prej trvá 2 měsíce a já, hlava děravá, jsem se zapomněla zeptat, kolik to je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.8.13 23:16
@Katy15 píše:
@Becky00
Asi je tam opět skočím otravovat :lol: Byla jsem tam minulý týden, aby to posílali na můj účet, ale vyřízení prej trvá 2 měsíce a já, hlava děravá, jsem se zapomněla zeptat, kolik to je :roll:

si tam záznamy tvých návštěv nedělají, neboj :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.8.13 23:21

@Becky00
Tak to už jsem klidná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.13 14:24

Ahoj, předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale nechci to rozkřikovat veřejně. Před pár dny mi umřel přítel, máme spolu dvouletou dceru. Kdy můžu zažádat o sirotčí důchod a jak si předběžně spočítám kolik bude dostávat? Příteli bylo 36let a jeho příjem byl cca 30tis. Vím, že je nějaká pevná sazba cca 2000,– + procentuální výměra z platu? pokud jsem to pochopila dobře, nebo procento z případného (invalid.) důchodu, ale ten nepobíral, byl do poslední doby zaměstnanec. Předem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
rokris
19.5.14 09:25

Sirotčí důchod a brigáda

Zdravím. :kytka: Chtěla bych se zeptat, zda může jít dcera na brigádu, když bere sirotčí důchod. A za jakých podmínek. Nevíte někdo? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7199
19.5.14 09:28
@rokris píše:
Zdravím. :kytka: Chtěla bych se zeptat, zda může jít dcera na brigádu, když bere sirotčí důchod. A za jakých podmínek. Nevíte někdo? Děkuji.

může, můsí být stále studentkou - tím splní nezaopatřenost, jinak je naprosto jedno co dělá. Možná nemůže mít HPP, ale brigáda na 100% nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
19.5.14 09:43

Jojo, muze :) Ja taky chodila :) Presne, jak pise @Aletheia musi byt porad studentkou a ne plnej uvazek, ale nejaky brigady jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.5.14 09:45
@Aletheia píše:
může, můsí být stále studentkou - tím splní nezaopatřenost, jinak je naprosto jedno co dělá. Možná nemůže mít HPP, ale brigáda na 100% nevadí ;)

Děkuji moc. Na střední teprve nastupuje, ale vzali by ji u Donalda. Má zájem a já to považuji za velmi výchovné.

• Citovat
  • Upravit
rokris
19.5.14 09:47
@BABIES píše:
Jojo, muze :) Ja taky chodila :) Presne, jak pise @Aletheia musi byt porad studentkou a ne plnej uvazek, ale nejaky brigady jsou fajn.

Děkuji. To jsme rády. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.5.14 10:28
@rokris píše:
Děkuji moc. Na střední teprve nastupuje, ale vzali by ji u Donalda. Má zájem a já to považuji za velmi výchovné.
šikovná holka :palec: získá praxi.. Jinak jak už psaly holky, brigádničit může. důležitý je status studenta ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.5.14 11:06
@martina.se píše: šikovná holka :palec: získá praxi.. Jinak jak už psaly holky, brigádničit může. důležitý je status studenta ;)

Díky, jsem tam chtěla zavolat, ale napadlo mě, že tady se to určitě bude vědět. :)

• Citovat
  • Upravit
72725
19.5.14 11:12

@rokris tady se ví fakt všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.14 13:12

Ahoj holky. můžu pobírat sirotčí důchod, když bych chtěla jít na nástavbu a přitom jsem na rodičáku? :nevim: přišla jsem o otce, už je to delší doba. diky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat