Sirotčí důchod, vaše názory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Becky00
To mi je jasný no..
Vidíš, on mi to pro jistotu nechce říct vůbec
Prej netuší, kolik to je, přitom mu určitě musí jednou za čas přijít nějakej výpis ![]()
Vím, že je to tak nějak, ale potřebovala bych to vědět přesně, aby se nemohl vymlouvat, že jsme mu dali malej nájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy15 píše:
@Becky00
To mi je jasný no..Vidíš, on mi to pro jistotu nechce říct vůbec
Vím, že je to tak nějak, ale potřebovala bych to vědět přesně, aby se nemohl vymlouvat, že jsme mu dali malej nájemPrej netuší, kolik to je, přitom mu určitě musí jednou za čas přijít nějakej výpis
určitě to ví, musí dokládat každý rok že studuješ a u toho je to jasně napsané. Akorát se vymlouvá ![]()
přesně leda na té sociálce, mají na to svoje výpočty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Becky00
Asi je tam opět skočím otravovat
Byla jsem tam minulý týden, aby to posílali na můj účet, ale vyřízení prej trvá 2 měsíce a já, hlava děravá, jsem se zapomněla zeptat, kolik to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy15 píše:
@Becky00
Asi je tam opět skočím otravovatByla jsem tam minulý týden, aby to posílali na můj účet, ale vyřízení prej trvá 2 měsíce a já, hlava děravá, jsem se zapomněla zeptat, kolik to je
si tam záznamy tvých návštěv nedělají, neboj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale nechci to rozkřikovat veřejně. Před pár dny mi umřel přítel, máme spolu dvouletou dceru. Kdy můžu zažádat o sirotčí důchod a jak si předběžně spočítám kolik bude dostávat? Příteli bylo 36let a jeho příjem byl cca 30tis. Vím, že je nějaká pevná sazba cca 2000,– + procentuální výměra z platu? pokud jsem to pochopila dobře, nebo procento z případného (invalid.) důchodu, ale ten nepobíral, byl do poslední doby zaměstnanec. Předem děkuji za odpověď
- Citovat
- Upravit
Sirotčí důchod a brigáda
Zdravím.
Chtěla bych se zeptat, zda může jít dcera na brigádu, když bere sirotčí důchod. A za jakých podmínek. Nevíte někdo? Děkuji.
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:
Zdravím.Chtěla bych se zeptat, zda může jít dcera na brigádu, když bere sirotčí důchod. A za jakých podmínek. Nevíte někdo? Děkuji.
může, můsí být stále studentkou - tím splní nezaopatřenost, jinak je naprosto jedno co dělá. Možná nemůže mít HPP, ale brigáda na 100% nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, muze
Ja taky chodila
Presne, jak pise @Aletheia musi byt porad studentkou a ne plnej uvazek, ale nejaky brigady jsou fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
může, můsí být stále studentkou - tím splní nezaopatřenost, jinak je naprosto jedno co dělá. Možná nemůže mít HPP, ale brigáda na 100% nevadí
Děkuji moc. Na střední teprve nastupuje, ale vzali by ji u Donalda. Má zájem a já to považuji za velmi výchovné.
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:šikovná holka
Děkuji moc. Na střední teprve nastupuje, ale vzali by ji u Donalda. Má zájem a já to považuji za velmi výchovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše: šikovná holkazíská praxi.. Jinak jak už psaly holky, brigádničit může. důležitý je status studenta
Díky, jsem tam chtěla zavolat, ale napadlo mě, že tady se to určitě bude vědět. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky. můžu pobírat sirotčí důchod, když bych chtěla jít na nástavbu a přitom jsem na rodičáku?
přišla jsem o otce, už je to delší doba. diky za odpovědi
- Citovat
- Upravit