Sirup na kašel do mléka

211
24.2.14 14:31

sirup na kasel do mleka?

Maminky moc vas prosim o radu :oops: Asi budu vypadat jako blbec ale presto:-D Od doktora jsem pro 6ti mesicniho syna dostala sirup na kasel ale neni sance ze by ho polkl aniz by ho nasledne nevyzvracel. Takze me napadlo primichat mu ho do mleka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4235
24.2.14 14:35
@kakamilka píše:
Maminky moc vas prosim o radu :oops: Asi budu vypadat jako blbec ale presto:-D Od doktora jsem pro 6ti mesicniho syna dostala sirup na kasel ale neni sance ze by ho polkl aniz by ho nasledne nevyzvracel. Takze me napadlo primichat mu ho do mleka?

ted jsem resila stejny problém, mam 8 měsíčního, kdyz jsem mu ho dala samotny, vylopil mi vse co mel v brisku :( michala jsem do caje, kase i prikrmu :roll: jina moznost nebyla, myslim, ze do mleka to vadit nebude, hlavne když to do nej dostanes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
24.2.14 14:40

JO, klidně. Ale nestli z toho bleje, tak bych u to nedávala. Oni ty sirupy na kašel stejna nefungujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.14 15:28

Já bych osobně do mléka nedávala s píš sladší čaj.. Mě tak bral léky malý a mak se bál pít mléko, když zvracel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.14 15:29

@Lama Lama třeba u nás nefunguje opravdu nic. Jedině co opavdu u nás zabere, nebo spíš u kluka je Prospan, jinak co mám doktorka dává všelijaké Mucosolvany atd. tak nikdy, táhne se to týden a víc a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
24.2.14 15:46

Mukolytický účinek má i mořská voda, takže bych pořádně stříkala tu. ( teda jestli má fakt mukolytika, což předpokládám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí