Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky moc vas prosim o radu
Asi budu vypadat jako blbec ale presto:-D Od doktora jsem pro 6ti mesicniho syna dostala sirup na kasel ale neni sance ze by ho polkl aniz by ho nasledne nevyzvracel. Takze me napadlo primichat mu ho do mleka?
@kakamilka píše:
Maminky moc vas prosim o raduAsi budu vypadat jako blbec ale presto:-D Od doktora jsem pro 6ti mesicniho syna dostala sirup na kasel ale neni sance ze by ho polkl aniz by ho nasledne nevyzvracel. Takze me napadlo primichat mu ho do mleka?
ted jsem resila stejny problém, mam 8 měsíčního, kdyz jsem mu ho dala samotny, vylopil mi vse co mel v brisku
michala jsem do caje, kase i prikrmu
jina moznost nebyla, myslim, ze do mleka to vadit nebude, hlavne když to do nej dostanes ![]()
JO, klidně. Ale nestli z toho bleje, tak bych u to nedávala. Oni ty sirupy na kašel stejna nefungujou.
Já bych osobně do mléka nedávala s píš sladší čaj.. Mě tak bral léky malý a mak se bál pít mléko, když zvracel
@Lama Lama třeba u nás nefunguje opravdu nic. Jedině co opavdu u nás zabere, nebo spíš u kluka je Prospan, jinak co mám doktorka dává všelijaké Mucosolvany atd. tak nikdy, táhne se to týden a víc a nic
Mukolytický účinek má i mořská voda, takže bych pořádně stříkala tu. ( teda jestli má fakt mukolytika, což předpokládám)