šišlání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
11.8.09 21:51

nejen šišlání ale i jiné věci ohledně výchovy se mají říct na rovinu. když jsem něco tchýni říkala a zaznělo takovéto „za nás to bylo tak a tak..“ :evil: tak jsem jí stáhla z netu doporučení lékařů z nějakého odbornéh článku a byl klid :lol: /ohledně nočníku, mluvení, chodítka,posazování apod./
musím ale říct, že mám bezva tchýni, takže celkem naši výchovu respektuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.09 14:47

Tak jde vidět, že asi každá druhá mamina je nespokojená se svojí tchýní :D To je aspoň velká útěcha, že nejsem sama, kdo má stejné pocity. Co já už se navztekala u prvního dítěte a teď u druhého taky. Například hlášky naší babičky z tohoto víkendu: „ať nemáš zauzlení střeveček a nebolí tě bříšečko“ /syn nebyl 3 dny na velké/. „a teď si dáme rýžečku a maseško“. „budeš kakinkat nebo papinkat“. Nad tím už se snad nedá ani usmát. Vždycky přijedu domů úplně vyčerpaná z těch výrazů. Ale pak se uklidním, že je uvidím zase až za týden nebo dva a první dcera mluví výborně, protože zbylý čas jsem se jí věnovala já a né babička. Taky se čím dál víc snažím vymýšlet, aby jel ke svým rodičům na návštěvu jen manžel s dětma a já si doma třeba uklidila /spíš vždycky výmluva :wink: /. Takže hlavu vzhůru všichni. Když je nejhůř, zanadávejte si u kamarádky nebo na nějakém webu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová