Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, bude mi brzo 15, a líbí se mi kamarád ze třídy, když jsem mu to řekla tak nic neřekl a pak jsme spolu trávili více čas, nějak se mě dotykal, a bylo to super, pak jsem ho objemula a přes prázdniny jsem ho naštvala protože jsem otravovala něčím, tak se se mnou nebavil, a teď už skoro měsíc mi říká že jsem ho***, a de ***a dotýká se mě, pořád na mě kouká, lechtá mě, dává mi divné přezdívky, atd no a já nevim jestli mně škádlí nebo prostě ne, poraďte mi prosím. Děkuji.
On ti nadává sprostě a pořád se ti líbí? ![]()
@Russet píše:
On ti nadává sprostě a pořád se ti líbí?
No takže patnáct. Možná je to takový upgrade osmiletých kluků, co svoje oblíbené holčičky píchaji kružítkem nebo jim schovají bačkorku.
Počkala bych tak deset dvacet let, co se z něj vyklube…
Koukání, lechtání a dotýkání škádlení bude, nadávání a divný přezdívky (nevím co si pod tím představit) možná to dneska škádlení taky je když kolikrát slyším jak se titulují holky mezi sebou v tomhle věku
Tak jestli se dnešním pubertackam líbí, když jim někdo nadává a berou to za flirtování, tak jsem ráda, že mě to v jejich věku minulo.
@Russet ano, ty nadávky myslí ze srandy říkal to a jde to vidět, takhle to říká i kamarádům
@Anonymní píše:
@Umík Nadává i kamarádům i mně ale ze srandy
I kdyby ze srandy, chceš být s někým, kdo ti sprostě nadava? Takovýho kluka si přeci nemůžeš vážit a pokud si to necháváš líbit, tak si nevážíš ani sama sebe. Snad ti to časem dojde, až budeš starší. A to, že tak mluví s kamarády je něco jiného, než když tak mluví s holkou, ať už ji chce za přítelkyni nebo ne.
Příspěvek upraven 10.11.21 v 06:28
@Anonymní píše:
@Russet ano, ty nadávky myslí ze srandy říkal to a jde to vidět, takhle to říká i kamarádům
Z legrace ti říká sprostě? No tak to jsem ráda, že mi není náct. To bych asi nepochopila.
@Sedmnactnulajedna píše:
No takže patnáct. Možná je to takový upgrade osmiletých kluků, co svoje oblíbené holčičky píchaji kružítkem nebo jim schovají bačkorku.
Počkala bych tak deset dvacet let, co se z něj vyklube…
Já bych nečekala. Aby mě pak tak neotitulovat, samozřejmě z legrace, až připálím večeři.
@Russet no já to takhle říkám i kamarádce, to je naše doba se takhle bavit 😅
@Anonymní píše:
@Umík no my si takhle všichni ve škole říkáme, máme divnou pubertu
Jo to máte.
@Anonymní píše:
@Umík no my si takhle všichni ve škole říkáme, máme divnou pubertu
To říkám když vás slyším jak se oslovujete. Takže jo je to škádlení. Snad vás to přejde a nebudete si takhle krásně říkat i ve 30.
Ahoj, bude mi brzo 15, a líbí se mi kamarád ze třídy, když jsem mu to řekla tak nic neřekl a pak jsme spolu trávili více čas, nějak se mě dotykal, a bylo to super, pak jsem ho objemula a přes prázdniny jsem ho naštvala protože jsem otravovala něčím, tak se se mnou nebavil, a teď už skoro měsíc mi říká že jsem ho***, a de ***a dotýká se mě, pořád na mě kouká, lechtá mě, dává mi divné přezdívky, atd no a já nevim jestli mně škádlí nebo prostě ne, poraďte mi prosím. Děkuji.