Problém se vstáváním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.21 16:19

Problém se vstáváním

Zítra musím vstát v 5 ráno, ale problém je ten že se bojím že mě budík nevzbudi😬nějaké rady jak 100% nezaspat? A když jdu brzo spát tak to nefunguje, vyzkoušela jsem snad úplně všechno

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3043
9.11.21 16:20

Půjčím ti malého. Ten vstává mezi 4-5 a zaručuju, že tě vzbudí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.11.21 16:21

Nastav si budíků několik po minutě a mobil (jestli máš budík nastavený na něm) dej dál od postele, ať musíš vstát, abys ho vypnula.
A ještě si dej případně nějaký protivný zvuk, ne žádnou milou klidnou písničku.

• Citovat
  • Upravit
53518
9.11.21 16:24
@Anonymní píše:
Zítra musím vstát v 5 ráno, ale problém je ten že se bojím že mě budík nevzbudi😬nějaké rady jak 100% nezaspat? A když jdu brzo spát tak to nefunguje, vyzkoušela jsem snad úplně všechno

Vstávám ve 4.30. Stačí jeden budík a jsem vzhůru. Dej si jich víc za sebou a nezaspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
9.11.21 16:31

Víc budíků, ale já treba kdyz mám cas od času někam vstát speciálně brzo, tak se vzbudim sama od sebe jesze pred budíkem, asi se podvědomě bojim, ze zaspim :mrgreen: nebo pokud nezijes sama, tak poprosit někoho ať do tebe strčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9685
9.11.21 16:43

Pardon za offtopic, ale nedá mi to. Byla už tady diskuse „jak si namazat rohlík“? Nebo „jak se osprchovat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.11.21 16:57

Ježiš, teď mě jako první napadá… dej si ten budík nahlas? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20862
9.11.21 16:57
@Anonymní píše:

A svéprávná jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.11.21 17:03

Teda nic ve zlém, ale mě tady odhalili anonym protože jsem napsal něco proti zeleným klimapomatencům a tady někdo řeší anonymně ranní vstávání a nikdo se tomu nediví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.11.21 17:09
@straznivez píše:
Teda nic ve zlém, ale mě tady odhalili anonym protože jsem napsal něco proti zeleným klimapomatencům a tady někdo řeší anonymně ranní vstávání a nikdo se tomu nediví…

Dvacetkrát denně mě nebaví na to upozorňovat. Natož hlásit adminkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 17:15

@Čičorečka mám ho úplně nahlas 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
53518
9.11.21 17:18
@Anonymní píše:
@Čičorečka mám ho úplně nahlas 🤷🏼‍♀️

Až párkrát zaspíš a budeš to nadělávat, tak se to naučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.11.21 17:22

Nechoď spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.21 18:08

Kvůli jaké událostí musíš brzy vstát? Jestli do práce, tak by mě strach nedovolil zaspat. Mě budík vzbudí vždy, ale párkrát se mi stalo, že jsem ho tipla a spala vesele dál, ale to bylo ve fakt kritické dny, kdy jsem byla vyčerpaná a tělo se nehlo. Od té doby jedu 3 budíky po 10minutach a není šance nevstat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.2.24 09:55

Problem se vstavanim

Dobrý den už jsem opravdu zoufalá. Mám problém se vstavanim. Nikdy jsem moc nebyla ranní ptace ale teď je to už fakt problém. Už na gymplu jsem si chodila s kamarádkou nebo sama dát občas slofika po škole jenže teď je to horší a bojím se že nezvládnu chodit do práce. Spím dost, přiveze až moc. Jdu si lehnout třeba v 10 nebo dokonce před 10, usnu do 30 min nebo do hodiny většinou a dám si třeba budika na 6 ale nikdy nejsem schoona vstát, třeba mě to i vzbudí, ale nevtsanu a pak usnu a spím třeba do 8 nebo 9 takže spím třeba 10 i víc hodin. Mám zrovna zkouškové a fakt bych chtěla vstávat brzo a učit ale nezvládám to, když jsem měla chodit na praxe tak hned jak jsem zjistila že je to každému jedno, tak jsem chodila pozdě protože jsem prostě nebyla schopna vstát brzo. Mám kvůli tomu pak špatnou náladu protože jsem na sebe naštvaná že nejsem schopna vstát. Prosím jak byste mi poradili už jsem fakt zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová