MuDr. Cimický- obtěžování

7205
9.11.21 18:51

MuDr. Cimický- obtěžování

Asi víte, o čem je řeč. Věříte, že byl schopen toho všeho? Když jsem četla výpovědi poškozených, byla jsem v šoku. To není jen tak, že se ozvalo tolik žen, dokonce dvě mediálně známé. Doufám, že si to pan doktor hezky vyžere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
9.11.21 18:57

Četla jsem to včera večer a byla jsem zhnusená. To musí být ale zmetek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8473
9.11.21 18:58

Věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
9.11.21 19:00

Viděla jsem reportáž ve 168 hodinách. No, pokud je to všechno pravda, tak by měl za to konečně pykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.11.21 19:01

@GabinkaCh Mě to už snad ani nepřekvapuje, mezi chlapama je to samej uchyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.11.21 19:03

Vyhodili ho kvůli tomu v půlce devadesátek z kolosu bohnické léčebny a ředitel té léčebny byl opakovaně ochotná potvrdit že to bylo kvůli sexulizovnému násilí na pacientkách.

K zblití je ovšem postoj lékařské komory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
9.11.21 19:05

Zdá se mi to uvěřitelné.

Zároveň bych byla strašně ráda, kdyby u nás mediální lynč nenahrazoval soudy. To je hroznej precedens, který se dřív nebo později zvrtne a odse*e to někdo nevinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.11.21 19:17
@GabinkaCh píše:
Asi víte, o čem je řeč. Věříte, že byl schopen toho všeho? Když jsem četla výpovědi poškozených, byla jsem v šoku. To není jen tak, že se ozvalo tolik žen, dokonce dvě mediálně známé. Doufám, že si to pan doktor hezky vyžere :cert:

Věřím jim každé slovo.Ten člověk mi byl vždy krajně nesympatický. Dnes už vím proč. Jediné co nechápu je fakt, že to všichni o něm věděli, ale nikdo nezakročil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.11.21 19:18
@Annabela11 píše:
@GabinkaCh Mě to už snad ani nepřekvapuje, mezi chlapama je to samej uchyl

A mezi ženskýma samá sklerotička…vždycky si na něco vzpomenou za 20 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.11.21 19:19
@Ou píše:
Vyhodili ho kvůli tomu v půlce devadesátek z kolosu bohnické léčebny a ředitel té léčebny byl opakovaně ochotná potvrdit že to bylo kvůli sexulizovnému násilí na pacientkách.K zblití je ovšem postoj lékařské komory.

Kubek, no surprise… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.11.21 19:20

Pěkně vychcanej zmetek, vybírat si osoby právě s psychickými problémy. Protože komu se bude věřit - někomu psychicky nestálému nebo veleváženému panu doktorovi?

Nejvíc mě na tom s.ere ta krásná mantra „proč to neřekly dřív“. No já to chápu. S tou bolestí se člověk asi naučí žít, ale vidět jak ten zmetek dostává státní vyznamenání už by fakt byl flusanec do ksichtu.

• Citovat
  • Upravit
6161
9.11.21 19:20
@Emet píše:
Věřím jim každé slovo.Ten člověk mi byl vždy krajně nesympatický. Dnes už vím proč. Jediné co nechápu je fakt, že to všichni o něm věděli, ale nikdo nezakročil. :?

Tak to ja se vuuubec nedivim. Kdyby se to stalo mně, taky bych sama za sebe nikam nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.11.21 19:21
@MrsNorris píše:
Zdá se mi to uvěřitelné.Zároveň bych byla strašně ráda, kdyby u nás mediální lynč nenahrazoval soudy. To je hroznej precedens, který se dřív nebo později zvrtne a odse*e to někdo nevinný.

Tak mediální lync soudy nenahrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.11.21 19:22
@straznivez píše:
A mezi ženskýma samá sklerotička…vždycky si na něco vzpomenou za 20 let…

A kdyby to řekla hned, tak bude zase přehánět viď? ;)
Nechápu, že na tebe vůbec reaguju. Asi nějaký masochismus. Jdi starou poprosit o pišingr a vyfič.

• Citovat
  • Upravit
325
9.11.21 19:23

@straznivez tak oni si na to nevzpomely (!!!) po 20 letech. Věřte tomu, že si na to vzpomněly každý den. Řekly to veřejně (!!!) po 20 letech a to je dost rozdíl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová