Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi víte, o čem je řeč. Věříte, že byl schopen toho všeho? Když jsem četla výpovědi poškozených, byla jsem v šoku. To není jen tak, že se ozvalo tolik žen, dokonce dvě mediálně známé. Doufám, že si to pan doktor hezky vyžere ![]()
Četla jsem to včera večer a byla jsem zhnusená. To musí být ale zmetek. ![]()
Viděla jsem reportáž ve 168 hodinách. No, pokud je to všechno pravda, tak by měl za to konečně pykat.
@GabinkaCh Mě to už snad ani nepřekvapuje, mezi chlapama je to samej uchyl
Vyhodili ho kvůli tomu v půlce devadesátek z kolosu bohnické léčebny a ředitel té léčebny byl opakovaně ochotná potvrdit že to bylo kvůli sexulizovnému násilí na pacientkách.
K zblití je ovšem postoj lékařské komory.
Zdá se mi to uvěřitelné.
Zároveň bych byla strašně ráda, kdyby u nás mediální lynč nenahrazoval soudy. To je hroznej precedens, který se dřív nebo později zvrtne a odse*e to někdo nevinný.
@GabinkaCh píše:
Asi víte, o čem je řeč. Věříte, že byl schopen toho všeho? Když jsem četla výpovědi poškozených, byla jsem v šoku. To není jen tak, že se ozvalo tolik žen, dokonce dvě mediálně známé. Doufám, že si to pan doktor hezky vyžere
Věřím jim každé slovo.Ten člověk mi byl vždy krajně nesympatický. Dnes už vím proč. Jediné co nechápu je fakt, že to všichni o něm věděli, ale nikdo nezakročil. ![]()
@Annabela11 píše:
@GabinkaCh Mě to už snad ani nepřekvapuje, mezi chlapama je to samej uchyl
A mezi ženskýma samá sklerotička…vždycky si na něco vzpomenou za 20 let…
@Ou píše:
Vyhodili ho kvůli tomu v půlce devadesátek z kolosu bohnické léčebny a ředitel té léčebny byl opakovaně ochotná potvrdit že to bylo kvůli sexulizovnému násilí na pacientkách.K zblití je ovšem postoj lékařské komory.
Kubek, no surprise… ![]()
Pěkně vychcanej zmetek, vybírat si osoby právě s psychickými problémy. Protože komu se bude věřit - někomu psychicky nestálému nebo veleváženému panu doktorovi?
Nejvíc mě na tom s.ere ta krásná mantra „proč to neřekly dřív“. No já to chápu. S tou bolestí se člověk asi naučí žít, ale vidět jak ten zmetek dostává státní vyznamenání už by fakt byl flusanec do ksichtu.
@Emet píše:
Věřím jim každé slovo.Ten člověk mi byl vždy krajně nesympatický. Dnes už vím proč. Jediné co nechápu je fakt, že to všichni o něm věděli, ale nikdo nezakročil.
Tak to ja se vuuubec nedivim. Kdyby se to stalo mně, taky bych sama za sebe nikam nesla.
@MrsNorris píše:
Zdá se mi to uvěřitelné.Zároveň bych byla strašně ráda, kdyby u nás mediální lynč nenahrazoval soudy. To je hroznej precedens, který se dřív nebo později zvrtne a odse*e to někdo nevinný.
Tak mediální lync soudy nenahrazuje.
@straznivez píše:
A mezi ženskýma samá sklerotička…vždycky si na něco vzpomenou za 20 let…
A kdyby to řekla hned, tak bude zase přehánět viď? ![]()
Nechápu, že na tebe vůbec reaguju. Asi nějaký masochismus. Jdi starou poprosit o pišingr a vyfič.
@straznivez tak oni si na to nevzpomely (!!!) po 20 letech. Věřte tomu, že si na to vzpomněly každý den. Řekly to veřejně (!!!) po 20 letech a to je dost rozdíl ![]()