Skákací hrad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
31.5.15 17:21

@Riki3 Já vlastně taky pořádně nevím, něco od nich mám a je to perfektní, kvalitní, a něco zase pěkný šmejd, ve srovnání s obvyklým zbožím té dané kategorie :nevim:

Hrad si převzali, vyplnili se mnou nějaké lejstro a prý ho musí poslat na reklamaci a až podle toho jak to dopadne (prý mi dají vědět do měsíce) mi buď vrátí peníze, nebo „opravenou věc“, což doufám u tohoto hradu nehrozí, protože domů už ho fakt nechci, už mu nevěřím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.15 14:38

Koupila jsem ten skákcí hrad v Lidlu a nejsem spokojená, po dvou dnech jsem ho musela vyhodit :,( strašná kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.6.15 10:37

Maminky obnovuji diskuzi - včera se nám „povedlo“ koupit hrad a dnes ho jdu vrátit - někde na webu jsem si přečetla že rozměr má být cca 80×80cm což mi přišlo na domácí skákání super a on je 2× tak velkej což jsem si samozřejmě přečetla až doma. No… vrátíme. Ale máte někdo nějaký tip na domácí skákání? Zatím skáče na sedačce ale ta to dlouho nevydrží a taky se bojím až spadne hlavou na stolek… raději něco ověřeného. Klasickou trampolínu nechci, na té se točí a padá z ní dolů… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.6.15 12:08
@Misulicka 1 píše:
Maminky obnovuji diskuzi - včera se nám „povedlo“ koupit hrad a dnes ho jdu vrátit - někde na webu jsem si přečetla že rozměr má být cca 80×80cm což mi přišlo na domácí skákání super a on je 2× tak velkej což jsem si samozřejmě přečetla až doma. No… vrátíme. Ale máte někdo nějaký tip na domácí skákání? Zatím skáče na sedačce ale ta to dlouho nevydrží a taky se bojím až spadne hlavou na stolek… raději něco ověřeného. Klasickou trampolínu nechci, na té se točí a padá z ní dolů… :nevim:

Nechápu to s tou trampolínou co se mu tam děje? 8o Trampolíny snad mají sítě ne? Nevím nic lepšího mě asi na skákání nenapadá než ta trampolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.6.15 12:25

Do bytu to asi neni ale ted jsem kupovala v pompu toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.6.15 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.6.15 17:00

@barca.hrosik Jj něco takového si predstavuji ale vse je to hrozne velke :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.8.15 23:41

@Klementyna Můžu se zeptat, jak dopadla reklamace? máme tu věc také doma :roll: - od začátku manžel tráví čas tím že ho dofukuje a lepí… reklamovat ho nechtěl myslel, že zalepí jednu dírku a bude klid… jenže ne - pořád se nějaká část vyfukuje… a manžel opravuje… máme ho už asi měsíc nafouknutý venku, takže i vybledl… to by stejně asi neuznali… já bych to zkusila, manžel nechce… že už by to svedli na opotřebovaní používáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.8.15 07:09

@3HE Dobře, vrátili mi peníze. Musela jsem se tedy připomenout, protože mi od nich nepřišla žádná zpráva, tak jsem se po dvou měsících ptala na prodejně, že pořád čekám a pořád nic a paní se divila, že mi nedali vědět, že tu reklamaci mají už měsíc vyřízenou a čekají kdy si přijdu pro peníze.
Takže peníze mám.

Bylo tam napsáno, že to má 3 roky záruku, tak jestli s ním pořád něco máte, vůbec bych se nebála ho vyfouknout a donést zpátky do Lidlu, podle mě vám taky vrátí peníze, vybledlost rozhodně nevadí, však je tam i napsáno, že je určený na ven, tak s vybledlostí se musí automaticky počítat. Já bych ho šla na tvém místě vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.7.16 23:27

Holky, napadlo nas s manzelem, ze bychom detem na leto poridili malou zabavu na zahradu. mate zkusenosti? vydrzi to aspon neco nebo ne? peruje to? nekde jsem se docetla, ze to porad musi byt pripojene ke kompresoru a dofukovat, nechapu :nevim:
https://www.mall.cz/…skakaci-hrad
 http://www.vyprodeje24.cz/…d-intex.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.7.16 00:12

My jsme pořídili menší skákací hrad s kompresorem, tvar čtverce, o ochranné sítě po třech stranách a čtvrtá strana otevřená. Štve mě to, že tam není nějaká třeba sit na zip, děti z toho při skákání můžou tou otevřenou stranou vyletět. Nemáte někdo zkušenost, jak to podomácku zabezpečit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.7.16 08:00
@peta81 píše:
Holky, napadlo nas s manzelem, ze bychom detem na leto poridili malou zabavu na zahradu. mate zkusenosti? vydrzi to aspon neco nebo ne? peruje to? nekde jsem se docetla, ze to porad musi byt pripojene ke kompresoru a dofukovat, nechapu :nevim:
https://www.mall.cz/…skakaci-hrad
http://www.vyprodeje24.cz/…d-intex.html

Podívej se na recenze na heuréku, několik lidí tam píše, že museli reklamovat kvůli rozlepení ve spáru.
Někdo tam i psal, že to péruje dost málo, ale dětem že to stačí.
I přesto celkem pozitivní recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.7.16 09:39
@WaIl píše:
Podívej se na recenze na heuréku, několik lidí tam píše, že museli reklamovat kvůli rozlepení ve spáru.
Někdo tam i psal, že to péruje dost málo, ale dětem že to stačí.
I přesto celkem pozitivní recenze.

heureku jsem prave cetla, tak me to nepresvedcilo ani tak, ani tak :D doufala jsem, ze se pridaji mistni holky a ja to rozseknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí