Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nevite prosim zda kdyz udelam kojenci ryzovou kasi a pridam do toho UM, muzu kasi skladovat pak treba 2 dny v lednici nebo musim pokazde delat cerstvou? Dekuji
To bych už nejedla ani já, natož to dávat miminku. To je takový problém udělat čerstvou? I obyčejné UM se má zkonzumovat ihned, s kaší to není jinak.
Jak -pripravovat-domaci-kase-pro-kojence-Tady jsem podle receptu kase s UM skladovala kasi od vcera a dala mimi dnes. Uz to delat nebudu ale ublizila jsem mimiinku hodne?? ![]()
UM se dost rychle kazí, je k okamžité spotřebě… už po 45 min to je i cítit to bych nepozřela ani já..
Zkus si schválně udělat malé množství a pak ochutnej hned a pak po hodině uvidíš sama..
Rozhodně připravené neskladuj, prostě vždy udělat nové/ nebo kaši…
Jsou to hold nutné ztráty, ale víc než peněžence by to uškodilo mimču ![]()
@sepru píše:
UM se dost rychle kazí, je k okamžité spotřebě… už po 45 min to je i cítit to bych nepozřela ani já..
Zkus si schválně udělat malé množství a pak ochutnej hned a pak po hodině uvidíš sama..
Rozhodně připravené neskladuj, prostě vždy udělat nové/ nebo kaši…
Jsou to hold nutné ztráty, ale víc než peněžence by to uškodilo mimču
Ja vim uz to delat nebudu
ale uskodila jsem mimi hodne kdyz jsem mu dala den starou kasi?
@zudina píše:
Ja vim uz to delat nebuduale uskodila jsem mimi hodne kdyz jsem mu dala den starou kasi?
Ne neboj pro jednou určitě ne ![]()
někdy i v porodnici pripravujou dopředu… Jen je lepší pro mimi dělat to vždy čerstvé
@sepru píše:
Ne neboj pro jednou určitě ne
někdy i v porodnici pripravujou dopředu… Jen je lepší pro mimi dělat to vždy čerstvé
Diky