Skleničky s dětským jídlem hipp na dovolenou do USA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
3.10.15 16:00

@zuzu224 ja nepsala, nic o tom jak to ma zakladatelka resit nebo ne :) jen mi prislo nevhodne, jak se ty dve pustily do chudaka ditete, to je jako kdybych vedela jednu informaci o jejich diteti a hned je tak nazvala a jeste se pohorsovala nad tim co z toho ditete bude a zrovna od krtka nejake cislo bych takove chovani, jelikoz se prezentuje jako zkusena zdr. sestra fakt necekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
3.10.15 16:34

@Barboraxxx napiš nebo zavolej na americkou ambasádu, tam ti řeknou jestli je to problém či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.10.15 17:20
@Neff píše:
@krtek7489 a tvoje dite sni vse jo?

Tak samozřejmě, že ne. Ale to není můj problém. Bud sní jídlo, nebo ne. Nic mezitím není, je to jejich problém, když to nesní. Ještě jsem totiž neslyšela, že by nějaké dítě dobrovolně umřelo hlady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.10.15 19:29

My vezli kvuli dostupnosti v miste. Jeli jsme na misto mimo civilizaci a chtela jsem mit jistotu, ze v prvnich dnech budou mit deti co jist… na celni kontrole priznali a vubec to neresili.
Take jsme vezli 12 krabic mleka pro tezce alergicke deti, ktere je pouze na predpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
3.10.15 19:40

Prvne projdi estranky klasickych obchodu jako wallmart.com target atp. to jsou americke obchodaky, popripade jeste Frys. Jestli to tam nahodou neprodavaji, jinak vetsinou mas kufr 23kg, prirucni zavazadlo 8kg. Zavarene jidlo muzes, oni ti totiz dietni nebo detske jidlo povoli. Detske jidlo po upozorneni smis vzit i na palubu, tohle budou pravdepodobne povazovat za tekutinu, proto je dobre rici. Pokud chces mit jistotu rozhaz si to na palubu po 100ml. U celku v kufru je to jidlo trosku jinak, ty nesmis mit cerstve. Nepamatuji si presne jak je to celni prohlaseni, kazdopadne kdyz priznas jidlo, hlavne jim zdurazni ze to neni zadna cerstva zelenina, maso atp. (Tahla jsem si sve dietni) A pak bude vse v poradku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko