Škodí tampony?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
26.5.06 21:51

Ahojda, také používám jedině tampóny (kromě 6ti nedělí:-)) a to od mých 17tin,takže už 5let a jsem spokojená. Měním je často a nikdy jsem neměla problémy.Patřím k těm co vložku mezi nohama nenávidí :twisted:

Přesně jak to Petuldo píšeš,taky mě příjde hrozný mít vložku a nemoct se pokaždý osprchnout a ten pocit, že jsi zakrvácená :? .Tampón mě příjde hygieničtější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
26.5.06 22:16

Pouzivala jsem tampony od svych 17 let skoro 11 let a nikdy jsem na zadny zanet netrpela, ani kvasinky, ani plisne, nic. Pak probehlo tehu, sestinedeli tedy s vlozkami a ted me zatim MS nenavstivila (5 mesicu), coz jsem moc rada. Jinak se opet chystam na tampony, vlozky proste nesnesu. Tampon mi prijde daleko hygienictejsi.

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
26.5.06 22:35

Taky se hlásím k zastánkyním tamponů. To samé, jak tu někdo psal - musela bych se při každé výměně vložky osprchovat, abych se cítila OK. Na noc to vydržím, i když pocit bůhvíjaký nemám, když se musím přetáčet opatrně a ráno obhlížet prostěradla, jestli náhodou..... :roll:
Jinak musím oponovat názoru, že NĚKOLIK kámošek muselo navštívit gynekologa, protože se v nich tampon ztratil. 8O :lol: . Nezlobte se, to je fakt hloupost anebo slečny nebo paní neznaly samy sebe nebo se snad bály.....vždy´t nejsme bezedné :lol: :lol: a tampon lze nahmatat, i kdyby se náhodou šňůrka utrhla (třeba proto bych nekoupila levné tampony, ze kterých trčí už jmenované kousky vaty nebo čeho a prostě bych jim nevěřila. Ale i tak bych ho 100% dokázala vytáhnout).

Jinak tampon samozřejmě tělo neucpává, to už je starší téma. Ale každému, co jeho jest :)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
26.5.06 22:35

nech ziju tampony !!!

bola som ten najstastnejsi clovek, ked som na strednej objavila tampony a nemusela uz nosit medzi nohami vlozku !!! dovtedy to bolo hrozne obdobie a dufam, ze uz nikdy viac !!! z vloziek som mala totalnu traumu, ked som prvy krat dostala MS som nemohla verit tomu, ze TOTO budem teraz musiet znasat kazdy mesiac! az s tamponmi sa moj zivot kazdy mesiac stal zase normalny ! :wink: :lol:
takze od strednej - teda roky a roky uz pouzivam vyhradne tampony, nikdy som nemala ani najmensi problem, menim ich samozrejme casto (kto by na tom setril, ze hej) a niekedy ani neviem, ze MS mam! dovtedy to bolo peklo :evil:

a pravdu povediac - celkom ma prekvapilo, ze to tak nie je u vsetkych :wink: :lol:
som prekvapena, kolko z vas ma s nimi problemy :? - tak to som teda rada, ze ja nie, inak neviem 8O

ps: a nepytajte sa ma, ako som prezila sestonedelie 8O :roll: :wink: :lol: :evil: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
26.5.06 22:49

Mnohem raději nosím vložky. Tampony zcela výjimečně, nemám z nich dobrý pocit.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
26.5.06 22:54
:lol:

koľko ľudí, toľko chutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
26.5.06 23:13

Baboo, moje rec, od doby, co pouzivam tampony, kolikrat ani nevim, ze MS mam. A pouzivam je i na noc, proste je to pohodlne. Opravdu si nemyslim, ze se muze uvnitr ztratit. Pokud je hodne nasakly tekutinou, tak skoro sam vypadne, takze drive ci pozdeji proste ven musi sam. Kam by se druhou stranou ztratil?

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.5.06 13:15

Hmm, to je ono - uvažovala jsem úplně stejně jako většina zastánkyň tampónů, co sem napsaly: vložku bych nesnesla, dávala jsem tampon i na noc, o MS jsem vlastně (kromě bolesti v podbřišku na začátku) nevědela… proto si teď maluju chmurné zítřky s vložkou :cry: :cry: :evil: Jenže ten můj zánět byla taková bolest, že bych to nikomu nepřála. Dokus se neukáže, že za to nemohly tampony, ale třeba něco jiného :?: , asi budu poslušná. Prostě patřím k těm, které to zřejmě nějak extrémně vysušuje a nebo jsem přeháněla velikosti nebo já nevim :roll:
Dívala jsem se na ten Mooncup i na cizích serverech, to je ale zajímavá věc… :!
Hezkou sobotu
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.5.06 14:41

Ahoj holky,
tak já používám přes den tampony a na noc vložky. Přes den mi vložky tak moc vadí, že to nejde a v noci radši větrám. :) Zvlášť, když mám těsnější džíny, tak je vložka nepříjemná. A třeba při jízdě na kole to byl s vložkou očistec. Ale co mám vyzkoušené je to, že nesnesu úžasné tampony Tampax. Hrozně mne po zavedení bolí břicho. Takže používám jen O.B a jsem spokojená. Netrpím na žádné záněty ani kvasinky a to chodíme hodně do bazénu. Opravdu co člověk, to názor a zkušenost a jednotné asi nikdy nebudem. :lol: Prostě to někomu sedne a jinému ne. Třeba jako antikoncepce.
A ještě se mi nikdy šňůrka neutrhla a ani se mi neztratil. :lol: Ale kamarádka si ho zapomněla vyndat před stykem, tak jela na gyndu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
27.5.06 18:32

Souhlas s Baboo. Jedině tampony. Myslím, že to je i hygieničtější. Cítím se čistější. Žádné problémy jsem nikdy neměla (už je používám 8 let). Nevím, jak přežiju šestinedělí :evil: :evil: :evil:
 Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.5.06 16:52

Ariano - já si taky jednou zapomněla (teda spíš nestihla :lol: ) vyndat O.B. před stykem, ale vpohodě jsem ho pak vytáhla sama. Jak už tu někdo psal, nahmatat se dá vždycky, jen musíš zvoli vhodnou polohu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.5.06 08:47

Holky, mě je trošku nepochopitelný, jak se vám tam mohl vejít tampon i penis 8O :D , mě se tohle nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.7.14 14:02

Zdravim všechny uživatelky tampónů :) Taky nesnesu vložku mezi nohama. Ale některé tampóny opravdu vysušují a proto se chci zeptat, máte některá zkušenost s O. b. OptiBalance? A kde se daji sehnat kromě internetu? Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.7.14 14:23

Nijak extra je nepouzivam, jsem spis „vlozkar“, co se ted snazi upgradovat na kalisek.. Jinak o tamponech je zde celkem zajimave pocteni… http://www.kalisek.cz/tampony.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.7.14 14:26

OB OptiBalance prodává Rossmann, ani nejsou extra drahý (oproti Ellen - i když asi to bude něco trochu jinýho). Za mě ok, ale jsem spokojená i s obyč. OB, rozdíl nepoznávám, moje tělo snad ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí