Škodlivost vibrátoru?

Anonymní
12.3.18 18:29

Skodlivost vibrato

Skodi vibrator v tehotenstvi? Myslim tim, ale kdyz se pouziva zevne. Na drazdeni klitorisu. Vim, ze orgas. muze vyvolat predcasny porod. Ale o to nejde, spis jestli ty vybrace a bzuceni neuskodi miminku. Gynek. se stydim zeptat. Rypalky prosim nepiste. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
12.3.18 18:47

Ledaže bys mimino budila tím bzučením ze spánku :mrgreen:
Moje malá nesnášela např. šití na stroji, jak jsem ho zapla, málem mi rozkopala břicho, tak to bylo náročný, páč jsem jí potřebovala ušít plíny, materiál už doma, tak si holt musela zvyknout a já na ty kopance taky.
Takže když to bude miminku vadit, začne tě kopat (teda až už bude větší samozřejmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.3.18 18:47

:mrgreen: vidis ja myslela, ze se muze i sex a dokonce i vyvrcholeni. I se zasunem

• Citovat
  • Upravit
5283
12.3.18 18:50

Ja bych se nebala. Asi bych si to nedelala nejakym vibratorem XXL ale s normalni velikosi klidne. Vzdyt i sexovat se muze ;-). Prijemnou zabavu :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
12.3.18 18:53

Já jsem zase četla, že orgasmus miminko vnímá jako objetí :) a všechny ty šťastné hormony, co se ti vyplavují při orgasmu se dostanou i do miminka, takže je šťastné i ono :) samozřejmě pak v pokročilém stadiu těhotenství sex i orgasmus vyvolávají porod :) takže pokud ti tam neháže mimčo salta, tak to bude v pořádku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.18 19:17

Ne ja jsem 32tyden a jedu kazdej den, někdy i 2× sex nemám, manžel uz nechce a ja taky ne. Proste když to na me přijde Pepan jede :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 19:59
@Anonymní píše:
Skodi vibrator v tehotenstvi? Myslim tim, ale kdyz se pouziva zevne. Na drazdeni klitorisu. Vim, ze orgas. muze vyvolat predcasny porod. Ale o to nejde, spis jestli ty vybrace a bzuceni neuskodi miminku. Gynek. se stydim zeptat. Rypalky prosim nepiste. Dekuji

Neškodí, neboj. Používali sjme obě těhu - anonym asi logický, děkuji za respektování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 20:24

Zakladatelka : holky dekuji, ja se bala, ji to bzuceni nejak „neposkodilo“ diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.20 19:11

Jsem 40tt

Ahojky všem byl mi v porodnici doporučen nechraneni sex, ale manžel se bojí nechce což chápu, on už prostě takové je pomůže vibrátor? Omlouvám se za anonymitu. A děkuji za každou odpověď. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5.2.20 19:23
@Anonymní píše:
Ahojky všem byl mi v porodnici doporučen nechraneni sex, ale manžel se bojí nechce což chápu, on už prostě takové je pomůže vibrátor? Omlouvám se za anonymitu. A děkuji za každou odpověď. :roll: :roll:

Ne. Nexhraneny sex je o tom že muž vyvrcholí dovnitř. Někde se věří že sperma obsahuje nějakou látku která zmekci čípek a priblizi tím porod. Narovinu. Zkusila jsem vše když jsem už fakt dlouho přenasela a nepomohlo nic. Byla jsem pak už přímo alergická na to když mi někdo řekl ať zkusíme sex. Ve 42 týdnu celá žhavá :D výdrž už jsi na konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 21:37

@moncicak123456 to vím co je nechraneni sex špatně jsem to napsala, ale myslela jsem jestli může pomoc i samotný vibrátor :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.20 21:38

@moncicak123456 malej má totiž váhovej odhad 4 až 4,5kg 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
7.2.20 07:52
@Anonymní píše:
@moncicak123456 malej má totiž váhovej odhad 4 až 4,5kg 8o :zed:
:nevim: :nevim: netuším. Kamarádce kvůli velkému váhovému odhadu porod v 40tt vyvolali. Každopádně to můžes zkusit. Že své zkušenosti ale vím že nepomohlo nic :lol: až když sam chtěl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí