Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Budu tam dávat syna od prosince na tři dny v týdnu od osmi do jedné. Byla jsem se tam podívat a vypadá to tam dobře.
Já jsem neslyšela na tuto školku nic pozitivního, ale co si moc pochvalují je školička domeček v Benešově. Doporučovala bych se podívat ještě tam.
@Bublina 07 píše:
Já jsem neslyšela na tuto školku nic pozitivního, ale co si moc pochvalují je školička domeček v Benešově. Doporučovala bych se podívat ještě tam.
Zrovna na tu moc pozitivního slyšet taky není
Kopretinka má nový koncept a vedení. Dávali sem nedávno odkaz ![]()
Do skolicky domecek davam dite a jsem maximalne spokojena. Prijali ho i bez asistenta pedagoga, asistenta pedagoga si cca po mesici sami nasli. Kdyz jsem se tam ptala na hlidani deti, tak mi dokonce nabidli ze napisou s dcerou domaci ukoly.
TAK NENÍ TO TAK DÁVNO CO JSTE TOTO PSALA NA STRÁNKÁCH PULSE WELLNESS. NEVÍM, CO VÁS K TOMU VEDLO. PRAVDĚPODOBNĚ NEVÍTE, CO VLASTNĚ CHCETE. PODLE TOHO, CO TU PÍŠETE, JSTE S CHLAPCEM VYZKOUŠELA KDE CO A NIC VÁM NEVONĚLO. MYSLÍM, ŽE KDYBY JSTE SE RADĚJI VĚNOVALA NAPLNO SYNOVI A NEHLEDALA, KDE VÁM SYNA NAUČÍ TO, CO UŽ MĚL DÁVNO UMĚT, UDĚLALA BYSTE LÉPE.
Upraveno administrátorem 14.11. 14:14 - žádost o odstranění jména další osoby
Vy asi nemáte postižené dítě. Jak můžete hodnotit jak se věnuji synovi. Vy jste se mnou celé dny, že si dovolíte tvrdit že se synovi málo věnuji. Já moc dobře vím co chci. Ráda bych taky někdy zažila ten Luxus dat každý den dítě na celý den do školky a jít do práce jako všichni ostatní. Kdybych neměla babičky tak bych ani nemohla chodit do práce. něco jiného je s tkovym dítětem pracovat ve školce či škole a po skončení pracovní doby jít domů. Být s takovým dítětem 24 hodin denně a vědět že se o sebe možná nebude schopen v dospělosti posyarat. Že až budu v důchodovém věku budu mít doma dospělé dítě o které se budu muset starat. To vy s ním chodite na lekce brudleni a plavání? To vy ho ucite stavět z klasického lega, malovat temperama? To všechno s ním dělám j zá. Vam to přijde že se mu málo věnuji? To vy ho ucite jezdit na kole nebo to dělám já? Nevíte vůbec nic o tom co to je mít doma autistu. Zamette si před vlastním prahem. Nesudte jiné aby jste jednou nebyla sama souzena. Hod kamenem kdož jsi bez viny.
Vy asi nemáte postižené dítě. Jak můžete hodnotit jak se věnuji synovi. Vy jste se mnou celé dny, že si dovolíte tvrdit že se synovi málo věnuji. Já moc dobře vím co chci. Ráda bych taky někdy zažila ten Luxus dat každý den dítě na celý den do školky a jít do práce jako všichni ostatní. Kdybych neměla babičky tak bych ani nemohla chodit do práce. něco jiného je s tkovym dítětem pracovat ve školce či škole a po skončení pracovní doby jít domů. Být s takovým dítětem 24 hodin denně a vědět že se o sebe možná nebude schopen v dospělosti posyarat. Že až budu v důchodovém věku budu mít doma dospělé dítě o které se budu muset starat. To vy s ním chodite na lekce brudleni a plavání? To vy ho ucite stavět z klasického lega, malovat temperama? To všechno s ním dělám j zá. Vam to přijde že se mu málo věnuji? To vy ho ucite jezdit na kole nebo to dělám já? Nevíte vůbec nic o tom co to je mít doma autistu. Zamette si před vlastním prahem. Nesudte jiné aby jste jednou nebyla sama souzena. Hod kamenem kdož jsi bez viny.
Toto jsem napsala v srpnu, v září se ale vše změnilo. Co se týče toho hlídání co poskytyje fitko tak to mi bylo odmítnuto s tím že jde o synovo bezpečí.
@hasička007 píše:
Do skolicky domecek davam dite a jsem maximalne spokojena. Prijali ho i bez asistenta pedagoga, asistenta pedagoga si cca po mesici sami nasli. Kdyz jsem se tam ptala na hlidani deti, tak mi dokonce nabidli ze napisou s dcerou domaci ukoly.TAK NENÍ TO TAK DÁVNO CO JSTE TOTO PSALA NA STRÁNKÁCH PULSE WELLNESS. NEVÍM, CO VÁS K TOMU VEDLO. PRAVDĚPODOBNĚ NEVÍTE, CO VLASTNĚ CHCETE. PODLE TOHO, CO TU PÍŠETE, JSTE S CHLAPCEM VYZKOUŠELA KDE CO A NIC VÁM NEVONĚLO. MYSLÍM, ŽE KDYBY JSTE SE RADĚJI VĚNOVALA NAPLNO SYNOVI A NEHLEDALA, KDE VÁM SYNA NAUČÍ TO, CO UŽ MĚL DÁVNO UMĚT, UDĚLALA BYSTE LÉPE.
Upraveno administrátorem 14.11. 14:14 - žádost o odstranění jména další osoby
Toto jsem sice napsala, ale když jsem chtěla využít hlídání, které poskytuje fitko tak mi přišla tato sms od majitelky:
Cituji: Dobrý den paní vzhledem k tomu, že hlídání dětí nezajišťuje odborný speciální pedagog a vzhledem k diagnoze a k bezpečnosti chlapce nebude možné zajistit hlídání. Děkuji za pochopení. podpis majitelky
Zdravím všechny zúčastněné, se školkou Kopretinka mám co do činění. Od prosince je nově otevřená, má nové vedení i přístup. Doporučuji navštívit dny otevřených dveří 6.-10.1. K synovi paní Markéty: je velmi těžké dítě jako je on zařadit do běžného provozu školky, myslím, že je hezké, že se o to v Domečku i jinde aspoň pokusili. Mám zkušenosti s prací s podobnými dětmi a práce s nimi mne baví, proto s ním ráda budu pracovat i dále. Pro ostatní, kdo chtějí soudit: chcete-li soudit někoho a jeho činy, prožijte si jeho život, jeho radosti, ale i starosti…! Paní Markéto, hodně pevných nervů a hodně trpělivosti, ne jen v péči o syna, ale i v setkávání se s dalšími lidmi!!!
Zdravím. Jestli jste si už vyřídily účty, zajímalo by mne, jestli má někdo zkušenosti se zmíněnými školkami. Děkuji.
Ještě doplním, že zkušenost se školičkou Domeček mám ještě z doby, kdy byl v Týnci. Když ale mám jezdit do Benešova, tak chci zvolit to nejlepší pro mé dítě.
@majdaP @Bublina Dobrý večer. Mohla bych se zeptat na obě zmiňované školky? Byla jsem se podívat v obou a asi se víc kloním ke kopretince. Daly byste mi nějaké reference?
@xyzž mohla bych se zeptat, čeho se týkal tady uváděný spor? uživatelka hasička má něco do činění s některou ze školek? Děkuji.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zdravím. Neznáte někdo tuto školku? Ideálně někdo, kdo tam dává/dával děti. Děkuji.