Školka a rodičák 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Školka a rodicak 2018
Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat, jak je to s dochazkou do mateřské školky, když jsem ještě na rodicaku a synovi jsou 2 A půl roku?(bude mi končit v lednu)
Někde jsem se dočetla, že dítě starší dvou let může chodit neomezeně a jinde zase že dítě starší dvou let může do školky na 4hodiny denně…jsem z toho zmatená. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano dite muze byt neomezene ve skolce a vy na rodicaku ale kdyz skoncite rodicak a zustanete v domácnosti tak by jste nahlasila na zdravotni pojistovnu a tam by to dite mohlo byt jen do 12hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alleessa od dvou let může chodit neomezeně, aniž bys přišla o rodičák. Ty čtyři hodiny denně jsou nesmysl, před druhým rokem může dítě chodit do kolektivních zařízení na 46 hodin měsíčně, což vychází zhruba na 2 a půl hodiny při každodenní docházce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@Alleessa od dvou let může chodit neomezeně, aniž bys přišla o rodičák. Ty čtyři hodiny denně jsou nesmysl, před druhým rokem může dítě chodit do kolektivních zařízení na 46 hodin měsíčně, což vychází zhruba na 2 a půl hodiny při každodenní docházce.
No prave jsem četla že ty 4 hodiny denně max,což bych v práci vůbec nic neudělala a letěla zase do školky pro prcka. Já právě normálně pracuju střídání se s partnerem na hlídání, ale když by ho vzali do školky tak bych chtěla chodit častěji právě,aniz bych přišla o RP…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alleessa jestli už v té době bude mít dva roky, tak může být ve školce neomezeně. RP normálně dobereš. Taky jsem to teď tak měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai no jasny. V září bude mít 2 roky a 8 měsíců.
tak to jste mě potěšila..uff
- načítám...
- Citovat
- Zmínit