Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky Brňandy, chtěla bych se vás zeptat jak jste spokojené se školkama v centru Brna.Jaké jsou u vás paní učitelky, jak jste celkově spokojené s chodem školky, kroužky atd. Pokusím se od září přihlásit syna do školky a nevím kterou vybrat, vím, že jsou dny otevřených dveří, ale ráda bych slyšela váš názor. A samozřejmě mi je jasné, že se nejspíš nikam nedostanem a když tak budu ráda, že ho vůbec někam dostanu, ale chci to alespoň zkusit. Díky
Ahojky, já jsem teda z ČP. Dávali jsme kluka do 4 školek v okolí, do jedné se dostal málem (druhej pod čarou). V září mel 3 roky a čtvrt. No je to k naštvání, protože už je potřeba ho strčit do kolektivu, kterej vyžaduje. Bohužel nám to tu madam Tůmová pěkně zavařila a na každým druhým rohu máme soukromou školku třeba za 7000,– měs. a do toho teda fakt nejdu.
Promiň, nijak jsem ti neporadila, ale aspoň jsem se pěkně vykecala
![]()
?Mauglí, velmi dobrou pověst má tuším Úvoz, možná to ale říkám špatně, je to někde u ulice usová, chodí často na Špilas. Pak jsem taky slyšel o Pellicové.
Knihomolka píše: ?Mauglí, velmi dobrou pověst má tuším Úvoz, možná to ale říkám špatně, je to někde u ulice usová, chodí často na Špilas. Pak jsem taky slyšel o Pellicové.
jj o Úvoze uvažujeme, ještě o Kotlářské a Pellicova taky nevypadala špatně
batata píše:
Ahojky, já jsem teda z ČP. Dávali jsme kluka do 4 školek v okolí, do jedné se dostal málem (druhej pod čarou). V září mel 3 roky a čtvrt. No je to k naštvání, protože už je potřeba ho strčit do kolektivu, kterej vyžaduje. Bohužel nám to tu madam Tůmová pěkně zavařila a na každým druhým rohu máme soukromou školku třeba za 7000,– měs. a do toho teda fakt nejdu.
Promiň, nijak jsem ti neporadila, ale aspoň jsem se pěkně vykecala![]()
no to mi povídej, já s tím moc nepočítám, ale chci to zkusit, kdyby náááááhodou se zadařilo v září bude mít 3, je až 21.8., takže budeme až na konci, už jenom kvůli datumu narození, ale koukala jsem na podmínky přijetí, tak každá školka to má jinak, některý tam mají jakýsi bodový systém, některý koukají jestli jsi ještě na mateřský jiný ne. Hlavně syn je rád mezi dětmi tak by to něco chtělo a na soukromou opravdu nemáme. Uvidíme, není to lehky ![]()
A muzu se zeptat, jak to delate s registraci? Da se prihlasit do vice skolek najednou a kam ho vezmou prvni, tak tam jit? Ja teda ted resim jeslicky, ale chtela bych dat prihlasky do dvou.
terak píše:
A muzu se zeptat, jak to delate s registraci? Da se prihlasit do vice skolek najednou a kam ho vezmou prvni, tak tam jit? Ja teda ted resim jeslicky, ale chtela bych dat prihlasky do dvou.
V Brně jsou dvoje jesličky? Nebo myslíš soukromé? Já vím jen o jedněch městských v Kohoutovicích ![]()
Kac píše:terak píše:V Brně jsou dvoje jesličky? Nebo myslíš soukromé? Já vím jen o jedněch městských v Kohoutovicích
Troje jsou v Brne.
Jesličky jsou v Brně například i u Staré Osady na ulici Františky Skaunicové.. och, to je nostalgie, sama jsme jimi prošla ![]()
werryjane píše:
Jesličky jsou v Brně například i u Staré Osady na ulici Františky Skaunicové.. och, to je nostalgie, sama jsme jimi prošla
Kdyt jsem to psala. ![]()
Ja tam taky chodila. ![]()
Holky: mam taky dotaz.Musim podavat prihlasku??
Vzhledem k tomu ze mala je v lednova tak jsem si rikala jestli treba nestaci v prosinci nekam zavolat jestli se neuvolnilo misto.To by tak mohlo jit ne??
Priznam se mi prijde jako blbost etdka obchazet skolky kdyz vim ze ji beztak nevezmou.
Příspěvek upraven 17.02.11 v 12:00
kattkka píše:
Holky: mam taky dotaz.Musim podavat prihlasku??
Vzhledem k tomu ze mala je v lednova tak jsem si rikala jestli treba nestaci v prosinci nekam zavolat jestli se neuvolnilo misto.To by tak mohlo jit ne??
Priznam se mi prijde jako blbost etdka obchazet skolky kdyz vim ze ji beztak nevezmou.Příspěvek upraven 17.02.11 v 12:00
Spíš bych tak určitě zašla a potom si zavolala v září. Záleží opravdu na domluvě s učitelkama.
Nejlepší ať se dítě narodí v srpnu nebo září ![]()
kattka: napsaly jsme to v podstatě ve stejný čas
.. Heh, faaakt? A kolik ti je? Jestli my se nakonec neznáme
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.