Školka - mami, páááá!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
8.9.10 14:48

Školka - mami, páááá!

Ahoj :)

Už přes týden pročítám a schvaluji diskuse o plačících dětech ve školce - a potřebuji si trochu postěžovat :)

I moje nejmladší je už ve školce, dnes byla poprvé. Nekonala se ani slzička, pusu na rozloučenou jsem si musela ukrást (trochu mi to vynahradila prostřední, která mi dala hezkou pusu) a obě si mě pak vůbec nevšímaly a nadšeně si hrály s ostatními. Po příchodu ze školky naše mrňavka ječela nadšením, že půjde zítra zase…

A já, ač jsem moc ráda, že se holkám ve školce líbí a že jsou nadšené, musím přiznat, že mi to je trochu líto… Ani slzička neukápla…

Není to provokace, jen je mi to trošku líto - už nemám doma miminka…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
8.9.10 14:50
Lesina píše:
Není to provokace, jen je mi to trošku líto - už nemám doma miminka…L.

Možná je načase zkusit máknout na tom klukovi, ne? ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
8.9.10 14:51

no tak trocu to provokace je :mrgreen:
jsou holky spolu ve třídě?
naši maj jeden druhýho, za což jsem taky ráda :palec:

a nebude teda čtvrtý? :?:

Příspěvek upraven 08.09.10 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

Lesi, mame to stejne. Nejenze se se mnou rano nestihne rozloucit, ona ani po spani nechce domu! Vcera Mates nechtel ze skoly, chodi do druziny… (ja je doma vazne netyram! :mrgreen: )
Co skola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka

lesi je to tak,mi maminy si tři roky brbláme na to jak nám visí na noze a když je pouštíme do ,,světa,, neseme to hůř než naši drobečci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1938
8.9.10 14:57

Lesi, klidne si to s tebou vymenim. Dnes me rval a drzel za nohu, pani ucitelka ho pomahala sundavat a ja pak musela doslova utect… A cele dopoledne jsem pochopitelne mela vycitky, jaka jsem strasna matka :cry: Na druhou stranu te ale chapu, taky mi prislo strasne lito, kdyz jel s babickou na dovolenou a ani se poradne nechtel rozloucit, protoze uz chceee na ten velkej vylet! Ale ono se to muze zmenit, neboj :mrgreen: Syn je s babickyma naprosto bez problemu a najednou mi vola a breci do telefonu, maminko, tys mi utekla, maminko, prijed za mnou..
Deti proste zkousi, co maminky vydrzi ve vsech smerech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.9.10 15:01

Tak já si taky musím postěžovat :nevim: :lol:
Ta moje cácorka mi dá v šatně pusu a se slovy „Maminko ahoj“ už je ve třídě. Jsem ráda, že se jí tam líbí, ale taky je mi to trochu líto :oops: :oops: :oops: . Tsssssss, nějaká školka je jí milejší než maminka :cry: :cry: :cry: . No, co je toto za spravedlnost :lol: ? A navíc mi po obědě ani nechce chodit domů. To už je pomalu na mašli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.9.10 15:03

Lesi - Anetka byla totéž a taky mi to přišlo chvilku až líto, že jí nechybím :lol:

minuký rok mi několikrát vynadala, že jsem jívyzvedla moc brzo a já se přitom blbec hnala z práce jak divá že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.9.10 15:12

Lesi kamaradky dcerka sla do skolky poprve minuly rok,reditelka jim rekla,at si pro ni prvni den dojdou pred spanim,mala rvala,ze nechce ze skolky domu,drzela se tam jak kliste a rodice si pro ni museli dojit az ve ctyri odpoledne.
zadna slzicka neukapla,spise mozna ukapla,kdyz musela ze skolky domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
8.9.10 15:27

My jsme na tom podobně syn je tam také rád je tam do oběda a slzička ukápla ale mně :mrgreen: on se tma těší má to tam rád:)Jsme sice ráda ale na druhou stranu mi to je líto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
8.9.10 15:41

Ahoj, my jsme letos poslední rok ve školce. Ještě před prázdninama proběhla aspoň pusa v šatně (ale mami, ke třídě se mnou už nechoď!) a teď už ani to ne a že by mi Máťa mával z okna, na to už úplně můžu zapomenout.
Taky mi to je trošku líto. Je to už zkrátka velkej kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
8.9.10 15:42

Tak u nás to bylo první tři dni úplně stejný…dostala jsem pucunk hned první den že ho nenechám spát s dětma a že musí po obědě domů 8-o No jenže ejhle po víkendu už tu máme naprosto jinou situaci, řve jako blázen a drží se mě za nohu že mu uteču :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.9.10 15:48

Andulka je taky takova… Ani nema cas mi poradne rict ahoj :roll: :-D Jakmile vkroci do tridy, je v jinem svete, ve svem zivlu, hned se zapojuje, ma si hned s kym co povidat :-)

Prvni den utesovala pani ucitelka me :mrgreen:

Vetsinou me teda vidi rada, kdyz pro ni prijdu… Zvlast, kdyz jeste sedi u svacinky, loudalka jedna nejedla, to jsem pak jeji spasitelka :lol:
Ale hned, jak odnesla tacek s jidlem, tak uz se ji domu nechtelo, jeste by si hrala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.9.10 15:55

Dcera také ani nemrkla - žádné zvykačky, hned poprvé spaní po obědě a vyzvednutí až odpol..Žádné ciráty.. :wink:
Nevděk světem vládne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.9.10 16:00

Mam to stejne.

Dcerka mi ani nechtela dat pusu, uz si hrala.....plac byl az kdyz jsem pro ni prisla odpoledne- ze pani uc. dala na jeji znacku na raminko cizi bundicku- ze to je prece JEJI!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí