Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj ![]()
Už přes týden pročítám a schvaluji diskuse o plačících dětech ve školce - a potřebuji si trochu postěžovat ![]()
I moje nejmladší je už ve školce, dnes byla poprvé. Nekonala se ani slzička, pusu na rozloučenou jsem si musela ukrást (trochu mi to vynahradila prostřední, která mi dala hezkou pusu) a obě si mě pak vůbec nevšímaly a nadšeně si hrály s ostatními. Po příchodu ze školky naše mrňavka ječela nadšením, že půjde zítra zase…
A já, ač jsem moc ráda, že se holkám ve školce líbí a že jsou nadšené, musím přiznat, že mi to je trochu líto… Ani slzička neukápla…
Není to provokace, jen je mi to trošku líto - už nemám doma miminka…
L.
Lesina píše:
Není to provokace, jen je mi to trošku líto - už nemám doma miminka…L.
Možná je načase zkusit máknout na tom klukovi, ne?
![]()
no tak trocu to provokace je ![]()
jsou holky spolu ve třídě?
naši maj jeden druhýho, za což jsem taky ráda ![]()
a nebude teda čtvrtý? ![]()
Příspěvek upraven 08.09.10 v 14:51
Lesi, mame to stejne. Nejenze se se mnou rano nestihne rozloucit, ona ani po spani nechce domu! Vcera Mates nechtel ze skoly, chodi do druziny… (ja je doma vazne netyram!
)
Co skola?
lesi je to tak,mi maminy si tři roky brbláme na to jak nám visí na noze a když je pouštíme do ,,světa,, neseme to hůř než naši drobečci ![]()
Lesi, klidne si to s tebou vymenim. Dnes me rval a drzel za nohu, pani ucitelka ho pomahala sundavat a ja pak musela doslova utect… A cele dopoledne jsem pochopitelne mela vycitky, jaka jsem strasna matka
Na druhou stranu te ale chapu, taky mi prislo strasne lito, kdyz jel s babickou na dovolenou a ani se poradne nechtel rozloucit, protoze uz chceee na ten velkej vylet! Ale ono se to muze zmenit, neboj
Syn je s babickyma naprosto bez problemu a najednou mi vola a breci do telefonu, maminko, tys mi utekla, maminko, prijed za mnou..
Deti proste zkousi, co maminky vydrzi ve vsech smerech ![]()
Tak já si taky musím postěžovat
![]()
Ta moje cácorka mi dá v šatně pusu a se slovy „Maminko ahoj“ už je ve třídě. Jsem ráda, že se jí tam líbí, ale taky je mi to trochu líto
. Tsssssss, nějaká školka je jí milejší než maminka
. No, co je toto za spravedlnost
? A navíc mi po obědě ani nechce chodit domů. To už je pomalu na mašli ![]()
Lesi - Anetka byla totéž a taky mi to přišlo chvilku až líto, že jí nechybím ![]()
minuký rok mi několikrát vynadala, že jsem jívyzvedla moc brzo a já se přitom blbec hnala z práce jak divá že? ![]()
Lesi kamaradky dcerka sla do skolky poprve minuly rok,reditelka jim rekla,at si pro ni prvni den dojdou pred spanim,mala rvala,ze nechce ze skolky domu,drzela se tam jak kliste a rodice si pro ni museli dojit az ve ctyri odpoledne.
zadna slzicka neukapla,spise mozna ukapla,kdyz musela ze skolky domu.
My jsme na tom podobně syn je tam také rád je tam do oběda a slzička ukápla ale mně
on se tma těší má to tam rád:)Jsme sice ráda ale na druhou stranu mi to je líto ![]()
Ahoj, my jsme letos poslední rok ve školce. Ještě před prázdninama proběhla aspoň pusa v šatně (ale mami, ke třídě se mnou už nechoď!) a teď už ani to ne a že by mi Máťa mával z okna, na to už úplně můžu zapomenout.
Taky mi to je trošku líto. Je to už zkrátka velkej kluk ![]()
Tak u nás to bylo první tři dni úplně stejný…dostala jsem pucunk hned první den že ho nenechám spát s dětma a že musí po obědě domů
No jenže ejhle po víkendu už tu máme naprosto jinou situaci, řve jako blázen a drží se mě za nohu že mu uteču ![]()
Andulka je taky takova… Ani nema cas mi poradne rict ahoj
Jakmile vkroci do tridy, je v jinem svete, ve svem zivlu, hned se zapojuje, ma si hned s kym co povidat ![]()
Prvni den utesovala pani ucitelka me ![]()
Vetsinou me teda vidi rada, kdyz pro ni prijdu… Zvlast, kdyz jeste sedi u svacinky, loudalka jedna nejedla, to jsem pak jeji spasitelka ![]()
Ale hned, jak odnesla tacek s jidlem, tak uz se ji domu nechtelo, jeste by si hrala ![]()
Dcera také ani nemrkla - žádné zvykačky, hned poprvé spaní po obědě a vyzvednutí až odpol..Žádné ciráty.. ![]()
Nevděk světem vládne!!!!
Mam to stejne.
Dcerka mi ani nechtela dat pusu, uz si hrala.....plac byl az kdyz jsem pro ni prisla odpoledne- ze pani uc. dala na jeji znacku na raminko cizi bundicku- ze to je prece JEJI!!!!! ![]()