Školka v přírodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
8.11.12 14:14

My máme skvělé učitelky co jezdí už léta a je to tam skvělé, vezli jsme tam syna a viděli. Letos nám skoro každý den posílaly mailem fotky a co dělali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
9.5.23 20:41

Ozivuji. Nevíte jestli děti co nejednou na školku v přírodě musí být ten týden doma, nebo můžou chodit do školky do jiné třídy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.5.23 21:10
@zudina píše:
Ozivuji. Nevíte jestli děti co nejednou na školku v přírodě musí být ten týden doma, nebo můžou chodit do školky do jiné třídy?

Zeptej se ve skolce, jak to maji zorganizovane. Ja bych predpokladala, ze bude v jine tride.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.5.23 21:10

@zudina no jasně, že mohou chodit do školky, někdo ti říká něco jiného? Jak bys asi vysvětlila svou nepřítomnost v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
9.5.23 21:31

Čumím jak blázen, ze školky pořádají školku v přírodě, že na to jsou děti ještě malé, aspoň jsem si to dosud myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
9.5.23 22:18

Ok tak díky holky. Já se ještě zeptám zítra učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
9.5.23 22:19
@Zoe1 píše: Čumím jak blázen, ze školky pořádají školku v přírodě, že na to jsou děti ještě malé, aspoň jsem si to dosud myslela.

Podle mě jsou malé, proto tam syn ani nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.5.23 11:16
@Zoe1 píše: Čumím jak blázen, ze školky pořádají školku v přírodě, že na to jsou děti ještě malé, aspoň jsem si to dosud myslela.

Jo, nektere to delaji. Nastesti my takovou netrefili :mrgreen: Me to prijde jako naproste silenstvi, ale zjevne tady jsou s tim i dobre zkusenosti :nevim:
Jedina moje prenesena zkusenost je ze skolky, kde jsem kdysi davno brigadne ucila anglictinu. Decka se vratila rozhadana na zivot a na smrt a minimalne 2 tydny s nimi neslo nic, takze asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
10.5.23 14:12
@beruska9 píše:
Jo, nektere to delaji. Nastesti my takovou netrefili :mrgreen: Me to prijde jako naproste silenstvi, ale zjevne tady jsou s tim i dobre zkusenosti :nevim:
Jedina moje prenesena zkusenost je ze skolky, kde jsem kdysi davno brigadne ucila anglictinu. Decka se vratila rozhadana na zivot a na smrt a minimalne 2 tydny s nimi neslo nic, takze asi tak :mrgreen:

Já si nedovedu představit ze ten můj rarach by se sám převlékl do pyzama, oblékl se vhodně na ven, vybalil si kufr a složil si věci do skříně, nebo ze by si sám vyčistil zuby apod. Navíc jedou na týden! Bez rodičů mi to přijde drsné v 5 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.5.23 15:57
@zudina píše:
Já si nedovedu představit ze ten můj rarach by se sám převlékl do pyzama, oblékl se vhodně na ven, vybalil si kufr a složil si věci do skříně, nebo ze by si sám vyčistil zuby apod. Navíc jedou na týden! Bez rodičů mi to přijde drsné v 5 letech

Ja jako dite byla poprve ve 3. tride, driv se to nedelalo, a to mi prijde adekvatni. Ale tady jsem obcas za helikopteru, co vychovava nesamostatne deti, takze asi tak :mrgreen:
No je to na kazdeho zvazeni, ale me fakt zarazilo, kdyz jsem zjistila, ze se to vubec nekde dela. Nebo ze ze skolky jezdi plavat nebo na lyzak. Absolutne mimo moje chapani :nevim: :mrgreen: Ty ucitelky obdivuji teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
10.5.23 16:03
@beruska9 píše:
Ja jako dite byla poprve ve 3. tride, driv se to nedelalo, a to mi prijde adekvatni. Ale tady jsem obcas za helikopteru, co vychovava nesamostatne deti, takze asi tak :mrgreen:
No je to na kazdeho zvazeni, ale me fakt zarazilo, kdyz jsem zjistila, ze se to vubec nekde dela. Nebo ze ze skolky jezdi plavat nebo na lyzak. Absolutne mimo moje chapani :nevim: :mrgreen: Ty ucitelky obdivuji teda.

teď se teda musím smát, promiň,
u nás školka v přírodě nebývá, zažila jsem jen já jednou a to mi bylo 5, po povodních školka dostala nabídku školky v přírodě, bylo to super a se vším jsme si s pomocí učitelek jako děti poradily, vždyť ty děti tam jedou se svými kamarády a se svými učitelkami, nejsou tam samy v neznámu ;)
a plavat u nás jezdí děti ve větší trídě odjakživa, zase už já jsem jezdila a moje dcera také jezdí, jezdí se MHD a nic nebezpečného na tom nikdo neshledává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
10.5.23 16:04
@zudina píše:

ty učitelky na ně dohlížejí přece, i při převlékání do pyžama i při oblékání na ven a čistění zubů, a ve školce se do pyžama také neumí převléct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.5.23 16:06
@zudina píše:

A proč by tohle všechno mělo dítě dělat samo? 8o ony tam s dětmi jsou učitelky a ty jim pomáhají. Kluk jel prvně v 5 letech na školkový lyžák a pak i letní školku v přírodě a obojí si užil. Obojí bylo pondělí až pátek.

• Citovat
  • Upravit
15995
10.5.23 16:08
@stinga píše:
teď se teda musím smát, promiň,
u nás školka v přírodě nebývá, zažila jsem jen já jednou a to mi bylo 5, po povodních školka dostala nabídku školky v přírodě, bylo to super a se vším jsme si s pomocí učitelek jako děti poradily, vždyť ty děti tam jedou se svými kamarády a se svými učitelkami, nejsou tam samy v neznámu ;)
a plavat u nás jezdí děti ve větší trídě odjakživa, zase už já jsem jezdila a moje dcera také jezdí, jezdí se MHD a nic nebezpečného na tom nikdo neshledává

Klidne se smej, ja mam proste jine zkusenosti, jak skolu v prirode, tak plavani jsem absolvovala az ve 3. tride, stejne tak jako vsichni v mem okoli, takze to pro me byla novinka :nevim: Asi jiny gang no :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
10.5.23 16:12

Ty jsi jako dítě nejezdila? :think: Ještě dítě nemám v tom věku, takže na to možná budu pohlížet jinak, ale já jsem to naopak vždycky považovala za normální, myslím dokonce, že jsem byla na školce v přírodě i víckrát (asi ve 4 a pak v 5 letech), ale přesně už si to nepamatuju. Jen vím, že se mi tam líbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin