Školní ples

Anonymní
30.1.18 15:02

Školní ples

Dobrý den, mám takový dotaz :oops: Blíží se školní ples a kluk v první třídě donesl ze školy dva lístky na ten ples, s napsanou cenou vstupného. Vůbec jsem nevěděla, že se to tak dělá. Nechtějí třeba, abych dala nějaký příspěvek? Na ples se ale nechystám. Když na ples nepůjdu, co s lístky? Vrátit je? Nebo je někomu dát? Vůbec nevím. Asi je škoda, aby to propadlo. Poradí mi někdo, prosím? :,( :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4463
30.1.18 15:07

No, to je divné. Takhle se to rozhodně nedělá. Rodiče se musí o lístky přihlásit. To bude spíše nějaký omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
30.1.18 15:09

Je-li na lístcích cena, předpokládám, že je budou chtít zaplatit. Pokud na ples jít nechcete, lístky vraťte do školy, pokud ano, pošlete po dítěti peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
30.1.18 15:14

Ano, mas si je bud koupit nebo poslat zpet. U nas bylo zvykem, ze i kdyz na ples rodice nechteli, tak si koupili jeden listek jako prispevek na ples.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.18 21:59

Bud listky vratis nebo si je nechas a posles penize.
Mame to stejne a jeste posilaji i prosbu o dar do tomboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin