Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, dcera půjde v září do první třídy. Je hodně malá a hubená. Jakou školní tašku vybrat?
Já nemám osobní zkušenost, alevsichni chválí topgal pro menší a hubené děti. Jsou dražší ale lepší.
Syn je drobny, menší. Koupili jsme batoh topgal, fakt super. Jen doporučuji vyzkoušet
A co se domluvit s učitelkou na dvojích učebnicích. Moje dcera to tak měla. Jedny domů a druhé v kufříčku ve škole. Domů nosila jen pracovní sešity v malém baťůžku. ![]()
@elitana V prvni tride maji jen pracovni sesity. ![]()
To uz je lepsi dite zkusit naucit, at si to, z ceho nema ukol necha ve skole (v lavici, ve skrince).
Ale moje dite to treba statecne bojkotuje a radeji taha vsechno. ![]()
@lupilka.cz Prosím tě, máte typově tento, nebo jiný?
https://www.topgal.cz/…ndy-18010/b/
Ahoj, tak
é můžu doporučit Topgal, máme dvoukomorový a spokojenost!
Dcera je drobna. Aktovku ma Emipo. Jeli jsme zkouset do te jejich podnikove prodejny.
Syn v prvni tride ma beckmann. Topgal mu vůbec neseděl, byl na nej obrovský. Navic jsem chtěla jednokomorovy system. Max spokojenost.
Letosni predskolak bude mit ten samy.
Ahoj, já dceři kupovala baggymax. Byl nejlehčí, jen něco přes půl kila. Dcera šla do první třídy se 106 cm a 15 kg. A super.
Také teď řešíme, všechno super až na ten design. Hrůza. Nenašla jsem jediný batoh bez příšerných vzorů a pohádkových postaviček
Syn by rád pěkný jedno (nebo i více) barevný batoh bez vzorů ale to je asi nadlidský úkol takový sehnat…
@Adebe Co ten Boll? Strizlive vzory ma i ergobag, ale ta cena.
@Svistice děkuji mrknu! Mame vybrany uz jeden pekny ale neni primo skolni takze nevim jak bude sedet, hledam teda jeste radeji alternativu.