Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blanche8 myslíš délku cyklu 27? Možná máš ovulaci taky brzy, jestli máš kratší cykly. Já ji mám 10dc většinou. Proto mám nižší sliznici a celkově prostě méně toho progesteronu. Tak možná chce vidět jak to vypadá po ovulaci
já jsem tak možná jela taky krev branou. Stoprocentně mi dělala ultrazvuk ke konci cyklu jak to právě vypadá. Určitě správný postup
tak to zkus, je to taková blbost. Já ty grepy normálně mixovala v mixéru je to celkem dobrý nápoj.
jo to určitě ty plenky zkus větší, dost to pomůže. Já už je kupuji i přes den, je to lepší ![]()
Jj 26-27 délka cyklu
Syna jsme počali buď to 11 nebo 12 DC
To zkoušíme i teď a zatím bez výsledku :/ Jsme na ty chalupě, tak tu jiný nemám, ale teď jsem mu zkusila dát dvě na sebe, tak jsem zvědavá jak to vydrží ![]()
@Blanche8 tak ti zkoukne cyklus a poradí. Zkus ten Nosifol, mě pomohl i u syna si myslím
dvě plenky na sebe jo, to by mě nenapadlo
to jsem zvědavá na výsledek ![]()
@anavi13 tak jelikož čůrá nahoru, tak dvě pleny nezabraly
V jednu hodinu se vzbudil úplně mokrej… bodíčko, tepláčky… děsný..a zrovna by asi i spal ![]()
@Blanche8 ty jo a že čůrá takto nahoru
to vůbec neznám. Dáváš pindíka dolů a utahuješ dost plenu? Co zkusit takové ty pleny natahovací
mě tohle syn vůbec nedělá ![]()
To víš, že kontroluju jestli ho má dole a utahuju, teď jsem dokonce utáhla jednu plenu dole a jednu na to nahoře a stejně nic
Tak já nevím co tam fakt dělá
Mám doma tyhle Sovičky jako kalhotky, tak dneska zkusím na spaní dát ty
![]()
@anavi13 píše:
@Blanche8 to je záhada normálněnechápu
Takže po hodině spánku byl počurany, tak jsen přebalila a hle spal až do dvou
Dneska jsme koupili ty větší (5) tak jsem opět zvědavá ![]()
@Blanche8 tak dej vědět, jako, že bych zkusila taky přebalit, když to se mi vůbec nechce
třeba se jednou vyspíme celou noc ![]()
@anavi13 Já myslím, že to u nás dělá hodně, že mu to vadí, že je počurany. Já přebaluju jak se vzbudí, takže dvakrát určitě a pak ráno, takže ráno jdu s třema narvanýma plemena. Na dnešek jsem dávala ty pětky a konečně se nepročural
A i k večeru míň pil, tak to bylo lepší. Ale ber mu večer pití, když má žízeň, že jo 🤔 🙄
@Blanche8 jo to jo, hlavně když pije. Ono stejně já dávám na nic mléko, takže vypije to a je jasné, že čůrá. Já si někdy říkám jestli se nebudí hlavně tím
jenže kdybych nedala na noc mléko tak vy asi měl hlad. Leda hi dát odpoledne jako svačinu, ale to mi zas beztak nebude večeřet. Teoreticky by na usínání mléko nepotřeboval
no já právě nepřebaluji v noci, výjimečně teda dnes. O půlnoci řval jak tur a vypil dost mléka tak se pročůral
no nevím co s ním. Musíš být děsně unavená, když v noci tolikrát přebaluješ ![]()