Skoro dvouletá nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24246
17.5.20 19:20

@Blanche8 myslíš délku cyklu 27? Možná máš ovulaci taky brzy, jestli máš kratší cykly. Já ji mám 10dc většinou. Proto mám nižší sliznici a celkově prostě méně toho progesteronu. Tak možná chce vidět jak to vypadá po ovulaci :think: já jsem tak možná jela taky krev branou. Stoprocentně mi dělala ultrazvuk ke konci cyklu jak to právě vypadá. Určitě správný postup :palec: tak to zkus, je to taková blbost. Já ty grepy normálně mixovala v mixéru je to celkem dobrý nápoj. :palec: jo to určitě ty plenky zkus větší, dost to pomůže. Já už je kupuji i přes den, je to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.5.20 20:36

Jj 26-27 délka cyklu :) Syna jsme počali buď to 11 nebo 12 DC :) To zkoušíme i teď a zatím bez výsledku :/ Jsme na ty chalupě, tak tu jiný nemám, ale teď jsem mu zkusila dát dvě na sebe, tak jsem zvědavá jak to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24246
17.5.20 20:42

@Blanche8 tak ti zkoukne cyklus a poradí. Zkus ten Nosifol, mě pomohl i u syna si myslím :palec: dvě plenky na sebe jo, to by mě nenapadlo :lol: to jsem zvědavá na výsledek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.5.20 09:28

@anavi13 tak jelikož čůrá nahoru, tak dvě pleny nezabraly :? V jednu hodinu se vzbudil úplně mokrej… bodíčko, tepláčky… děsný..a zrovna by asi i spal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24246
18.5.20 18:59

@Blanche8 ty jo a že čůrá takto nahoru :think: to vůbec neznám. Dáváš pindíka dolů a utahuješ dost plenu? Co zkusit takové ty pleny natahovací :think: mě tohle syn vůbec nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.5.20 19:09

To víš, že kontroluju jestli ho má dole a utahuju, teď jsem dokonce utáhla jednu plenu dole a jednu na to nahoře a stejně nic :D Tak já nevím co tam fakt dělá :D :D Mám doma tyhle Sovičky jako kalhotky, tak dneska zkusím na spaní dát ty :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24246
18.5.20 19:12

@Blanche8 to je záhada normálně :lol: nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.5.20 17:41
@anavi13 píše:
@Blanche8 to je záhada normálně :lol: nechápu :lol:

Takže po hodině spánku byl počurany, tak jsen přebalila a hle spal až do dvou :D Dneska jsme koupili ty větší (5) tak jsem opět zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24246
19.5.20 20:14

@Blanche8 tak dej vědět, jako, že bych zkusila taky přebalit, když to se mi vůbec nechce :lol: třeba se jednou vyspíme celou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.5.20 08:44

@anavi13 Já myslím, že to u nás dělá hodně, že mu to vadí, že je počurany. Já přebaluju jak se vzbudí, takže dvakrát určitě a pak ráno, takže ráno jdu s třema narvanýma plemena. Na dnešek jsem dávala ty pětky a konečně se nepročural :) A i k večeru míň pil, tak to bylo lepší. Ale ber mu večer pití, když má žízeň, že jo 🤔 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24246
20.5.20 11:47

@Blanche8 jo to jo, hlavně když pije. Ono stejně já dávám na nic mléko, takže vypije to a je jasné, že čůrá. Já si někdy říkám jestli se nebudí hlavně tím :think: jenže kdybych nedala na noc mléko tak vy asi měl hlad. Leda hi dát odpoledne jako svačinu, ale to mi zas beztak nebude večeřet. Teoreticky by na usínání mléko nepotřeboval :think: no já právě nepřebaluji v noci, výjimečně teda dnes. O půlnoci řval jak tur a vypil dost mléka tak se pročůral :think: no nevím co s ním. Musíš být děsně unavená, když v noci tolikrát přebaluješ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí