Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, bude to asi záhul, prťata mají 14. měsíců a nedovedu si představit další miminko. A to mám už 12 letou dcerku, což je obrovská pomoc. Ale ty to určitě zvládneš, držím palce ![]()
Tak m doma ![]()
Mimi nebude, zřejmě jsem měla cistu, a už praskla, pan doktor nic nenašel
![]()
Ani nevíte jak se mi ulevilo
Všem děkuji za podporu ![]()
Já jsem to měla obráceně, když bylo našim dvojčatům 10 měsíců tak jsem čekala Jiříka. Největší obava byla aby tam opět nebyla dvě mimča(někdy se to stává).
Dneska už jsou děti větší, žádný kočár pro tři děti jsem nepotřebovala. když jsem s dětma někam šla tak se holčičky drželi každá z jedné strany kočárku a nikdy nebyl žádný problém. Je fakt, že ony velice rády chodili pěšky a o kočár už nestáli.
Když se malej narodil byl jim rok a půl, byla to velká práce, ale ráda na to zpomínám. Hlavně to chce mít řád a pravidelnost co kdy a jak a pak i nenadále situace se řeší lehčeji.
Tak hlavně přeji dost sil a elánu je to práce, ale krásná.
Ahoj, já mám dvojčata, další je o 4,5 roku mladší. Dvojčata byly záhul, to poslední procházka růžovým sadem. Kočár pro dvojky jsem měla dva obyč, manžel udělal spojku, takže jsem je v poho. mohla rozpojit, kdy jsem chtěla. Kočáry vyšly oba na 7000.Nevešla jsem se do výtahu, takže jezdila vždy s jedním. Dvojky se narodily v 39 t, měli oba přes 6 kg, takže macci. Nejhorší bylo, když chtěli jíst oba naráz, jednoho kojit, druhému láhev. Br… nechtěla bych si to zopakovat, ale vše se dá, neboj, dnes mají kluci 11 a věř uteče to jak voda. pŘEJI PEVNÉ NERVY, budou se hodit…hhahahah
@mihhule tak jak to zvadas jsme na to stejne mam 17 m holcicku
a 1 mesic dvojcatka kluci
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.