škrábání v uchu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
25.2.08 20:55

škrábání v uchu

Moje 7.měsíční dcerka si poslední dobou dost škrábe v pravém uchu, někdy i v levém. Nejdřív jsem to přičítala náušničkám, že ji svědí,trošku jí i hnisala dírka po náušničce, náušničky se vyndali, dírka se zahojila, ale škrábe se dál.
Má to někdy i do krve (a to má nehtíky ostříhané).
Někde jsem četla, že to může být z prořezávání zoubků (nemá ještě), ale žádné jiné příznaky nemá, možná jen že moc nejí.
Tak nevím, teplotu nemá, tak to snad žádný zánět není.
Máte někdo podobnou zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1473
26.2.08 10:01

Markétka (dva roky) se taky občas taky škrábe v uchu. Jednou jsem to říkala i dr tak jí tam koukla a nic neviděla, že má prý jen víc mazu a to jí může svědit. Doporučila mi sprej (audistop nebo tak nějak), že to ten maz rozpouští a ne jako tyčinkama, kterýma to tam můžeš ještě víc upěchovat. Ale přiznám se, že jsem neměla odvahu to vyzkoušet na malý. Zkusila jsem na sobě a moc se mi to nelíbilo docela hodně to v tom uchu šumí a to nevím jak by malá zvládla. Takže se obča drbe, když jsem u dr tak jí poprosím ať jí tam radši koukne a jinak to neřeším.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.2.08 10:07

Tak naše malá dělá to stejné, většinou když pije mlíčko nebo je unavená, palečky si strká do oušek, taky je má někdy rozškrábané do krve, a nehtíky má ostříhané. Taky si za ouška dost tahá, náušničky nemáme a zatím dávat ani nebudeme. Ale nepřijde mi, že by ji něco bolelo, spíš se tím tak uklidňuje, mi přijde… přístí týden jdeme k doktorovi, tak se na to asi zeptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.2.08 10:35

dekuji holky, docela jste me uklidnili..nemyslim, ze by ji to bolelo, ale vylekalo me to.
Nelliku,pak napis,co rikala dr.,jo?
Myslim, ze to dela kdyz je unavena, ale vcera spala 3/4 hodiny, pak se probudila a delala to, tak to zas nevim,mela byt vyspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí