Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bud vklidu, normalni praktika. Buď ráda, že neprovozuje ballbusting - coz už je vyloženě kopání do varlat ![]()
Někdo si na ně nenechá sáhnout, jiný má rád sání, mačkání, tahání. O těch kopacích typech asi pomlčím, to je extrém. Tisíc lidí, tisíc chutí. Pokud je to jen ve smyslu tahání a toho příjemného tlaku, je to docela normální. Klid.
@Lorre @Veselej kluk, díky za odpověď, spíš by mě zajímalo jaká úroveň sevření je ok a jaká už je klesteni…, kdyby to po mě chtěl znova ať si, nebo spíš jemu neublizime…ja to nikde na netu nenašla jen nějaký spesl udělatka na to.
S manželem tyhle praktiky používáme už dlouho. A po deseti letech těchto hrátek máme dvě děti. Obě se podařilo splodit hned napoprvé
. Taky jsem měla obavy, že bude neplodný. A nebo, že mu ty koule jednou už musí prasknout
![]()
Vím, že to zní divně, ale nevím jak jinak to nazvat. Přítel, s kterým plánujeme rodinu, mi po dvou letech při sexu stáhl z vlasů gumičku a dal si ji nad varlata, ale ta gumička byla moc velká, tak aby mu to drželo si to dál dvakrát. Druhý den jsem si zkoušela to sevřeni na dvou prstech a fakt to škrtilo. Nemohl by se tím nějak zneplodnit? Celou dobu říkal, že ho nic nebolí a jak je to krasné, jen je měl takové chladné a pak, když jsme to sundali, tak říkal, že mu v tom mravenčí. On má takové fakt malé kulky a při vzrušení mu zalézají dovnitř, tak jsem mu třeba u dráždění ty kulky držela rukou, aby mu nezajiízděly, a teď teda vymyslel tohle. Tak se bojím. Jestli mu to neublížilo…