Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No tak těhotná nejsem, nebo o tom aspoň nevím a že by toto byl jeden z prvotních příznaků, to se mi nezdá. Kéž by to chtělo samo přejít. Já ty doktory fakt nemusím.
Jo ta anonymní jsem já, nevím, proč se mi to před tím odeslalo beze jména.
tak příznak těhotenství to určitě nebude ![]()
měla jsen to až poslední měsíce. A co to zkusit nějak rozmasírovat.
Lynnka píše:
No tak těhotná nejsem, nebo o tom aspoň nevím a že by toto byl jeden z prvotních příznaků, to se mi nezdá. Kéž by to chtělo samo přejít. Já ty doktory fakt nemusím.Jo ta anonymní jsem já, nevím, proč se mi to před tím odeslalo beze jména.
Ja na tohle trpim taky (myslim, ze to mam ze sportu), od kycle mi bolest vystreluje do nohy a nemuzu na ni doslapnout. Ale mam skoliozu (jsem po urazu patere) a myslim, ze mi to tam nekde spatne tlaci.
Chodila jsem s tim ke dvema neurologum (mam obecne problem se zady), nikdo mi teda nepomohl.
Ale ty to asi mas akutni, problem je, ze neurolog te objedna tak za 14 dni
ale stejne musis mit doporuceni od obvodaka.
Hlavne se ujisti, ze ta noha neotyka nebo neco podobneho, kamaradka si myslela, ze ma taky jen skriply nerv a byla to tromboza nohy.
Ne ne, noha neotýká, ani nijak nehřeje, tromboza mě taky napadla, ale tam spíš bolí lýtka, kdežto mě rýpe někde v té kyčli.
Navíc ani netuším, kde jsem k tomu přišla, večer jsem si lehla v pohodě a ráno už jsem kulhala. Jestli jsem se nějak špatně otočila ve spaní…čert ví
No asi zítra vyrazím, jistota je jistota, přinejhorším mi řeknou, že dělám z komára velblouda.
Mě takhle bolely záda příšerně a pak mi to začalo vystřelovat taky do kyčle a to už byl mazec. Náhodou jsem byla zrovna s malou na ortopedii a doktorka mě taky prohlídla. Napravila mi to a poslala na nácvik na RHB, prý je to vše od páteře. Ta mě bolí dál, ale kyčel už je v pohodě, od toho napravení.
Na nerv to nevypada, spis nejaka svalova blokada, ale ono to mas celkem jedno, ze zacatku se to leci stejne. Muzes na ortopedii ci neurologii, temer na 100% te z prvniho zvoleneho pracoviste poslou na to druhe
Nejdriv jdi ke svemu PL, ze zacatku se vse leci praskama, ty ti napise i on.
Ahoj, už třetí den mě bolí jakoby v levé kyčli, při chůzi bolest vystřeluje až kamsi ke kostrči, takže kulhám jak čertova babička. Pokud chodím o něco déle, je to možná trochu lepší, ale pokud dýl sedím a stoupnu si…navíc mi přijde, že už mě od toho bolí celá noha až po lýtko.
Může to být skříplý nerv? Případně ke kterýmu doktorovi s tím? Ortoped? Nebo obvoďák? Děkuju